למתחרים המופלאים, המספר אחד שלנו!
ותאמינו לי!!! אחד אחד הם מספר 1. לא גביעים, לא ההגבהה של הפודיום, לא המדליות ולא שום דבר לא יערער את מעמדם של האלופים שלנו שמשתתפים מחר כל אחד בתחרות האישית שלו ובקטגוריה בהתאם. טל, בדעה צלולה אהובתי
... אני אמנם אהיה איתך (שהרי מישהו בכל זאת צריך לעצבן אותך כדי שיהיה מה לסחוב איתנו
) אבל גם מכאן, איחוליי הענקיייייייםםםם תמי, Paris2 מלכתי
... אז הפעם לא אהיה להנציח אותך בחיבוק אלופים אם שותפייך לברכה, אבל תהיי בטוחה שלרגע לא נפסיק לחשוב שם עלייך. המון המון
ואנרגיות בעוצמה שטרם ידעת עד כה (מבטיחה לשגר ולשדר) צביקה, Kimo ה-
ענקי שלנו, תחרות שניה כבר... וואווו... מהר מהר הגיעה זותי
, אתה כבר יודע שנחשוב עליך, אתה יודע שנדבר עליך, אתה יודע שמי שגומר ראשון... רץ לספר לחבר'ה (בשביל זה המציאו את ה
). אנחנו נשמור בשבילך על המאמנת שלך
ואם מישהו ירגיז אותה... אז נדאג שתדגים לו מכישוריך הקארטיסטים
ארז, Infin1ty ה"ילד" שבחבורה אבל... הממממ... שמענו שאתה מתוכנן לתת בראש לכמה תותחים מבוגרים נחשבים. סומכים עליך, יש לך את השילוב הקטלני של אמביציה + יכולת + עבודה קשה... שהשילוב הזה יעמוד לצידך מחר
לכולכם ביחד מקסימים שלנו... לכו מחר, תעשו זאת קודם כל בשבילכם, אח"כ בשביל ילדים/משפחה ומי שמחכה לכם הכי חזק שאפשר, ואז... גם קצת בשבילנו
(כי אנחנו אוהבים לברך ו... להשוויץ
) ואם ישאר משהו גם קצת בשביל... לתת בראש לאלו שעיצבנו אתכם לאחרונה
שתחזרו מסופקים, מאושרים, שטופי אדרנלין ואפשר גם מנצחים רשמיים (כי אמרתי כבר... בשבילנו אתם כך או כך כבר מנצחים
)
ותאמינו לי!!! אחד אחד הם מספר 1. לא גביעים, לא ההגבהה של הפודיום, לא המדליות ולא שום דבר לא יערער את מעמדם של האלופים שלנו שמשתתפים מחר כל אחד בתחרות האישית שלו ובקטגוריה בהתאם. טל, בדעה צלולה אהובתי