לנתק או לא לנתק... זאת השאלה.

pain is MY love

New member
לנתק או לא לנתק... זאת השאלה.

טוב, האלכוהול עדיין משתולל לי בגוף לכן אני מרשה לעצמי לשאול שאלות כאלה... תבינו אותי. אז ככה: מזה מספר חודשים שאני נמצאת בקשר לא מחייב (נקרא לזה ככה) עם בחור מסויים. במקרה הבחור כדורגלן מאוד מצליח מליגת העל, חובב מסיבות ובלונדיניות לרוב... מן הסתם, הוא לא מסוגל להתחייב, לא חושב על זה ולא חולם על זה. וגם אני לא בדיוק מתכננת לכבול אותו באיזיקים. כיף לנו ככה כמו שאנחנו עכשיו ואני בטוחה שגם אם היינו ביחד לא היינו מסתדרים וזה היה נגמר מהר מאוד... אז כאמור כבר כמה חודשים שאנחנו בקשר ואני לא מאוהבת ולא שום דבר אבל כן אכפת לי ממנו באיזשהו מקום וכן יש לי תמונות שלו ממשחקים תלויות אצלי במשרד וכן איפשהו כל ה"מאמי, מותק" שלו נוגע בי איפשהו... אז היום היינו במסיבה, הוא הגיע עם חברים שלו מהקבוצה (הם פתחו להם איזה אחוות ליגת העל ליד הבר)ראיתי אותו נכנס יד ביד עם איזה ידידה פרחה (שאני מניאקית עם היא לא עברה על כל הקבוצה שלו) ואני הייתי עם חברות שלי וחגגתי כרגיל... קבענו כבר מראש שבאמצע המסיבה אנחנו נעלמים לאיזה שעה לבית שלו... אז חיכיתי שהשעה תבוא... אבל בינתיים קלטתי אינספור פרחות מחומצנות נמרחות לו על החיים! כמעט הלכתי מכות עם אחת מהן! התקרבתי אליו וראיתי פשוט 4 בחורות מחרמנות אותו בתורות! כל אחת נמרחת עליו יותר מהשניה! מה קרה מלחמה?!?!?! נגמרו הכדורגלנים בליגת העל שהחלטתן להתעלק על שלי?! אני לא מבינה למה זה עיצבן אותי. הוא לא חייב לי כלום אבל אני מרגישה לגמרי רכושנית כלפיו. חלק מהתקופה שלנו גם הייתה לו חברה (זה לא החזיק יותר משבוע) ובשבוע ההוא ממש בכיתי לו. אני יודעת שאין לי שום רגש כלפיו ואני לא רוצה אותו מעבר למה שיש לנו עכשיו אבל קיבינימאט! למה כל כך מפריע לי שהוא לא שלי?!?!?! ועכשיו השאלה הקשה מכל.. אם הייתם במקומי. הייתם מנתקים את הקשר כדי לא להיפגע או ממשיכים בקשר כמו שהוא עכשיו כי אחרי הכל הוא עושה לכם רק טוב... זאת שאלה קשה. כי אתם חייבים להבין שבשורה התחתונה כיף לי איתו וטוב לי איתו והוא מצליח לספק אותי ביותר ממובן אחד... ומצד שני... להיות בצד זה לא כזה נחמד... אני בחורה של אמצע! הכל או כלום ולצפות בעוד עשרות בלונדיניות שהוא מזיין זה לא התחביב העיקרי שלי... אווווווווווווף חפרתי! מה יהיה?

Cobe Anan

New member
את נשמעת כמו...

