תבינו דבר אחד, רצו רק בטובתכם ../images/Emo70.gif
מצטערת, אבל עברתי שוב על ההודעות מהיום הראשון והשני של הדיון, ופרט לשפה חד משמעית לא מצאתי שום דבר מעליב, או כינויי "רוצחת" כמו שטענו פה חלק. לשפה החדה שבה השתמשנו היתה מטרה אחת ויחידה, להבהיר את סכנת החיים בצעד שאותו רצתה יונית לבצע. כשאתה רואה מישהו עומד ליפול מצוק, אתה לא אומר בנחת: "חמודי תזהר עוד צעד ואתה מת", אלא צועק במלוא הגרון: "זהירות" אז הנה מה שצעקנו, ותגידו לי שוב איפה חוסר התרבות: "אל תנטרלי את הכרית! הושיבי את התינוק מאחור, למען הבטיחות שלו- ושלך" rtwingo קריאה חד משמעית, אבל איפה חוסר התרבות? "משחקים עם כריות האוויר (ברכבים שאינם מיועדים לכך) הינה חסרת אחריות גם אם היא מגובה בעורך-דין." rtwingo אף אחד לא אמר שיונית חסרת אחריות, אלא שהמעשה הזה הוא כזה, וזכותנו לדעתנו, כמו שאתן חושבות שלנסוע 120קמ"ש באיילון זה חסר אחריות. "אני חוזר ואומר- למען הבטיחות שלך, של תינוקך ושל הנוסעים האחרים במכוניתך, אל תנתקי את כרית האוויר- הושיבי את תינוקך במושב תקני ויעודי לכך במושב האחורי." rtwingo ללא מילים. "הנה ההודעה בפורום הורים אתם מתבקשים באופן חד פעמי להכנס לשם, לקרוא את השרשור ולהגיב, להבהיר להם את דעתנו ולהפיץ תורה בגויים, כחו בחשבון שאנחנו לא נחשבים שם טלית שכולה תכלת כי אנחנו נוהגים במהירויות שאינן קבועות בחוק אז על תפגעו אם הם יתקיפו אותנו בכל מיני כינויים, אתם מתבקשים לשמור על קונקרטיות הדיון ואני מבקש שתכנסו לשם רק כדי לשבור להם את ההגמוניה והבועה שהם חיים בה ולהראות להם שיש דעות אחרות." Drorzi באמת, אמירה של בריון משתלח. "אסור אסור אסור חבל לעשות צעד שבאיזה יום מישהו יגיד למההההההההההה אני בעד הושבת התינוקת מאחור ביחד אם הסירבול של הגישה לאחור אותי הכרית כבר הצילה מקווה שתביני את המסר" ran levi שוב קריאה להצלת חיים, אבל קללות וצעקות מעליבות לא מצאתי "היתרון של הושבת תינוק מקדימה הוא חיסרון תרשו לי להניח שהגברת מעוניינת להושיב את הילדה מקדימה כדי שתוכל להגיש לה מוצץ/במבה, טשיו וכו´ בקלות. בלי לדבר על הסכנה שבנטרול כרית האויר, ושל אי אחיזת ההגה בשתי ידיים, הרי איך את מתכוונת לנהוג כאשר העיניים וכל תשומת הלב מרוכזים בילדה. עשי לעצמך טובה, הושיבי אותה מאחור, ואם את חייבת לטפל בה, עצרי בצד (במקום בטוח), וסיימי את עניינך בשקט, אחרת הסיכוי שילדתך תגיע בעצמה לגיל הוצאת רשיון ילך ויקטן." be_roo הבהרת החסרונות, ואולי שימוש בדוגמא מצמררת, אבל אם חשבתי שנעשה דבר שמסכן חיים, נראה לי שמותר לנסות ולהבהיר את הסכנה בדרכים שהן גם לא נעימות. בכל מקרה אני מתנצלת, רק משום שידוע לי שטכניקת ההפחדה ממילא לא עובדת, ורק בגלל זה לא היה מקום למשפט האחרון. הנה קישור להודעה נוספת שלא רציתי להכניס בגלל אורכה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=207&msgid=2243544 ההודעה נכתבה לאחר שכבר התפתח חלק מהדיון, ולכן מובע בה כעס גדול על חלק מהתגובות שלכן, שטענו שהיות ולחברי פורום רכב אין ילדים, אז אסור להם להביע דיעה, והיא אכן לא נכתבה בשפה נעימה, עם מעט כינויים שלא במקומם, אבל שוב כדי להבהיר נקודה שמדובר בעניין של חיים ומוות, שמשפיע גם על נהגים אחרים בדרך. בכל מקרה, כחברת הפורום אני מתנצלת, וכך עשה גם דרורזי. גם בארי, שאם תסתכלו בדיונים אחרים בפורום תראו שסגנונו תמיד מלא בסימני קריאה ושאלה, וזו אחת מבדיחות הפורום
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=207&msgid=2243889 בסך הכל הוא טוען שנהגים שאינם מרוכזים בכביש הם מסוכנים, ושלנתק אביזר בטיחותי זו שטות. אין שום קריאות גנאי והעלבות. ועכשיו להודעתו של מנהל הפורום שכה הרגיזה אתכם: "כל הודעה שתתאר ניתרול כרית אוויר תמחק אין לפורום זה שום רצון לשתף פעולה איתך היות ואת משחקת בחיים. חרטתי על דגל פורום זה לעשתו הכל כדי לצמצם את הנפגעים בתאונות דרכים ע"י הסברה מהי נהיגה נכונה וחשיבות הנהיגה ברכב תקין ולא אשים יד לדברים כאלה." drorzi ובכן, מה לעשות, אנחנו רואים את נושא הבטיחות בתור בעיה מרכזית. ולכן נסרב להשתתף בכל מה שמוריד את רמת הבטיחות ברכב ובכביש. מה פוגע בבטיחות ומה לא, זה כבר וויכוח אחר (שלצערי גלשנו גם אליו). בכל מקרה אתם לא יכולים להאשים אותנו בכך שדבקנו בעקרונות. גם אם איני מסכימה עם מישהו, אני יכולה להעריך אותו על דבקות ועקביות. אני מניחה שאם כל פורום הורים יגיע למסקנה שברית מילה היא דבר איום ונורא ופשע לבצעו (ואני לא טוענת לכאן או לכאן, זו רק דוגמא), אז ודאי שלא תעזרו למבקר בפורום למצוא מוהל. במקביל זכינו מכם לכינויים כגון: פושעים, מתפרעים, ילדים קטנים, חסרי תרבות, חוצפנים וכו´. לסיכום, כחברה בפורום רכב, אני מתנצלת אם מישהו נפגע, כוונתו היתה להיפך, להציל מפגיעה. ולדעתי עדיף פגיעה בנפש מאשר פגיעה בגוף, אז אולי במקרה זה תבינו שהמטרה מקדשת מעט את האמצעים. שיר, פורום רכב.