לנתניהו יש בעייה - החיזבאללה רוצה הפסקת אש ללא תנאים ומתנתק מעזה.

Cranio

Well-known member
אם כבר לך יש בעיה שמאלני שמאמין לארגון טרור איסלאמונאצי פונדמנטליסטי רצחני שיורה מטחים כבדים של טילים שמכוונים בכוונה על אזרחים בכדי להרוג כמה שיותר מהם, בזמן שהם מדברים על הפסקת אש והתנתקות מהחמאס בעזה.

צריך להיות באמת מפגר רציני חסר מוח או שמאלני רדיקלי (שזה היינו הך) בכדי להאמין להם ולא לקלוט מה מסתתר מאחורי דבריהם ו"הרצון" הפתאומי שלהם להפסקת אש מיידית וללא תנאים.
לך לטיפול,
חולה נפש.

lemner40

Well-known member
לנתניהו אין בעיה
הימנים הקיצונים רוצים מלחמת אין סןף
ולחרדים זה לא מעניין
הליכודניקים וסער רוצים רק כסאות

Cranio

Well-known member
לנתניהו אין בעיה
ולחרדים זה לא מעניין

המלחמה מאריכה את ימי שלטונו ואם היא תיגמר אז שלטונו יסתיים יחד איתה
ולכן נסיגת החיזבאללה מהווה בעייה בשבילו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
המלחמה מאריכה את ימי שלטונו ואם היא תיגמר אז שלטונו יסתיים יחד איתה
ולכן נסיגת החיזבאללה מהווה בעייה בשבילו.
בוא ונהיה כנים: החיזבאללה נמצאת כעת במצב גרוע, והפסקת הלחימה תסייע להם לשקם את מה שעדיין ניתן לשיקום. עצירת המלחמה עמם לא תניב שום דבר טוב למדינת ישראל, ולכן גם אני נגד עצירת הלחימה בהם.

Cranio

Well-known member
בוא ונהיה כנים: החיזבאללה נמצאת כעת במצב גרוע, והפסקת הלחימה תסייע להם לשקם את מה שעדיין ניתן לשיקום. עצירת המלחמה עמם לא תניב שום דבר טוב למדינת ישראל, ולכן גם אני נגד עצירת הלחימה בהם.
סבבה,
גם קיבלת חיזוקים מהימין .

Harrington

Well-known member
מנהל
לנתניהו אין בעיה
ולחרדים זה לא מעניין
אין יהודי/ישראלי אחד בעולם שרוצה "מלחמת אין סוף". זאת השמצה נחמדה, אבל זולת שונאי ישראל ו/או ישראלים שטופי שנאה (שנאת חינם יש להדגיש), אין בר דעת אחד בעולם לא שמאמין בה וגם לא שמבטא אותה אף מבלי להאמין (סתם כי הוא חושב שזה נשמע טוב ומופיע בדף המסרים של המחנה).

..., ולכן גם אני נגד עצירת הלחימה בהם.
יו... איזה ביביסט אתה.

למעלה