למשתתפי הפורום הערבים בלבד

morancho1

New member
אני דווקא חושבת

שאושרית צדקה במעשיה. הנה מגיע בחור שמבקש את העזרה של חבריו הערבים לדעת מה הציונים שלהם, ומתקיפים אותו ואותם שהם העתיקו..זה לא מכובד ולא במקום. כדי שהדיון שוב לא יתדרדר ל"זנות" אושרית ציינה בפירוש שהשרשור מיועד לאנשים המקורים שלו, לא מתוך אפלייה כמובן:) אלא מתוך רצון שההודעה תממש את כוונתה, בלי שכותב ההודעה לא יקבל עלבונות שלא ממש מגיעים לו..

1המתנה

New member
...

תפסיקי להוריד את הדיון שהתנהל לדיון ברמה אישית ותפסיקי להוריד את רמת הדיון לרמת של "זנות" - כי הוא לא היה כזה [ואף רחוק מכך], גם דיון שהוא נוקב הוא דיון ראוי. קיצר, הטענות שלך ממש לא לעניין. אני כן מסכים אם מה שעשתה אושרית, שפתחה שרשור נוסף בשביל ה"מחקר" של רמי, לא בגלל רמת הדיון, אלא פשוט כדי לעשות סדר בדברים..

r a m i 8 7

New member
תודה רבה אושרית :)

ממש תודה רבה אושרית על היוזמה... כי אני אפילו התנתקתי יום מהפורום והתפלאתי למצוא כל כך הודעות...שלא בדיוק היו בכיוון שרציתי להשיג.. פורום זה נבנה כדי להכיל הודעות הקשורות לפורום לרפואה...את הדיון על נושאים אחרים תמיד אפשר לעשות..אך במסגרת הנכונה.. אני חוזר ופונה לתלמידים הערבים ומבקש לקבל כמה שיותר נתונים של מועמדים כדי שהתוצאות יהיו ככל שיותר מדויקות... וגם לתלמידים העתודאים משני המגרים...אני מבקש לקבל את אותם הנתונים אחרי בחית המו"ר של ספטמבר... ועוד פעם אלף תודו לך אשוית..אין עלייך :D

nightriders

New member
עתודאים משני המגזרים???

עד כמה שידוע לי , אין עתודאים מהמגזר הערבי, אז על איזה שני מגזרים אתה מדבר???

Ice1213

New member
אחת ולתמיד

דרוזי=דת ערבי=לאום ואם דרוזים עושים צבא אז הם כבר לא ערבים? צבא מגדיר את לאומו של אדם? נ.ב: ההערה בשום פנים ואופן לא באה לזלזל או לפגוע במישהו או חו"ח ללעוג.

natalysh

New member
אני לא פותחת ויכוח...

המינוח שהשתמשת בו מבלבל, מאחר שערבים לא עושים צבא, רק דרוזים כן, זה לא משנה מה ההבדל והקשר ביניהם.7 אני יכולה לכתוב את הציונים שלי פה, אבל הם יהיו נכונים ללפני שנתיים.

Ice1213

New member
לא לא

זה לא ויכוח- רק אני לא חושב ששירות או אי שירות בצבא של איזושהי מדינה ולאו דווקא ישראל משנה את לאומו של אדם.

natalysh

New member
אבל לא טענתי שהוא כן ../images/Emo13.gif

בוא אני אנסח את זה אחרת - כיום, המינוח, לפי מה שאני בקיאה בו, הוא שהכוונה : דרוזים = דרוזים, ערבים = כל מי שהוא לא דרוזי. הקבוצה הראשונה עושה צבא, השנייה לא. אין כאן שום ספקולציות/מסקנות וכו'

Baffa

New member
גם בדואים משרתים בצבא../images/Emo198.gif

אפילו יש להם גדוד מיוחד משלהם

וכתוספת,

יש לי ידיד דרוזי (עתודאי), ואני רק יכול להגיד לך שהדיעות שלו הזכירו לי את דיעותיו של רחבעם זאבי...

menooo

New member
אז מה ??

זה לא אומר כלום.... וגם זה לא קשור דרוזי אחד (וגם 100) לא מייצגים הכל.....

nightriders

New member
חברים נא להרגע ולהפעיל הגיון...

