כף..הגיע סוף שבוע!
מכל ההודעות שקראתי עד עכשו יש לי הרבה מה לספר לך. אעשה זאת בהמשכים כדי שלא יהיו ניתוקים.( הדפסתי את "תפילת הדרך לגולשים באינטרנט", זה צמוד למחשב , בתקוה שיעזור. ראשית אתייחס לדבר הכי חשוב לגביך כעת, וזה ההריון.אמונות או לא אבל גם אני מאמינה שהקוראת בקפה צדקה, ובמיוחד שזו תקופה של תחילת שנה ברכות ומשאלות... אבקש למענך, פשוט הצלחת ל"קנות" אותי. אינני דתיה אך אני שומרת מסורת כדי להעביר משהו גם לילדי. היום יום שישי, ואני מקפידה להדליק נרות לכבוד השבת
ומבטיחה שתהיי בתפילתי.מתוקה, בן או בת, יהיו ברוכים, למרות שאני מבינה את רצונך בבת.היי אופטימית כי כבר ספרתי לך על חולת הט.נ שאחרי לידה כבר מס´ חודשים ו
היא בסדר,רק חשיבה חיובית. בעוד אני מספרת לך האיש שלי מספר לי שהפסיקו את הקופקסון, הוא שמע זאת רק היום! מה ידוע לכם על כך? את צריכה להפסיק בכל מקרה אך מה יעשה החבר שלך? אני יודעת שכל התרופות האלה לגבי האיש שלי השפיעו מאד לרעה. יותר מכך הוא הרגיש חולה כל הזמן היה עם חום, הגוף שלו פשוט התנגד לתרופות, ורק ב"ניקיון" והמעבר מסוג אחד לאחר הרגיש טוב יותר. בפגישות עם אחד הרופאים שטפל בו אמר לו "הנה הגיע השפן שלך" הרופא קבל זאת קשה למרות שאישי צחק איתו. הוא הפסיק להאמין בתרופות וכולי תקוה שיחזיק מעמד. צחוק הגורל, כל חייו היה צוחק שהוא לא מעשן הוא מזריק, והנה הגיע גם לזה ולא ישכח זאת מהר. לגבי תרופות / קוקטלים האיש שלי ניסה כל מה ששמע / קרא /ראה. קופצת לחברים... ברור שהחברים האמיתיים נמדדים בשעת צרה, אולי חשבו שאנו "מדבקים"
בכל מקרה מי שחשוב לנו באמת איתנו וזה הכי חשוב.מתוך ידיעה כל החולים מתמודדים עם זה, לי הכי כואב כשזה קורה בתוך המשפחה המורחבת, שלא יודעת איך להתמודד רק להעיר ואז החולה ומשפחתו המצומצמת צריכים להתמודד עם דברים נוספים בנוסף למחלה. על רגשות וביטוי רגשות וכעסים דברת בהרחבה ואם את זוכרת גם אני ספרתי. אם שמת
גם המלצתי לרומי באחת ההזדמנויות על ספר שנקרא "ריקוד הכעס" ועוזר מאוד בכלים להתמודד עם כעס זה. את
צודקת שצריך לדבר על הרגשות ולא לשמור בבטןדבר שקשה יותר לגברים מאשר לנשים(סליחה אם פגעתי במשהו)אני קוראת לזה וינטלציה, מהמילה לשחרר אויר כמו מהונטיל באופניים.לא תמיד אנו מחכים לתשובות, אנשים רבים מחפשים רק הקשבה...ללא תגובה. הלוואי שהאיש שלי היה משתף פעולה יותר בנידון. כשהוא מרגיש לא טוב הוא מסתגר יותר בתוך "בועה "של עצמו וקשה לי יותר מהרגיל להתקרב.(לפחות הצלחתי לשכנע אותו ללכת לשיחות) שולחת ואמשיך...