לנתק או לא לנתק... זאת השאלה.

זה הכל פסיכולוגי...

אני לא מבין למה קשה לך לא לדבר איתו או לראות אותו.. תעבדי על עצמך פסיכולוגית..

מיטללל

New member
יהיה טוב...

יקירתי, נראה לי, לצערי, שלא משנה מה נגיד לך, תמשיכי בקשר הזה. ואף לדעתי, ככל שהוא ישחק יותר משחקים, לך יותר יבוא... ואם זה מה שמתאים לך כרגע, אז שיהיה בכיף אבל את לא רוצה/צריכה/מפנטזת ליותר?

pain is MY love

New member
כרגע

הקשר הזה הוא הקשר הכי טוב שיכול להיות לנו.. כי הוא פרפר והוא בוגדני ואני לעולם לא ארצה חבר כזה אבל סך הכל שנינו נהנים ביחד וזה הקשר האופטימלי...

בשלולית

New member
קראתי עד השאלה שלך...

"אם הייתם במקומי. הייתם מנתקים את הקשר כדי לא להיפגע או ממשיכים בקשר כמו שהוא עכשיו כי אחרי הכל הוא עושה לכם רק טוב..." ואז הבנתי..... זה בדיוק מה ששאלתי אתכם לפני כמה ימים.. ומה החלטתי... את יודעת בדיוק... אולי הנסיבות מעט שונות כי אנחנו התחייבנו... ואתם ממש לא.. יש מצב שבמצב שלך לא הייתי פועלת כמו שפעלתי עם הקטין שלי... כי אין מחוייבות וזה דבר שמאוד מפריע לי... אבל אם הייתי את, שזה לא מפריע לך, לדברייך.. הייתי ממשיכה בזה, כי זה עושה לך טוב :) מקווה שלא חפרתי יותר מדיי..... ואת ממש לא חפרת ! :) בהצלחה...

אורח לרגע

ומתרשם שחברי הפורום שכנראה מכירים אותך ממקודם מגלים אמפטיה. אבל לא יכולתי שלא להתייחס לחתימה שלך...מכיוון שבעליל אף אחר לא אמר לך בפירוש מה שצועק מתוך דברייך שהקשר הזה אינו עושה לך טוב(!) למרות התרשמותך, אבל בלי הרבה פסיכולוגיה "מי שנדפק פעם אחת...." בגירסה הרוחנית: יש פה שיעור שעדיין את צריכה למצות. לא ממש ישנה מה נגיד.

נאנוקי

New member
טוב ניהלתם כאן דיון מעמיק ואני...

רוצה להוסיף שאני מסכים עם כל מילה של קוב!!!! ומשפט קטן לסיום "BOYS WILL BE BOYS" מה שאומר שאנחנו הגברים אוהבים להרגיש חופשי... אז אל תקחי ללב לפחות הוא יצא גבר והיה כנה איתך מהתחלה! אז מותק תזרמי או שתצאי מהמיים!

למעלה