לנקות את הארץ מערבים

THE WIZARD 55

New member
לנקות את הארץ מערבים

וחומרי הנקיון המוצעים ע"י הרב ליאור, המומחה לענייני טיהור.. K-48 קוטל פלסטינים במיידי, יש לרסס במקומות ההתרבות ולחזור על הפעולה, עד לחיסול התופעה.(מותיר ריח רע) ערבג'קס - יותיר ריח נעים אחרי לכתם

גידעון1

New member
חבל שאת משווה אותו לנאצי

בכלל לא מכובד. מאוד מאוד חבל שהוא מתבטא ככה אבל הוא מעולם לא הציע לרצוח ערבים.

THE WIZARD 55

New member
כן, לא הציע לרצוח אותם

זה בין השורות גדעון.. מזכיר את גרמניה הנאצית, לטהר אותה מיהודים לטרנספר אותם.. אותו ביטוי בדיוק.. מה עוד, שהערבים כאן, הרי ברור לא יסכימו לגירוש, ואז כנראה יחשוב על דרך מהירה יותר לנקיון..אל תתמם..הרי ההשלכות של מה שאמר ידועות. מה גם שרב אומר את זה נותן לגיטימציה לאנשים פנאטים להתחיל ליישם את זה.

respecta1

New member
אבל אל תשווי בשום מקרה!

גם אין כמעט שוני בין שיטות חמאס ופתח לבין שיטות הנאצים גם שם האשימו כל צרה שלהם ביהודים.. גם שם חינכו לשנוא יהודים גם שם עשו טבחים ביהודים..ותהיי בטוחה שאם חמאס היה כוח הוא היה עושה שואה שניה אבל בשוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פנים ואופן אסור להשוות כ-ל-ו-ם לשואה\נאצים, יש מספיק מילים אחרות לתאר.

THE WIZARD 55

New member
לא השוויתי לשואה רספקטה

אבל מילים כאלה יכולים להוביל לשואה. אתה יודע מה אני חושבת על החמאס, זה מתאים לך שאני מכנה אותם מחבלים שפלים, וכשאני מכנה רב נאצי, זה פתאום מפריע? כן, האמירות הן זהות, ארץ נקיה מערבים, תרצה או לא, ככה אמרו הנאצים בזמנו..אני מביאה רק עובדות יבשות.. טרנספר לא יהיה כאן בשקט זה ברור לכבוד הרב, אז כנראה שכל הדרכים כשרות לביצוע המטרה. ברור שמדובר על שפיכות דמים.. רספקטה אני מצפה ממך שתהיה הוגן כמוני.

respecta1

New member
אבל אל תשווי נקודה.

ויש הבדל רב בין להגיד מחבלים שפלים (על מחבלים שפלים) לבין להגיד נאצי. תקראי לו פאשיסט פנאט קיצוני מה שאת רוצה, אבל לא נאצי. אני אאחל לחמאס מוות שיעופו לעזעזאל שיתבעו בים שכל המנהרות הברחה שלהם יקרסו עליהם שהניה יקבל טיל בתחת שיטרנספר אותו עד היום התיכון שימח שמם וזכרם, אבל בחיים לא נאצי..לא בגלל שזה לא נכון ולא מגיע להם להקרא כך- אלא בגלל שזה זילות.

mike00

New member
מה לא בסדר במה שאמרה?

הנאצים ניסו לחסל לא רק את היהודים וכמו שגוגי אמר אין לנו בלעדיות על המושג הזה... יש הבדל בין נאציזם לשואה......נאציזם זאת אידיאולוגיה והשואה זה ארוע חשוך שקרה לעם היהודי[ולעוד כמה מיליוני חסרי מזל].....

respecta1

New member
קודם כל

בטח ובטח שיש לנו בלעדיות על המושג. לא קשור נאציזם לא קשור נאצים ולא קשור שום דבר אחר, לא משווים כלום לנאצים ולשואה, כי אין דבר שמתקרב לזה, לא משנה כמה זה נראה לכם דומה- זה לא מתקרב וזה זילות.

THE WIZARD 55

New member
רספקטה היקר

תאמין לי או לא, אבל אני רגישה מאוד לכל נושא השואה לילות לא ישנתי מסיפורי הזוועות, קראתי כל חומר בנושא ראיתי כל סרט, גם סרטים דקומנטריים,היום אני כבר לא מסוגלת לצפות בזה. בגלל זה גם הדיעות שלי לגבי מדינה ליהודים ובגלל זה מבינה את הצורך של העם היהודי במדינה משלו. אני מבינה מאיפה נובע כל הפחד לאבד את המדינה. ויחד עם זאת אני למדתי מסקנות מהשואה, ומהנאצים. זה התחיל ככה, הנאצים ימח שמם, קראו לטיהור גרמניה מהיהודים. רצו לטרנספר אותם, ואתה מודע לעובדות ואתה יודע טוב מאוד שאני צודקת בדבריי. רצו שגרמניה תהיה נקיה מיהודים, בדיוק כמו דברי הרב אתה גם יודע, שלא ניתן לטרנספר את הערבים, כי אף ערבי לא ילך גם עם פיצוי, אז המסקנה מובילה רק לדבר אחד. אין כאן השוואה לשואה, יש השוואה לאידאולוגיה כמו שמייק אמר.. תעשה הפרדה בין הדברים

