למתעניינים בספרים שתיכף יצאו

Ridd

New member
רגע רגע!

מה?? יש המשך לסדרת ´הרוצח´ של רובין הוב??? אני יודעת שיש סדרה לגמרי אחרת שלה (משהו עם ספינות וכו´) אבל אתה בטוח שיש המשך ל´רוצח´?

strahd

New member
בטוח במאת האחוזים

יצאה אמנם סדרה שהייתה מקבילה לסדרת הרוצח שנקראת "סוחרי הספינות החיות" (תרגום חופשי לחלוטין) שמספרת על הספינות החיות של העולם שאחת מהן נגנבת על ידי פירט ועל הבעלים הקודמים שלה שיוצאת ללכודו. הרבה פחות טובה מהסדרה המקורית. כעת ישנה סדרה שממשיכה את הסיפור של פיץ וחבריו שנקראת "האדם הזהוב". הספר הראשון, אם אני לא טועה נקרא "השוטה", השני שיוצא בקרוב יקרא "ילד הזהב". לא קראתי עדיין את הספרים האלו, אבל אומרים שהם לא רעים.

SaidinsTaint

New member
השם נשמע לי מוכר

יכול להיות שמופיע סיפור קצר מהסדרה באחד מספרי ה"אגדות"?

strahd

New member
דומה

הסיפור שיש באגדות הוא "The Burning Man" ואם אני לא טועה הוא מהסדרה של אורסון סקוט קארד או שמא של טאד ויליאמס.

SaidinsTaint

New member
לא על זה חשבתי

איך קראו לסיפור בו יש שני אנשים - כהי עור - באמריקה, כשאחד הוא המאסטר של השני, שמסוגל ליצור - ולהרוס באמצעות המחשבה? אני חושב שזה באגדות II

strahd

New member
דומה

הסיפור שיש באגדות הוא "The Burning Man" ואם אני לא טועה הוא מהסדרה של אורסון סקוט קארד או שמא של טאד ויליאמס.

הססיפור שאתה מתייחס אליו הוא

האיש המחייך, The Grinning Man.יש גם את האיש הבוער של טאד וויליאמס.דרך אגב, עוד מישהו כאן קרא את The Dragonbone Chair הספר הראשון בסדרת זיכרון צער וקוץ?

למעלה