באמת יש גלגל כזה ../images/Emo81.gif
רק ש"האיש" מהכיסאות שכח לציין שאולי כדאי שיהיה מחובר
נשארתי שלווה כש~א~ נפל, כי... מה יכלתי לעשות? לבכות באמצע הרחוב שם? תוך שניה כבר הקימו אותו והוא אמר "הכל בסדר, הכל בסדר" רק בערב כשנזכרתי בקול שלו צועק את השם שלי ואמרתי לעמי "הוא קרא לי ולא הייתי שם" זה היה לי כ"כ קשה ונורא בכיתי. והוא: "אל תבכי את הרי יודעת כמה פעמים כבר נפלתי, ואני עוד אפול וזה בסדר, זה באמת בסדר". אבל זה לא היה בסדר. כי לא הספקתי לעצור את הנפילה שלו. הוא נפל "במשמרת" שלי... תודה על האיחולים! היום יום שני ללא זריקה ואני מתחילה להתרגל
וכמובן שאת "דודה"!!! מה חשבת? צירפתי אותך לרשימה אפילו בלי לשאול... עכשיו, בנוגע לכינוי? או! אני לא משתגעת על חתולים בכלל (רק על החתולה של השכנה שלנו) כי אני לגמרי הרוסה על כלבים. אני בן אדם של כלבים... נקודה. אבל! כשניסיתי להכנס ל"תפוז" אז הכינוי הזה היה תפוס וההוא היה תפוס ואז ראיתי תמונה של חתולה סיאמית מתוקה שהבת של ~א~ הדפיסה מהאינטרנט... והבת שלו אמרה "תנסי ´סיאמית´" וזהו. סיאמית. בהצלחה עם ארגון הבר מצווה!!!! וואו, זה נשמע משימה... אין צ´אנס שתצליחי לקרוא ספר בתקופה הזו, מה? חזרנו לא מזמן מהורי, אנחנו אוכלים שם כמעט כל שבועיים בשישי בערב, ותמיד זה כיף וטעים. ועכשיו, אני הולכת לקחת את הספר שלי + כרית מהחדר, להניח בעדינות את הכרית על ~א~ בעוד הוא יושב על הספה בסלון...ואז אני אניח את ראשי על הכרית... ואקרא את הספר כשהוא רואה את הסרט "חגיגה בסנוקר". זה הסידור להיום
סופ"ש מצויין!!!!
רק ש"האיש" מהכיסאות שכח לציין שאולי כדאי שיהיה מחובר