לנקות את הארץ מערבים

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif הייתי משקיעה במניות של רובר

אחרי שכל הערבים יתעשרו ישר יקנו רובר

respecta1

New member
אגב

צבוע זה לא מילה מספקת כדי לתאר את מה שאמרת שאיזה רב טמבל אומר שצריך להעביר את הערבים מפה באמצעות זה שישלמו להם כסף זה "מזכיר לך תקופות חשובות בהיסטוריה" אבל זה שאנשים מתפוצצים באוטובסים קוראים לחסל יהודים עושים הסתה ענקית נגד יהודים רוצחים בדם קר ומתנקשים ביהודים וגם החמאס עצמו עושה הצדעה במועל יד אבל זה לא יזכיר לך "תקופות חשוכות בהיסטוריה" אלא רק ."ההתבטאויות שאני שומע לאחרונה כנגד ערבי ישראל לא מאפשרים לי לא לחשוב על תקופות חשוכות בהיסטוריה" צבוע, וזה גם מגעיל.

klod bokevski

New member
בא לי להגיב גם לתגובה המתלהמת הזו :p

לא מכיר את מר גוגי, נצא מנק' הנחה שהוא פעיל חאמס נלהב שכבר תכנן עשרות פיגועים בהם נרצחו ישראלים האם לא יכול להיות מצב, שגם הרב *מזכיר* תקופות חשוכות בהיסטוריה וגם המחבלים מבצעים פשעים שהם כתם שחור בהיסטוריה? איפה הניגוד? (מתי החמאס עושה הצדעה במועל יד:S היטלר מתהפך בגיהנום)

gogi000

New member
חחח נעים מאוד

אתה לא מכיר את רספקתא, הוא מסלף מידע על ימין ועל שמאל, טוב הוא עדיין ילד עוד יתבגר.

respecta1

New member
טוב אדון חוכמת חיים

צודק אני עדיין ילד בן 21 עדיף להיות מאשר אחד בן איזה 30-40 ש"מבין הריגת מתנחלים"

respecta1

New member
אם אתה לא יודע אל תדבר.

אתה לא מכיר אותו זה א' הבחור כבר אמר שהוא מבין רצח מתנחלים, אין מה להוסיף. ושימוש בסמלי הנאצים זה לא דבר חדש, גם אצל חיזבאלה וגם אצל חמאס גם עושים הפגנות עם צלבי קרס וגם עושים הצדעות במועל יד.. אין לי כוח לחפש לך תמונות אבל תחפש קצת תמונות מהפגנות חמאס פתח וחיזבאלה ותראה.

Mishkafofer

New member
פאן-ערביות

היתה תקופה שמחה בעולם הערבי ובמצריים כאשר נאצר ומהיגים דומים החלו להטיף ללאומניות ערבית. היו דיבורים להקים מדינה גדולה, היה אפילו איחוד סוריה ומצרים שקרס כעבור 3 שנים. אפשר לאומר בזהירות שמצרים ומדינות ערביות יישמו מדיניות לאומנית סוציאליסטית, הרי הם היו דיקטטורות קומוניסטיות עם מאפיינים לאומנים, ברוסיה לאומנות לא שיחקה תפקיד מכריע בזה והם הלכו על קומוניזים חילוני ולכן היו שם מהיגים מכל מני עמים.

מוחמד5

New member
פשיסט וגזען

חלמוני ותמהוני. הוא מבטא את משאת נפשם של הרבה יהודים. אך לעולםםםםםםםםם זה לא יקרה. אנחנו פה.

respecta1

New member
למה אתה לא אומר אותו דבר

על סלאח ועל טיבי? חח וויזי תודה רבה ששמת את זה זה גילה צביעות אצל הרבה מאוד אנשים

כמה מגוחכת חבורת הפנאטים ההזויה הזאת

וכמה הם דומים לשיך ראאד ס'לאח שהוזכר כאן בפורום. ומה הקשר בין פסיקותיהם הפשיסטיות לבין יהדות- לא ברור לי.

אין הבדל בין ראאד סלאח לבין מוחמד ברכה

שניהם פאשיסטים גזעניים ואנטישמיים וברכה גם קומוניסט. לא נשכח שברכה הקומוניסט הגזען הניח לפני שנה זר פרחים על קברותיהם של רוצחי קהילות חברון וצפת בפרעות תרפ"ט שהוצאו להורג ע"י הבריטים וקרא לרוצחים 'לוחמי חופש'.

THE WIZARD 55

New member
אצלי כל החראים שווים

גם ערבים וגם יהודים מי שקורא לרצח, או תומך ברצח, זה היינו הך מבחינתי הן אם יהודי והן אם ערבי. ואם ברכה אכן קרא לרוצחים לוחמי חופש, אז הוא זיפת לא פחות מהרבנים האלה.

למעלה