למשתתפי הפורום-חייבת להגיב

לימור - את בהחלט צודקת

אני בחרתי לא להשתתף בדיונים על כריות האוויר, למרות שיש לי כמובן דעה בנושא. הדיונים כאן בד"כ מאוד נעימים וסובבים על רגשות, התלבטויות, חוות דעת ועצות מנסיון. מה שנראה לי זה, שבפורום הרכב מדובר בעניינים יותר ענייניים, פיזיים ולכן אין שם מקום להתלבטויות רגשיות. מצד שני, אני חושבת שהדברים יצאו קצת מפרופורציה, אנשים נעלבו אישית ומרות ההתנצלויות - לא ממש נרגעו הרוחות. אני לא מבינה מדוע עדיין ממשיכים את ההתנצחויות בנושא. יש לי מה להגיד כמו שאמרתי, אבל לא בא לי לפתוח מחדש את הנושא. מקווה שימשיך להיות כאן נחמד, תומך ומבין כמו עד עכשיו חגית

הורים יקרים ונהגים יקרים: מספיק.

enough is enough. אין לי כרית אויר ואין לי דעה וזה לא מדיר שינה מעיני. אבל הנושא נטחן עד דוק, ואף עבר לפסים אישיים, ולבסוף הפך למלחמת המינים (ובהקשר הזה אני ממליצה בחום על "להציל את איש המערות" של קושניר כי זה פשוט ג-ד-ו-ל). וכולה למה? כי מישהי ניצלה את זכותה הדמוקרטית לבחירה חופשית. תגובות של נהגים (=כינוי לחברים מפורום מכוניות) מסויימים נשמעות לי כמו תגובות של בני נוער מתלהבים, תגובות מסויימות של אמהות פה נשמעות לי כמו תגובות של נשים שמרגישות מאויימות ע"י גברים ומכוניות ולכן תוקפות מיד את הגבריות שלהם. אנשים יקרים: איך שאלה פשוטה כזו הפכה לדיון של חמישים תגובות??? מי שרוצה לנטרל את כרית האוויר שלו - זכותו. תתפרצו עליו כשהוא ינטרל את כרית האוויר שלכם, עד אז - די כבר! אני חושבת שכדי להפסיק את האווירה העכורה כאן, צריך למחוק את התגובות המיותרות ומעצבנות לשאלה של יונית, גם במחיר התגובות המשורשרות להן. לא כי אנחנו בורחים מהבעיה - אלא פשוט כי אין תשובה אחת, אין פתרון לסיכסוך - ולא יהיה.

© DrorZi

New member
אופס

לא ראיתי את זה ... נא לשרשר את ההודעה של (כותרת: הודעה חיובית) לפה. תודה וסליחה על בזבוז המקום שלכם.
דרור זי

לא קשור, אבל תקראו בבקשה! ../images/Emo77.gif

שלום לכולם! קודם כל לימור אני מתנצל שככה אני משרשר לך הודעה שלא ממש קשורה למלל, פשוט לא רציתי לפתוח הודעה חדשה או לשרשר במקום שאף אחד לא יראה אז עימך הסליחה...
שמי איתי ואני מנהל המכירות הפומביות ב-
. הוספתי בשבועים האחרונים ספק חדש שנקרא "בייבי שופ" אשר מספק לנו מוצרים חדשים לגיל הרך. הייתי מעונין לקבל מכם פידבקים, הצעות, רעיונות, הערות והארות (וכן, גם מילה טובה תתקבל בהרבה חום ואהבה!) לגבי המוצרים השונים. סופ"ש מצוין לכולם, איתי

© DrorZi

New member
זהירות הודעה חיובית ../images/Emo70.gif

היה לנו ויכוח גדול השבוע. חלקנו אפילו לא קרא את כל ההודעות. חלקנו גלש מהנושא העיקרי ועבר להשליך בוץ בכל כיוון אפשרי (ולא משנה מי התחיל, ברגע שמישהו מתחיל כולם נופלים בפח...) חלקנו הוציא דברים מהקשרם ועיוות אותם. ישנם גולשים ששיכתי בטעות לכותבים הקבועים שלכם (לפחות 2) וכנ"ל אתם חשבתם ששמות לא מוכרים לכם הם כולם מפורום רכב (ולא כך היה הדבר...) בקיצור, אני רוצה להגיד לכם שבעקרון פורום רכב אינו כזה נורא כמו שנראה לכם ואני בטוח שפורום זה גם מרכז את טובי ההורים שבנמצא ובכל הזדמנות אחרת היה יוצא לנו לראות את הדברים אחרת. אני מסכים שהיה אפשר אחרת, תמיד אפשר אחרת, אך רגישות הנושא וחוויות מסויימות שעברו חברי פורום רכב לימד אותם על בשרם שעם נושאים כאלה לא משחקים ולכן התגובות שלהם (ושלי) היו קצת (או הרבה, תלוי ברגישותו של אדם) תוקפניות. אני אשמח לראות אתכם בפורום שלי אם יש לכם שאלה, כל שאלה בנושא רכב, יש לי הרגשה שהביקור הבא שלכם יהיה יותר רגוע
(וכנ"ל שלי פה) בנוסף קיים פורום בטיחות בדרכים (206) בו אפשר לדון בכל נושא הבטיחות שעלה פה (ועלו נושאים מגוונים) ואני מבטיח לכם שילכו שם דיונים סוערים אבל מלאי תוכן, הנושא חשוב לכולנו ובשורה האחרונה כולנו משתמשים (ונהרגים
) על אותם כבישים. תאמינו לי שאני ואתם שונאים את אותם נהגים ומחפשים לברוח מהם כמה שיותר מהר... לסיכום אני מתנצל אם מישהו נפגע ממני, אני רוצה לציין שגם אם עשיתי את זה לא עשיתי זאת בכוונה, הכל מדאגה ושוב אני מתנצל אם פגעתי במישהו. באמת פורום נחמד, רק למיטב ידיעתי אני לא אבא כרגע, אולי בעתיד ...
דרור זי, מנהל פורום רכב

למעלה