לסיאמית!!!

סיאמית

New member
באמת יש גלגל כזה ../images/Emo81.gif

רק ש"האיש" מהכיסאות שכח לציין שאולי כדאי שיהיה מחובר
נשארתי שלווה כש~א~ נפל, כי... מה יכלתי לעשות? לבכות באמצע הרחוב שם? תוך שניה כבר הקימו אותו והוא אמר "הכל בסדר, הכל בסדר" רק בערב כשנזכרתי בקול שלו צועק את השם שלי ואמרתי לעמי "הוא קרא לי ולא הייתי שם" זה היה לי כ"כ קשה ונורא בכיתי. והוא: "אל תבכי את הרי יודעת כמה פעמים כבר נפלתי, ואני עוד אפול וזה בסדר, זה באמת בסדר". אבל זה לא היה בסדר. כי לא הספקתי לעצור את הנפילה שלו. הוא נפל "במשמרת" שלי... תודה על האיחולים! היום יום שני ללא זריקה ואני מתחילה להתרגל
וכמובן שאת "דודה"!!! מה חשבת? צירפתי אותך לרשימה אפילו בלי לשאול... עכשיו, בנוגע לכינוי? או! אני לא משתגעת על חתולים בכלל (רק על החתולה של השכנה שלנו) כי אני לגמרי הרוסה על כלבים. אני בן אדם של כלבים... נקודה. אבל! כשניסיתי להכנס ל"תפוז" אז הכינוי הזה היה תפוס וההוא היה תפוס ואז ראיתי תמונה של חתולה סיאמית מתוקה שהבת של ~א~ הדפיסה מהאינטרנט... והבת שלו אמרה "תנסי ´סיאמית´" וזהו. סיאמית. בהצלחה עם ארגון הבר מצווה!!!! וואו, זה נשמע משימה... אין צ´אנס שתצליחי לקרוא ספר בתקופה הזו, מה? חזרנו לא מזמן מהורי, אנחנו אוכלים שם כמעט כל שבועיים בשישי בערב, ותמיד זה כיף וטעים. ועכשיו, אני הולכת לקחת את הספר שלי + כרית מהחדר, להניח בעדינות את הכרית על ~א~ בעוד הוא יושב על הספה בסלון...ואז אני אניח את ראשי על הכרית... ואקרא את הספר כשהוא רואה את הסרט "חגיגה בסנוקר". זה הסידור להיום
סופ"ש מצויין!!!!

אור/2

New member
שידוכים ועידכונים ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

חזרתי מאחותי והתאפקתי לא לאכול עוגה, מגיע לי
עכשו אני נמצאת אצל חברה ואני מלמדת אותה להשתמש במחשב ובפורומים. הרעיון מצא חן בעיניה. הנושא שהועלה מציאת חבר לחיים.כפי שכולנו יודעים ההיצע גדול והאיכות נמוכה.לכן אנחנו מחפשות רעיון מקורי להכרות בין שני אנשים איכותיים שהמצע המשותף שלהם - חברות אמיתית. מאחר ושאלת באחת ההזדמנויות בנידון וגילית את סקרנותך על היחסים של בינו לבינה, אולי תוכלי להציע רעיון מקורי. אני יודעת שזה לא פורום של שידוכים, אבל הנה נושא אחר למחשבה ודיון... איך היה סרט הבורקס ל.~א~ ? הספקת לסיים את הספר שלך? מאחר וגילית כי אינך אחראית משמרת מוצלחת, זמנית את משוחררת מהתפקיד- מסכימה? מה בישלה ה
לשבת? שבת שלום!!!

סיאמית

New member
אני מבטיחה לחשוב על רעיון... ../images/Emo20.gif

למרות שאת מאוד צודקת... היצע גדול והאיכות, בד"כ נמוכה. מעולם לא "שודכתי" לאף אחד באופן רשמי ומעולם לא ניסיתי אף מועדון או משרד שידוכין, אבל יש לי מספיק חברות שניסו והתאכזבו (במקרה הטוב) או רומו והושפלו (במקרה הרע...). סרט הבורקס היה נורא . תהרגי אותי אם אני מבינה את הקטע הזה שלו לראות סרטים ישראלים איומים משנות השבעים ולצחוק כמעט עד חנק! מה כ"כ משעשע בזאב רווח וביהודה ברקן?!!? כמובן שנרדמתי עליו, (זה מתחיל בזה שאני שמה את הספר על הפנים שלי "רק לשניה, כדי לנוח קצת" ומסתיים ב"קומי מתוקה, כבר 2 בלילה"). את צודקת לגבי שחרור מתפקיד "אחראית המשמרת"... כל כך צודקת. אור חכמה שכמותך... אבל זה כל כך טבוע בי, ולא רק מתקופת הטרשת, מאז ומתמיד הרגשתי כשלון כאשר מי מאהובי (משפחה, חברים, בני זוג) נפגע. אני חייבת להשתרר מהקטע הזה ויפה שעה אחת קודם. מה גם ש~א~ לא באמת זקוק לזה ממני. את יכולה לנחש את מידת העלבון והכישלון שהרגשתי כאשר קיבלתי את האבחנה שלי... איך נרדמת בשמירה!?!?! צעקתי על עצמי... "ועכשיו תראי מה קרה"... היום - לא מבשלת! נלך לאן שהוא או שנזמין הביתה
שבת מצויין גם לך ולכו-לם!!!

