סטילהוק1
Well-known member
לך אתה ובדחיפות.לך לטיפול
חולה נפש .
לך אתה ובדחיפות.לך לטיפול
חולה נפש .
לך לטיפול,לך אתה ובדחיפות.
לך לטיפול,אם כבר לך יש בעיה שמאלני שמאמין לארגון טרור איסלאמונאצי פונדמנטליסטי רצחני שיורה מטחים כבדים של טילים שמכוונים בכוונה על אזרחים בכדי להרוג כמה שיותר מהם, בזמן שהם מדברים על הפסקת אש והתנתקות מהחמאס בעזה.
צריך להיות באמת מפגר רציני חסר מוח או שמאלני רדיקלי (שזה היינו הך) בכדי להאמין להם ולא לקלוט מה מסתתר מאחורי דבריהם ו"הרצון" הפתאומי שלהם להפסקת אש מיידית וללא תנאים.
לנתניהו אין בעיה
הימנים הקיצונים רוצים מלחמת אין סןף
ולחרדים זה לא מעניין
הליכודניקים וסער רוצים רק כסאות
בוא ונהיה כנים: החיזבאללה נמצאת כעת במצב גרוע, והפסקת הלחימה תסייע להם לשקם את מה שעדיין ניתן לשיקום. עצירת המלחמה עמם לא תניב שום דבר טוב למדינת ישראל, ולכן גם אני נגד עצירת הלחימה בהם.המלחמה מאריכה את ימי שלטונו ואם היא תיגמר אז שלטונו יסתיים יחד איתה
ולכן נסיגת החיזבאללה מהווה בעייה בשבילו.
סבבה,בוא ונהיה כנים: החיזבאללה נמצאת כעת במצב גרוע, והפסקת הלחימה תסייע להם לשקם את מה שעדיין ניתן לשיקום. עצירת המלחמה עמם לא תניב שום דבר טוב למדינת ישראל, ולכן גם אני נגד עצירת הלחימה בהם.
מי שלא חושב כך חייב ללכת בדחיפות להסתכלות פסיכיאטרית, או שמדובר בבוט קטארי-איראני, ואז זה מובן למה הוא לא חושב כך.סבבה,
גם קיבלת חיזוקים מהימין .
לך לטיפול,מי שלא חושב כך חייב ללכת בדחיפות להסתכלות פסיכיאטרית, או שמדובר בבוט קטארי-איראני, ואז זה מובן למה הוא לא חושב כך.
אין יהודי/ישראלי אחד בעולם שרוצה "מלחמת אין סוף". זאת השמצה נחמדה, אבל זולת שונאי ישראל ו/או ישראלים שטופי שנאה (שנאת חינם יש להדגיש), אין בר דעת אחד בעולם לא שמאמין בה וגם לא שמבטא אותה אף מבלי להאמין (סתם כי הוא חושב שזה נשמע טוב ומופיע בדף המסרים של המחנה).לנתניהו אין בעיה
הימנים הקיצונים רוצים מלחמת אין סןף
ולחרדים זה לא מעניין
הליכודניקים וסער רוצים רק כסאות
יו... איזה ביביסט אתה...., ולכן גם אני נגד עצירת הלחימה בהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.