גם אם יש עתודאים דרוזים , דבר שמאוד מתקבל על הדעת, ולצורך העניין הם ערבים, כי זה ממש לא רלוונטי כפי שתראו. כמה כאלה יש בדיוק במחזור?? אחד? שנים? שלושה? על זה אתם רוצים לעשות סטטיסטיקה ולהסיק מסקנות? כמות העתודאים הדרוזים במחזור לא מאפשרת לעשות את זה. אז בבקשה לחשוב לפני שקופצים.

yur4m2m

New member
אמינות ומטרת המחקר לא ברורה

מטרת המחקר לא ברורה האם אתה מנסה להוכיח שמכשילים סטודנטים ערבים בכניסה לפקולטות לרפואה או איזה פקולטה לרפואה (תל אביב או טכניון) מקשה יותר על המגזר הערבי בקבלה לפקולטה שלה (האם מה שאתה בודק האם הציון אחרי מבחן מו"ר (למגזר הערבי) מוריד את הסכם ובכך מורידים למגזר הערבי את הסיכוי להתקבל לפקולטות לרפואה ? ומשווה בין תל אביב והטכניון ? האם אתה מנסה להוכיח שיש כאן אפליה בין המגזרים היהודי והערבי בכך שלמגזר היהודי יש ציון מו"ר יותר גבוה מלמגזר הערבי בצורה לא פרופורציונלית לשאר הציונים ?) אם תצליח להוכיח דבר כזה הרי שזה חמור מאוד ומחייב לשנות חלק מתוכנית הלימודים בהיסטוריה של העם היהודי בתיכון שכן אחד מאלפי הסעיפים של האנטישמיות (התנועה הציונית קמה כדי לתת פיתרון לבעית העם היהודי בגולה על ידי הקמה מדינה לעם היהודי) היה שעשו מכסות ליהודים למשל באימפריה הרוסית כדי שיהודים בודדים מאוד יוכלו ללמוד באוניברסיטאות ובכדי שיהודי יצליח להתקבל לאוניברסיטה היה אליו להיות הרבה יותר טוב מכל שאר הסטודנטים בסדרי גודל לא פרופורציונלים. עד היום אנו עדים לכך שיש מרצים בחוץ-לארץ שמכשילים בכוונה את הסטודנטים היהודים מספיק שיהיה מרצה אחד כזה בכל התואר (בקורס חובה) בכדי שהסטודנט היהודי לא יקבל את התואר שלו בדרך כלל הסטודנטים הללו עולים למדינת העם היהודי (ארץ ישראל) כדי להשלים את התואר שלא ניתן להם בגלל המרצה האנטישמי יש כיום המון {בסדר גודל של עשרות אלפים (ואולי יותר) יהודים בארץ שזה קרה להם} ולכן אם חס וחלילה תצליח להוכיח דבר כזה {שלפי דעתי ניראה כבלתי סביר שלמגזר של ערביי ישראל יש תנאי קבלה קשים יותר מלמגזר היהודי} אז שרת החינוך תצטרך לדון על זה בכובד ראש. אמינות המחקר אסור לך להסתמך על התוצאות שנתנים לך כאן (מכיוון שאין לך הוכחות שהם נכונות) אתה חייב להשיג את התוצאות של המרכז הארצי לבחינות והערכה (אלא אם עומד מאחורי המחקר לכל הפחות ד"ר לסטטיסטיקה והסתברות שטוען אחרת) אתה רושם "פורום זה נבנה כדי להכיל הודעות הקשורות לפורום לרפואה" ולפי ההתנסות הקצרה שלי אם הפורום הזה אני חושב שפורום זה כיום דן ברובו על תנאי קבלה לרפואה מכיוון שחוד החנית של הפורום הזה בנוי נכון להיום על סטודנטיות שנה א' ברפואה (אני יכול להגיד לך שלפחות אחת מהן שאני הכרתי היא בחורה מאוד משכילה וחכמה שלפי דעתי תצעיד את הפורום הזה 100 צעדים קדימה ולכן אני חושב שבעתיד הפורום הזה באמת ידון בעניינים חשובים ברפואה ולא בעניינים של תנאי קבלה של מגזר זה או אחר או של אדם ספציפי זה או אחר שאין כל הוכחה שזה באמת היה כך). ארי

mitzipitzi1

New member
אולי זה יעזור לך

המחקר שמישהו פרסם בשרשור הקודם- מחקר אמיתי של המרכז הארצי ולא ספקולציות של זה או אחר.

למעלה