בנאדם.את רוצה לאכול את כל העוגה,רק בלי כל הקלוריות.מצד אחד,את יודעת שה`ביחד` הזה לא יעבוד,אבל מצד שני את רוצה שהוא יהיה זמין רק בשבילך.ככה זה אנחנו.אנחנו רוצים רק את מה שטוב בשבילנו,מתאים לנו,וגורם לנו סיפוק.קוראים לזה איד.מהצד השני קיים הסופר-אגו,שאומר לנו מה נכון או לא נכון ברמה המוסרית;ובאמצע תקוע האגו,שמנסה להיות בסדר איתנו,אבל גם להוציא אותנו בסדר,ואחראי לרוב ההתחרפנויות שלנו מהמצבים הבלתי-אפשריים האלה..זה תקף לכל תחום בחיים,במיוחד לתחומים שבהם גם ככה יש לנו דילמות אפילו לפני הקונפליקטים בין מה שמרגיש טוב לבין מה שנכון. אז מה עושים? מתחרפנים קצת,לוקחים צעד אחורה,וחושבים מה יעשה לנו טוב בטווח הארוך..אולי את יודעת שלא נועדתם להיות ביחד,אבל איפשהו את לא לגמרי מאמינה בזה,ואת חייבת להיכנס לקשר הזה,אפילו לשבוע,רק כדי להביא את הצורך שלך על סיפוקו.. אולי אחרי שבוע איתו הכל פשוט יעבור,המתח יישבר,וזהו?תזכרי על מה מתחרטים ועל מה לא..

pain is MY love

New member
גם אני למדתי פסיכולוגיה

אבל היא לא עובדת עליי... אני לא צריכה להיות איתו שבוע כדי לדעת שלא נועדנו להיות ביחד... אני רק רוצה לדעת שכל הכוסיות בעולם התפגרו והוא נשאר רק בשבילי!

Cobe Anan

New member
בתור אחד שאוהב לאכול..

אני מעדיף להרגיש שעוד ביס אחד אני מקיא, מאשר להישאר רעב ועם טעם של עוד.. תביני בעצמך למה הכוונה:)

Cobe Anan

New member
אז יאללה!

קחי שבוע איתו, תספקי את התאווה הזאת, ותוציאי את זה מהמערכת.. לכי תדעי, בסוף עוד נקרא בעיתון שאיזה כדורגלן מצליח עומד להתחתן... <ואגב, לא למדתי פסיכולוגיה.>

pain is MY love

New member
לא הבנתי

אתה חושב ששבוע איתו יגרום לי לשכוח ממנו?!?! אני הרי ידועה באובססיות שלי... וזה לא משנה מה יהיה לי אני תמיד ארצה עוד ועוד... ותאמין לי שהכתבה שהכי סביר להניח שתמצא בעיתון זה " כדורגלן מצליח נחטף באכזריות ומאז נעלמו עקבותיו. נראה לאחרונה בטי אל וי צמוד לבחורה אלמונית..."

Romantic Lady

New member
../images/Emo4.gif משו מוזר לי

אל תכעסי עליי(הייתי בדיוק באותה סיטואציה..לא עם כדורגלן אבל מישו שנראה טוב שרירי וכו'..) תשאלי את עצמך טוב טוב, האם זה שאת כועסת על כך שהוא מזיין מהצד ושבחורות נמרחות עליו, האם אלו לא סימני קנאה? לדעתי, אם התשובה חיובית, אז ברור שיש לו משמעות מעבר לסקס בעינייך. וכעת, את זו שצריכה לחשוב , איך את ממשיכה אם התשובה שלך (תשובה כנה) לעצמך, תהיה חיובית.

pain is MY love

New member
ברור שאלה סימני קנאה

אבל אני לא צריכה להיות מאוהבת בבן אדם כדי לקנא... אני פשוט רוצה לדעת שיש איזה ערך מוסף ליחסים שלנו ואני לא סתם "עוד אחת" בשבילו... אוף! קשה לי להסביר את עצמי..

