למתעניינים בספרים שתיכף יצאו

alond

New member
למתעניינים בספרים שתיכף יצאו

the burning tower של לארי ניבן וג´רי פורנל. אני מנחש שזה המשך של the butning city. יוני 2003. darwin´s children של גרג בר. כנראה המשכון של darwin´s radio. מרץ 2003. The Ancestors of Avalon של מריון זימר בראדלי ודיאנה פאקסון. פברואר 2003. Journey into the Void של וייס והיקמן. נובמבר 2002. Crossroads of Twilight של רוברט ג´ורדן. אולי כישור הזמן 10? נובמבר 2002. Nightwatch של פראטצ´ט. עולם הדיסק 26? נובמבר 2002. The Tawny Man Book 2 של רובין הוב. אוקטובר 2002. Butlerian Jihad של בריאו הרברט וקווין אנדרסון, כותבי הפריקוולים של חולית. מהשם אפשר להסיק שהם לא סיימו עם הפרה...ספטמבר 2002. The War of the Flowers של טד וויליאמס. הייתי מנחש שזה otherland 5 . אוגוסט 2002. Shadow Puppets של אורסון סקוט קארד. עוד פרה שלא נחלבה עד הסוף (לשמחתי). אוגוסט 2002. טוב. זה יספיק. מקווה שעזרתי.

preacher

New member
גרג בר! גרג בר! גרג בר!

סופר מעולה - עדיין לא קראתי את האחרון שלו אבל אני בדרך... מתישהו... בכל אופן, סתם בהמלצה על הבנאדם. סופר מעולה, גם מבחינת רעיונות מד"ביים, וגם מבחינה ספרותית.

Ergil

New member
אם כבר מדברים עליו

מישהו קרא את מה שנקרא טרילוגיית המוסד השניה?

SaidinsTaint

New member
אני לא חושב

שרוברט ג´ורדן יכול להרשות לעצמו לכתוב משהו שהוא לא WOT10 - האוהדים יבצעו בו לינץ´! היי - נובמבר 2002? זה אוטוטו פה! מאיפה את מביאה את המידע הזה?

alond

New member
מאיפה את מביאה....

חכה חכה שאני אמיין אותך בטוזיק... ובכן
אני מביאה את המידע (לא לצחוק!!!) מ-amazon uk. פשוט עשיתי חיפוש למד"ב כך שיסדר את התוצאות לפי תאריך יציאה לאור ועברתי אחד אחד. האנגלים לוקחים את עצמם ברצינות יותר מהאמריקנים.

למי שרוצה מידע על ספרים עתידיים

באופן מסודר, יש את האתר של לוקוס, שמופיעים בו הספרים העתידיים המשמעותיים על פי חודש.

Silvi k

New member
יש משהו כזה לספרים מתורגמים?

יש אתר שמפרסם איזה ספרים מתורגמים חדשים יצאו, בכל ההוצאות?

לא. לפעמים אני מדווח על דברים

כאלה באתר שלי (כשספרים יוצאים, לא מראש), ופרקים חדשים וכאלה מופיעים ב"בלי פאניקה" ובאתר האגודה. אבל אף מכיוון שספרים בארץ נוטים להתעכב, ולצאת לאור מאוחר מן המובטח, אף אחד לא מרכז את התחזיות לספרים עתידיים.

כשיוצא לי. כאמור, הדיווחים באתר

שלי על ספרים חדשים הם די לא סדירים. וכבר כמה חודשים שלא דיווחתי על ספרים חדשים (לאחר שקיבלתי אפס תגובות על רשימות הספרים החדשים בעולם שהופיעו באתר כל חודש במשך יותר משנה).

alond

New member
חוץ מזה שהאתר לא עלה לי ועברו כבר

איזה עשר דקות (לא כולל רענונים), זה רק הספרים של אפריל? אין משהו יותר...עתידי?

alond

New member
או קיי. עלה ואני רואה שיש עד סוף

השנה. אגב, הארי פוטר יוצא באוגוסט לפי זה. זה נכון?

SaidinsTaint

New member
לא התכוונתי כביקורת!

חלילה וחס! להעליל עלילות על מישהי שעושה עבודת קודש שכזו? חבר שלי שאל אותי לפני כמה ימים מתי אמור לצאת ג´ורדן החדש - והספר הבא של GOODKIND - ונכנסתי לחפש באמאזון ובכלל לא ראיתי איפה אפשר למצוא משהו כזה כל הכבוד! המשיכי ככה! ישר כוח! חזקי ואמצי! וכו´!

alond

New member
לא הבנת אותי. אני לא בחורה ולכן אני

לא מבינה למה את מתעקשת להתייחס אלי בלשון נקבה
כדי שיהיה ברור: אני בחור למרות שבתגובות אלייך כתבתי בתור בחורה כבדיחה. ה-"לא לצחוק" התייחס לשיטה המטומטמת בה עשיתי את החיפוש (ב-amazon uk. לא באמאזון!) והאתר שהממסד האפל נתן קצת הוציא את העוקץ למרות שנתתי כמה ספרים שיצאו ב-2003 מה שלא ראיתי באתר שהוא נתן.

SaidinsTaint

New member
באמת מאיפה הבאתי את זה?

התפלאתי איך יכלתי לעשות שגיאה כה גסה - אז הלכתי לבדוק - זכרתי שאמרת שאתה בחורה, ולכן הקפדתי על הניסוח שלי... בפתיל ההמלצות אתה נזפת במישהו אחר שפנה למישהי בתור מישהי, ומשום מה זכרתי את זה כאילו שאתה נזפת במישהו על שחשב שאתה מישהו ולא מישהי. ברור? אז סליחה.

alond

New member
../images/Emo13.gif הכל ברוח טובה. בטח ובטח

על טעות שעשיתי ואעשה.

strahd

New member
טד ויליאמס ואחרים

טד ויליאמס כבר גמר את "ארץ אחרת" והספר האחרון בדיוק יצא לפני ימים אחדים בכריכה רכה בסטימצקי הקרוב למקום מגוריך. הספר של וייס ויקמן הוא החלק השלישי בסדרה שנקראת "אבן השלטון" שהתחילה עם "באר האופל" (לא להתבלבל עם הספר של ממלכות נשכחות באותו השם). הספר של רובין הוב בסדרת ההמשך של המתנקש הוא נער הזהב (שוב לא להתבלבל עם הסרט של אדי מרפי, ירום הודו). ואני מוסיף את המלצותי לגרג בר, הרדיו של דרווין הוא פשוט ספר מצויין.

למעלה