לסיאמית....מנסה בפעם ה... ../images/Emo2.gif
בערב חג, אתמול בצהרים...בערב וגם היום בצהרים אני מספרת לך את ספורי החג ולא מצליחה לשלוח הודעות. אתמול בערב היו אצלי חברים להרמת
לכבוד השנה החדשה, ועוגת תפוחים (אלה החברים המשמעותים שאיתם אנו בקשר - חולי ט.נ., השאר ברחו....) היה ערב נחמד ולמרות העיפות ניסיתי להכנס לאתר במשך יותר משעתיים עד שנעצמו עיני, מאמצים לשוא. את החג בטח כבר התחלת לשכוח אבל בכל זאת אשתף אותך קצת מחויותי. אוכלים הרבה...כמו אצל כולם, אבל הפעם אחרי הרבה זמן שלא היה לי ולילדים איוורור,אישי נסע להפגש עם אחיו והילדים היו עימי ועם חברתי בטיול. נסענו לקבוץ מנרה, יש שם רכבל ורכבת הרים ונוף פשוט מהמם,להרגעות אמיתית. בדרך חזרה ברכבל עצרנו בחנית ביניים ובני והחבר עשו סנפלינג. חזרנו אחרי יום הטיול באויר הנקי עם הרבה אנרגיות. מאז שבעלי חלה כמעט ואיני מרשה לעצמי לעשות משהו למען מילוי המצברים שלי לבד או רק עם הילדים, כשאני עושה זאת יש לי רגשי אשם נוראיים. היום אני עובדת על עצמי שגם הילדים צריכים זאת פעם בכמה זמן,וגם אני צריכה למלא מצברים. כמובן שגם לא ויתרתי בחג על רכישה של מתנות קטנות לכל אחד, זה מוסיף שמחה,במיוחד לילדים. אתמול בלילה היו החברים וכמובן שגיליתי כי עוגת הדבש בתנור "התנדפה" משאירים תבנית עוגה עם שורה צרה ויש לנו אורחים בערב. אפיתי עוגת תפוחים מהירה שתמיד קוצרת תשואות וכך הסתיימה הזלילה הגדולה. האם את אוהבת לאפות? בעוד פחות מחודש הבן שלי בן 13. האורחים מוזמנים לאחר בית הכנסת אלינו הביתה, כמעט 50 איש ואני בשלב של ארגון, תכנון איך יכנסו כולם לתוך הבית."מבצע בר מצווה" כך הוא מכונה והאיש שלי עוזר ברשימות הארגון. בסך הכל חזרתי היום לעבודה ואחה"צ בליתי באסיפה של שעתיים בביה"ס וכבר מחר יום ששי. אשתדל מאד בשבת לספר לך מה שבקשת, לא שכחתי, פשוט ספורי החגים.... מקוה שהחבר שלך שכח כבר את כאבי הבטן והוא מרגיש טוב. ספרי לי קצת מי מבינכם מזריק קופקסון? איך עברו עליך הימים האחרונים? בינתיים.... סוף שבוע נעים.... שיעבור
בערב חג, אתמול בצהרים...בערב וגם היום בצהרים אני מספרת לך את ספורי החג ולא מצליחה לשלוח הודעות. אתמול בערב היו אצלי חברים להרמת