אור/2

New member
עדכון טעות.!!!! ../images/Emo5.gif

לא חשבתי לשניה שחווית שידוך, פשוט לפי השאלות ששאלת את אחת הבנות מדוע היא מעדיפה להיות בקשר עם בנות ולא בנים,גילית סקרנות ובקשת שתחשוב, חשבתי שתוכלי להעשיר אותי. חברתי גרושה ,בת 44 ועברה מספיק. חשוב לכל אחד שיהיה משהו שיאהב אותו, שיהיה חבר לצידו ועל זה חשבתי. בכל מקרה , תודה על ההקשבה.

סיאמית

New member
אי הבנה, כנראה ../images/Emo79.gif

אבל ת´אמת, דווקא לא חשבתי שחשבת שעברתי "שידוך" מה שניסיתי לומר בדרכי המגושמת זה שאני חוששת שאני מומחית קטנה מאוד
בדברים האלה... וד"א, את ה"מתלבטת" לא שאלתי למה קשר עם בנות ולא עם בנים... סה"כ, כמו שאומרים "רבים מידידי הטובים וכו´" וזה, עניינה. מה שעניין אותי היה למה קשר עם מישהי חולת טרשת דווקא... עניין אותי "קשר זוגי בין שני בני אדם עם טרשת" (כמוני וכמו ~א~) לא שינה לי מאיזה מין. אבל בכלל שתינו טעינו כי היא לא חיפשה שידוך!!! פשוט רצתה סחבקית! זה, לפחות, יש לי בסטוק
בקשר לחברתך... אני מאחלת לה מכל לבי שתמצא אהבה. אני יודעת עד כמה זה נורא להיות לבד כשב
את יודעת שיש לך כ"כ הרבה לתת. אני יודעת עד כמה הכל מורכב ולפעמים מסובך וקורה שהבדידות נראית חסרת מוצא. מבטיחה לנסות ולחשוב על משהו.
לחברה שלך עוד
בשבילך! ערב נעים!

RomiVais

New member
סיאמית... ../images/Emo8.gif

אני פשוט נדהמת מהאופן שבו את מתארת את הדברים. אני קוראת את מה שאת כותבת לפעמים ואומרת לעצמי: "לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר..." אני מזדהה לחלוטין עם מה שכתבת לגבי זה ש~א~ נפל "במשמרת" שלך... זה בדיוק מה שהכביד עלי בזמנו. שהבטחתי לעצמי לטפל באמא שלי ולשמור שלא יקרה לה שום דבר רע והיא נפלה. היה לי קשה לסלוח לעצמי, הרגשתי נורא... וגם היא כמו יקירך ~א~ הרגיעה אותי. סידור נפלא עשיתם להיום (אתמול) אה? איך היה הסרט / הספר? מקווה שנהניתם!!! שיהיה לכם המשך סוף שבוע נפלא רומי

סיאמית

New member
אני יודעת, יקירה, שאת מזדהה

ואני גם יודעת שיש לך את עניין ה"משמרת"... הלוואי שתהיי יותר נבונה ממני ותשתחררי מהקטע הזה מיד! הספר - חמוד. אני כבר ממש אוהבת את "אפרוחצ´יקית" ודי סקרנית לגבי המשך המסע שלה... זה משהו בין "התפסן בשדה השיפון" ל"הלב" (זוכרים את מרקו? איך הלך לחפש את אמא בארגנטינה...) עם מוטיבים מ"בילבי"!!! הסרט, כמו שכתבתי לאור, פשוט נורא... אבל ~א~ התפקע מצחוק. אז שיהיה...
סופ"ש נפלא גם לך!

RomiVais

New member
סיאמית יקרה... ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

את בטח יודעת כמה קשה להשתחרר מעניין ה"משמרת" אבל אמא שלי רוצה לעזור לי בזה, והיא רוצה לסלק אותי מהבית
סתם, אני צוחקת...
היא פשוט אומרת שהתקופה כאן מבחינת עבודה הולכת להיות על הפנים, אז שאולי הגיע הזמן לעזוב את הבית ולנסות את מזלי בצפון (מרכז בשבילכם
) לגבי הספר... אני מבינה שאת מתחילה לאהוב אותו. איך אפשר לשכוח את "הלב" כשהייתי קטנה לא הייתי מפסידה פרק
סרטים - הוכחה מדעית
שעל טעם וריח אין להתווכח.
וכל דבר שמביא לגל של צחוק בריא - ברוך יהיה!! שיהיה לכם המשך סוף שבוע נעים, עם המון
רומי

סיאמית

New member
אמא שלך, החכמה... ../images/Emo39.gif

עושה מה שאמא טובה צריכה לעשות למען ילדיה... היא משחררת אותך. והיא צודקת. אבל קחי את הזמן שלך, חמודה. ב"צפון" בכל מקרה, לא כ"כ נורא! כי... אנחנו פה!!!

RomiVais

New member
צודקת סיאמית!! ../images/Emo24.gif

ואני כבר מחכה בקוצר רוח להכיר את משפחתי השנייה

למעלה