respecta1

New member
קודם כל, מי שלא כך

הוא לא אנושי.. ב. אם זה אידאולגיה אז אידאוליה, תגידי זה דומה לרעיון הנאצי או יותר נכון דומה ל"תורת" הגזע וכדומה, אבל אל תגידי נאצי.

klod bokevski

New member
חחחחחחח קנית את המושג נאצי?

מענין מה יגידו על זה מאות אלפי הצוענים שנרצחו תחת שלטון הנאצים או השחורים ההומואים מתנגדי השלטון יש רבנים,שמקדמים רעיונות שהם נאציים בבסיסם, יש גם כאלה מנהיגים מוסלמים, וכאלה מנהיגים נוצריים (מנהיגי רוח) אם אני אומר את זה זה יותר טוב? הרי אני בעם הנבחר אז מותר לי להגיד נאצי:S?

mike00

New member
אחי,בארצות הברית הנאורה יש אירגונים נאצים

ש-99% מהאידיאולוגיה שלהם בכלל מדברת על כושים ולא מתייחסת בכלל ליהודים... נוסף על כשישה מליון יהודים, השמידה גרמניה הנאצית עוד בני עמים וקבוצות אחרות במהלך מלחמת העולם השנייה, בין אם במחנות ההשמדה ובין אם על ידי האיינזצגרופן. כמו כן ביצעו חיילי הוורמאכט וכוחות גרמניים אחרים פשעי מלחמה בהיקף גדול שהביאו למותם של מיליוני בני אדם. בעוד מספר הנספים היהודים מוסכם בדרך-כלל על החוקרים, הרי שמספר הנספים הלא-יהודים שנוי במחלוקת, וההערכות לגביו נעות בין 9 מיליון ועד קרוב ל-20 מיליון.

respecta1

New member
ברור שיודע את זה אחינו

אולי לא השתמע מזה בגלל ההקשר אבל הכוונה הייתה שברור שיש לקורבנות הנאצים בלעדיות על זה כמו שמובן ביותר שאדם שחור יתרגז אם איזה אחד נוצרי יתחיל לקרוא לאנשים קלוקס קלאן

mike00

New member
רק שתדע שה-KKK הם סתם חבורת מפגרים

הבעיה האמיתית היא האחווה הארית.....זאת כנופיה שמגלגלת מיליוני דולרים בשנה,אחראית לרוב הרציחות בתוך בתי הכלא בארצות הברית,גם של שוטרים וסוהרים.... לאחרונה גם התחילה האחווה הארית לחסל בני משפחה של מתנגדים מחוץ לכלא ולשלוט על אזורי סחר ברחובות... מה עוד שהיא מפעילה קבוצות כמו ה-KKK כמבצעים של פעולות שהיא רוצה שיתבצעו במקומות אליהם לא יכולה האחווה להגיע.. קבוצה מאוד מסוכנת של אנשים,והם לא מדברים על יהודים בכלל למרות שכל אחד שחבר בה חייב לרצוח מישהו[99.99% מהמקרים הם שחורים]כדי להתקבל ולמרות שלכל אחד מהחברים בה יש שלל קעקועים של צלבי קרס ועוד סממנים נאצים מובהקים..

fifanowftw

New member
האאאא ראיתי תכנית עליהם

חבורת אירים הקימה את ה"אחווה הארית" אחרי שהשחורים עשו מהם ילדי כאפות
ואז החליטו להתנגד. בסוף הם נהיו רציניים, ורוצחים על ימין ועל שמאל..

gogi000

New member
ויזי יא ויזי

את לא יודעת שליהודים יש טאבו על המונח נאצי, ורק הם יכולים להשוות מישהו לנאצי, את ערביה ולכן אסור לך להשוות מישהו לנאצי. ההתבטאויות שאני שומע לאחרונה כנגד ערבי ישראל מפי גזענים לא מאפשרים לי לא לחשוב על תקופות חשוכות בהיסטוריה. אגב אני קונה בשמחה את הצעתו של אותו רב, הוא אמר שיעביר את הערבים לארץ מוצאם והוא מציע לשלם להם על כך כסף, אז בשמחה אקבל כסף כדי להשאר בארץ מוצאי.

gogi000

New member
לא טבע על הפנים לאחרונה

היא יורדת כבר כמה ימים, כשנקבל את הכסף נבדוק אפיקי השקעה טובים

למעלה