לסיאמית!!!

אור/2

New member
לסיאמית!!! ../images/Emo39.gif

חזרתי להתעדכן... תודה על כל שמות הספרים החדשים שאת מעדכנת. בקשר לתחושות העיקצוצים והנימולים שיש לך, כולל בציפורניים ובשיניים, אולי תכיני את עצמך לתחושות שלא הכרת עד היום, תזוזות ותנועות של יצור חי בתוכך, זה הרבה יותר נחמד, מה דעתך? מצטרפת לרומי שעליך לחשוב חיובי וכל פעם שתשכחי נעודד אותך לזכור, ש...יהיה טוב... עוד תראי...וכמובן אני פה תמיד להאזין והלואי שאוכל לעזור. בנוסף לצוות הווי ובידור , בתחום האומנויות נראה לי שאת מתענינת בתחומים נוספים של בינו לבינה, אהבתי את זה... תמשיכי!!! דברת על הטיול עם הכסא החדש של ~א~ , האם עד היום לא השתמש בכסא? איך היה הטיול ביום כיפור?, שקט מיוחד ורוגע. המשך ערב נעים, ועדין מברכים גמר חתימה טובה

סיאמית

New member
אורצ´וק!!! ../images/Emo24.gif

ערב טוב, יקירתי! הנימולים עברו מהשיניים לגבות
סתם! אני מרגישה מצויין!!! הטיול היה נחמד ורגוע... לא הרבה זמן כי היה לי חם נורא. הכסא חדש, אבל היה כבר אחד ישן ~א~ השתמש בו בטיולים לחו"ל, בארץ, קניות וכאלה... אבל הכסא החדש - משו-משו! קוראים לזה "כסא אקטיבי", אל תשאלי אותי למה... לקח לו זמן להתרגל אליו (עדיין לא ממש רגיל) ובחו"ל, בחודש שעבר, הוא אפילו נפל איתו באמצע הרחוב בבאדן. אני פתאום שמעתי אותו צועק את השם שלי (בדיוק נכנסתי לחנות) הסתובבתי ואני רואה אותו, כמו בהילוך איטי, נופל אחורה. עם הכסא. מזל שהוא לא שבר את הראש. כשזה קרה, היתי רגועה לחלוטין... רצו אליו מיד איזה שלושה ביריונים שוויצרים שהקימו אותו בשניה, אני "איבקתי" אותו והמשכנו כאילו לא קרה כלום... אבל בערב פתאום התחלתי לבכות נורא ו הוא היה צריך להרגיע אותי . בגלל זה הפיזיותרפיסטית שלו מכוונת את הכסא שיהיה בידי-בידיוק ומלמדת אותו "טריקים"
ד"א, הספר החדש לא משהו בינתיים... לא יודעת. אולי זה ישתפר בהמשך. גמר חתימה מצויינת!!!!

RomiVais

New member
וואו!!! ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

איזה מן כיסא זה? הוא מספיק בטוח בשבילו??? מקווה שהנפילה שהזכרת היתה ראשונה ואחרונה!!! נבהלתי כשקראתי...
לגבי הספר, אם הוא לא משתפר, הייתי עוברת לספר הבא... לא פעם קרה לי שחיכיתי עד הסוף לשיפור שלא הגיע... כך שחבל על המאמץ
שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא!! רומי

סיאמית

New member
הכסא מצויין, אבל... ../images/Emo4.gif

האיש שמכר לנו אותו, "שכח" לציין שהוא לא הרכיב את הרכיב שמונע התהפכויות... "אנטי משהו". היום הרכיב הזה כבר מורכב על הכסא, כך שלהתהפך הוא כבר לא יתהפך... ברוך השם! הספר - בסדר. לא יותר מזה... אולי התרגום לא משהו. אבל אני קצת נקשרתי ל"אפרוחצ´יקית" אז אני אמשיך איתה עד הסוף... סופ"ש נעים לכו-לם!

אור/2

New member
לסיאמית החמודה!!!

כשקראתי על הנפילה של ~א~ נבהלתי,לא הבנתי איך זה קרה , אני יודעת מאישי שיש גלגל מונע התהפכות,מזל שזה נגמר כך. דבר אחד לא הצלחתי להבין איך נשארת כזו שלוה?, כנראה שלא לאורך זמן רב כי כמו שספרת בכית בערב. ה"קטעים" האלה עם הנפילות תמיד הלחיצו אותי, כבר ספרתי לך, התחושה של חוסר אונים שלי ע"י הנופל, אינני יכולה לעזור לו תמיד לקום, זה נורא לגבי.חשובה, אני חושבת גם התגובה של הנופל לסיטואציה, זו מוסיפה ליכולת שלנו להתמודד על יד. אתמול לא ברכתי אותך על הפסקת הזריקות, אז בשעה טובה ודרך חדשה צלחה!!! אם תרצי את יכולה להוסיף עוד "דודה" אוהבת
ו.. מחבקת
לרשימת הדודים והדודות. ד"א, מאין אימצת את השם סיאמית? לך יש זמן לקרוא ואני עם רשימות לקראת הבר-מצוה של בני, פרוייקט אמיתי לארגון.אין לי זמן להחזיק ספר עכשו, אחזור ל"מציאות" לאחר האירוע. שיהיה סוף שבוע של כף!!!