Zoharrr

New member
המ

אני גם בקשר לא מחייב עם מישהו. שיש לו חברה. המישהו הזה הוא הראשון שלי,החבר הכי טוב שלי,ונראה לי הבנאדם היחידי בעולם שאוהב אותי באמת. ובשלב מסויים קרה לי מה שקרה לך ואפילו חשבתי שהתאהבתי בו. לא נראה לי שבאמת התאהבתי בו אבל הפכתי לרכושנית לגמריי... הייתי אמורה ללכת אליו באיזה יום והתקשרתי אליו יום לפני והוא סיפר לי שהיום הוא אצל חברה שלי ופתאום הפיוז המרוקאי נשרף והתחלתי להריץ סרטים בראש ולהתעצבן מזה שהיום הוא איתה מחר הוא איתי...בלה בלה... והתחלתי לבכות לו ונדפק לי השכל לגמריי. בכל מקרה,זה עבר. זה היה משהו חולף...כנראה מין כמיהה מוזרה לאהבה. והפקסנו לשכב לתקופה מסויימת,ואז הכרתי את גל...ועכשיו נראה לי שזה הולך לחזור...ואין לי בעיה עם זה ואני יודעת שמה שקרה לא יקרה שוב כי אני לא סתומה מספיק כדי שזה יקרה שוב... בכל אופן, כמה שאת אומרת שאת בחורה של אמצע,אני מניחה שאיפשהו בפנים גם לך יש כמיהה לאהבה ולמערכת יחסים נורמלית,אז את מקנאה... ואולי רוצה עוד, מה לעשות? את זה רק את יכולה לדעת.

pain is MY love

New member
את צודקת

נראה לי שאת היחידה שאשכרה קלטה אותי... אבל אני לא רוצה לעשות כלום! זה הקטע. שאני תקועה. אני לא רוצה לנתק את הקשר כי וואללה בסופו של דבר קשה למצוא בחור שאני מתחברת אליו כל כך מבחינה אינטימית ומכירה אותו כל כך טוב וכל כך נוח לי איתו.. מצד שני אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני סתם אסבול ויהיה לי רע...

Zoharrr

New member
כי i've been there and done that

אני הפסקתי לשכב איתו עד שחזרתי לעצמי... עכשיו אפשר לחזור לשיגרה
ואני ממש מבינה אותך...אין אפחד שנוח לי איתו ואני מרגישה כ"כ בנוח איתו כמו הבחור הזה,בגלל זה אני לא אשכב עם אפחד אחר בקטע של סקס לא מחייב חוץ מאיתו...ולא חסר לי עם מי,אני פשוט לא רוצה ולא מסוגלת. אם אתה לא רוצה להגיע למצב של לסבול ולהרגיש רע אז תחכתי לתקופה מסויימת או שתעבדי על עצמך חזק בקטע הזה... לי כבר ממש לא אכפת עם מי הוא שוכב או לא... שיזיין עוד 300 חוץ ממני... זה לא כיף להיות המאהבת, אבל אני רוצה סקס ואני רוצה את זה איתו אז מתפשרים... ואני לא רוצה קשר עם מחוייבות עכשיו,אכלתי מזה מספיק חרא לשנה הקרובה.

Thotwo

New member
כמה כדורגלנים יש לך?

הוא לא טס כבר? ונראה לי שאת בתקופת ההכחשה אבל צר לי להודיעך כי את מאוהבת עד כלות בבחור. מה לעשות, זה קורה.

pain is MY love

New member
זה לא אותו אחד

זה שטס הייתי מאוהבת בו שנתיים ולא ניסיתי להכחיש את זה לעולם. וכן, הוא טס כבר. הנוכחי הוא מישהו אחר שאני ל-א מאוהבת בו! תצאו מהסרט! חברה שלי אמרה לי שהקשר שלנו לא בריא. אני טענתי שאני לא מאוהבת בו אבל היא אמרה לי להודות בזה שאם הוא רק ירצה אני אסכים להיות איתו בלי לחשוב פעמיים.... וכשחשבתי על זה לעומק אז באמת הייתי מוכנה להיות איתו אבל זה לא מאהבה! תאמין לי אני למדתי להבדיל בין אהבה לבין דברים אחרים... ולמדתי בדרך הקשה.

למעלה