ממש לא, אם אני אשתף, תוכלו למנוע ממני את התענוג.
S Sefy New member 25/2/04 #21 יש לך הזדמנות חד פעמית ../images/Emo3.gif אני יכול להיות בירושלים ביום שבת
S Sefy New member 25/2/04 #24 עכשיו את מגזימה ../images/Emo3.gif גם שאני אבוא ואעשה לך עבודה קלה, וגם לשנות ימים ? אולי תבואי לכאן את ותחסלי אותי במקום ?
עכשיו את מגזימה ../images/Emo3.gif גם שאני אבוא ואעשה לך עבודה קלה, וגם לשנות ימים ? אולי תבואי לכאן את ותחסלי אותי במקום ?
S Sefy New member 25/2/04 #26 אני רציתי לבוא, את דחית אותי! ../images/Emo7.gif אפילו בשביל לרצוח אותי אני לא שווא את המאמץ! איזה חיים אכזריים!
אני רציתי לבוא, את דחית אותי! ../images/Emo7.gif אפילו בשביל לרצוח אותי אני לא שווא את המאמץ! איזה חיים אכזריים!
ח חיפושית222 New member 25/2/04 #27 די..אל תהיה עצוב אני בטוחה שיש פה מישהו שמוכן להרוג אותך שנפתח מכרז
ח חיפושית222 New member 25/2/04 #29 את מי אתה מזמין? אותי? את סקארלט? את ילדת"ה? את שוקו? נראה אותך יוצא מזה בכבוד
S Sefy New member 25/2/04 #30 את לא אוכלת בורגר קינג ../images/Emo3.gif סקארלט רק רוצה להרוג אותי, ילדת הכוכבים לא סובלת אותי, שוקו לא מעניין אותי עד כדי כך, אז היחידה שנשארה זו ....... תנחשו
את לא אוכלת בורגר קינג ../images/Emo3.gif סקארלט רק רוצה להרוג אותי, ילדת הכוכבים לא סובלת אותי, שוקו לא מעניין אותי עד כדי כך, אז היחידה שנשארה זו ....... תנחשו
G GraspOfAir New member 25/2/04 #36 כן...יש עוד כמה שטוענים כמוך... והם נמצאים מאחורי סוגר ובריח. Neeeeeeeeeeeeeeeeeext! אויר נשימה
S Sefy New member 25/2/04 #37 אולי אנחנו מאחורי סורגים והם חופשים תחשוב על זה, הם לא עושים כלום ואנחנו משלמים על החיים שלהם שם
G GraspOfAir New member 26/2/04 #38 צודק, צודק... והפלוס הגדול...........אין שם נשים!!! (לפחות לא מהסוג הביולוגי ) עושה את החיים הרבה יותר פשוטים. אויר לנשימה
צודק, צודק... והפלוס הגדול...........אין שם נשים!!! (לפחות לא מהסוג הביולוגי ) עושה את החיים הרבה יותר פשוטים. אויר לנשימה
S Sefy New member 26/2/04 #39 אז כמו שצועקים באנגלית... !Let me in! Oh God Please! Let Me Back in Jail
G GraspOfAir New member 26/2/04 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז אולי אם הן כאלה, אולי זה מה שהן רוצות . אז נביא להן בהפוכה ונישאר אויר לנשימה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז אולי אם הן כאלה, אולי זה מה שהן רוצות . אז נביא להן בהפוכה ונישאר אויר לנשימה