RomiVais

New member
לגבי הנפילות...

אני עדיין לא למדתי להישאר שלווה ורגועה כשאמא שלי נופלת. היא, לעומת זאת, פעם היתה בוכה שעות כל פעם שנפלה, ואני כמובן איתה!! היום אני מוצאת את עצמי בוכה לבד, כי היא צוחקת... תקופת הדיכאון שלה עברה מאז שהתחילו לתת לה כדורים והיום היא לא בוכה על כלום!! פעם היא היתה בוכה מכל דבר (סרט, ספר, שיר מרגש וכו´...) והיום לא מסוגלת. אור, אני מבינה לחלוטין את הרגשת חוסר האונים, שכן לא פעם קרה שהייתי לבד בבית איתה והרגשתי ממש כך - חסרת אונים!! למדתי שברגעים אלה צריך לנשום עמוק, להירגע ולפעול בצורה שלווה, זה לא קל בכלל, אבל אם מצליחים רואים שזה קל יותר ומוצלח יותר. טפו טפו טפו אמא שלי לא נפלה כבר זמן רב ואני מקווה שזה גם לא יקרה!! מקווה שגם בעלך כבר לא נופל, אור!! אור, לגבי פרוייקט בר מצווה של הבן, אם יש משהו שאפשר לעזור בו - אל תהססי לבקש!!! שבת שלום וסוף שבוע נפלא, רומי

אורית...2

New member
שמתם לב איך בונים בתים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo18.gif

נכון שבונים בתים, בצורה משונה? שמים בהם משקופים...
דלתות...
כל מיני פינות בכל מקום
נו אז מה אם נתקלים בהם, נופלים בגללם...אני "מקללת" את הקבלן
רומי תנסי את השיטה הזאת..ותראי שתישארי רגועה (מנסיון!!!)

RomiVais

New member
אני אנסה אורית!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

יש לי בעיה קטנה עם שימוש בקללות, אבל אם את ממליצה - אני בהחלט אנסה!!!

סיאמית

New member
אני, לעומת זאת... ../images/Emo9.gif

חייבת להודות שכשאני עצבנית אני מקללת כמו מלח אירי שיכור. יש לי את היכולת לקלל שעה בלי לחזור על אף קללה פעמיים!!! הטרשת, שיכללה אצלי את התכונה ה"נפלאה" הזו אפילו עוד יותר...

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי סיאמית... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הזכרת לי שאת אותו מזל כמו אמא שלי... גם היא טובה בקללות, אבל בספרדית. תמיד היו קטעים כשהיתה נוהגת שכן נהגים לא זהירים או משוגעים אפילו לא חסרים בשום מקום.
שיהיה לך ול~א~ יום נפלא!!! רומי...

סיאמית

New member
גם אמך מזל בתולה?!?! ../images/Emo24.gif

אין כמו ה"בתולות"!!! ואני, ד"א לא מקללת בספרדית... אבל דווקא |הדגש כן מקללת באיטלקית עסיסית

RomiVais

New member
סיאמית........ ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

כן, גם אמא שלי מזל בתולה... אין כמוכן!!!
את יודעת איטלקית או שרק את הקללות בשפה?

סיאמית

New member
אני מדברת איטלקית שוטפת ../images/Emo66.gif

למרות ששכחתי קצת... חייתי באיטליה יותר משנה ויש לי חוש לשפות

RomiVais

New member
אה, יפה!!! ../images/Emo13.gif

גם אני אוהבת שפות, לומדת מהר, אבל קצת מצחיקה בדיבור (ערבית למשל בבית הספר...
) סיאמית, אם את עדיין כאן... אני עדיין בצ´אט ואת מוזמנת!!
אם לא - שיהיה לכם ערב נפלא!!!

סיאמית

New member
הלכתי לנוח קודם...פיספסתי ../images/Emo4.gif

בביה"ס למדתי צרפתית שנה בערך... אבל כשעזבתי לטובת הביה"ס הפתוח בראשל"צ כבר לא למדתי שום שפה ו/או בכלל
בגרות נאלצתי להשלים לבד באקסטרני בי"ב כי כנראה שלא קורצתי מהחומרים המתאימים לביה"ס פתוח. במקום להגיע לשם, נסעתי לאילת! אבל את אז היית בערך בת 3 כך שלא באתי לביקור...

RomiVais

New member
היי סיאמית - לא נורא... ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

לא קל לתפוס את כולם... בדרך כלל כותבים הודעה ויוצאים...
לא יחסרו הזדמנויות לצ´אטים - אני בטוחה!! מזל שלא באת לביקור כשהייתי בת 3, לא כי לא הייתי רוצה לראותך, אלא כי היינו עדיין בארגנטינה

ODED99AA

New member
לדעתי ../images/Emo81.gif ../images/Emo18.gif עדיפים

על ביניין שניבנה בשיטת פל -קל לא ככה?

למעלה