לניקי בי זו ממש לא בעיה שלך אבל....

westlife rule

New member
אני מקווה שאת לא......

כועסת יותר מדי על הקטע עים:"הכי גאים שיש" כי אני מבטיחה לך שאין יותר דיבורים על זה.....(לפחות לא מהצד שלי....) אבל למה לא אמרת עד עכשיו כלום אים זה מפריע לך ות´אמת....... ניסחפנו...... למה לא אמרת כלום? מצפה לתשובה..... אפרת.......

westlife rule

New member
ובקשר לשוקולד.....

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! go westlife!!!!!!!!! וואו תודה שסיפרת לי ממש עשית לי את היום גם את החג!!!! (דרך אגב חג סוכות שמח.....) איזה יופי לא ידעתי שכול כך אוהבים אותם בבריטניה ושהם כול כך מפורסמים!!!!!!!!!! עכשיו אני מאושרת ושום דבר לא יקלקל לי ת´שימחה..... יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. זה נכון שפייב מתפרקים? סופי? אפרת.......

westlife rule

New member
ומה כבר יש לי לומר על פייב חוץ מ...

חבל.... ממש ממש חבל!!!!!

westlife rule

New member
כן.....וחבל..... ולנושא אחר......

רציתי לדעת בת כמה את ומה שמך (או שזה חסוי.....) בכול מקרה קוראים לי אפרת (את זה את בטח כבר יודעת.....) אני עוד מעט בת 16 מראשל"צ נ.ב את לא חייבת לענות על זה...... אפרת.....

ניקי בי

New member
אני גם מראשון...

אבל א השם אני מעדיפה שלהשאיר חסוי בנתיים... ואני בת 15.5

westlife rule

New member
טוב אני ממש.......

מצטערת אבל אני חייבת ללכת!!!!!! סורי..... אנחנו כבר נדבר..... מחר? תסלחי לי שאין לי זמן לחקות לתשובה אבל אני מניחה שזה..... כן! love ya היה נחמד מאוד לדבר איתך!!!!!! אפרת......

westlife rule

New member
יש לי שאלה....... ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

איך עלה לך הרעיון להקים את הפורום הזה? כי בינתיים הוא מצליח לא רע בכלל!!!!!!!!!!!!!

westlife rule

New member
לניקי בי!!!!!!!!!!!!

אני מחקה לתשובה ממך על השאלה(איך חשבת על לעשות ת´פורום הזה בכלל?) ואני אקרא אותה מחר..... אפרת............

westlife rule

New member
לניקי בי!!!!!

משעמם לך? לי משעמם..... בא לך לדבר? אים את כאן בפורום עכשיו אז תעני לי ואים את לא אז לא משנה!!!!!!! אפרת....

westlife rule

New member
אני יודעת שמוקדם עדיין אבל.........

את מבינה: בגלל המעבר הזה מהקיץ לסתיו (שאגב יש לי באוקטובר יומולדת) בכול מקרה בגלל המעבר אני חולה זה קורה לי כול שנה בדיוק לפני היומולדת שלי אז בקיצר..... בגלל זה התעוררתי הום בשש!!!!! (אים אפשר לקרוא למה שעשיתי כול הלילה שינה!!!!) סתם שכבתי והסתכלתי על התיקרה!!!!!!! (לפני זה ראיתי:"הכי גאים שיש" וזה משהו שהעסיק אותי לפחות משעה!!!!!) א-ו-פ-ס-....... שכחתי: No More:
טוב, בטח כול המילמולים שלי לא ממש מעניינים אותך אזזזזזזז.......: צ´או מאי דיר!!!!!! אפרת..........

westlife rule

New member
נ.ב ../images/Emo9.gif ../images/Emo83.gif ../images/Emo71.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo76.gif

תעני-מתי שתעני העיקר- ש-ת-ע-נ-י!!!!!!!

למעלה