לסיים את המסע של שנת 2007

לסיים את המסע של שנת 2007

להאט לרגע קט את הקצב, להתמלא באנרגית בריאה חדשה כדי להתמלא בכוחות לקראת המסע החדש שמתחיל יחד עם השנה החדשה, שנת 2008. להתבגר בעוד רגע, בעוד תקופת חיים להתבונן על כל החוויות שהיו, מתוך מודעות למה שעשינו.. ואיך הדברים קורים ומתרחשים מתוך שלמות אישית, פנימית. להתבונן אחורה באומץ, ולשנות את הטעון שיפור להתבונן קדימה במודעות מלאה, להגשמת כל החלומות והרצונות והצמיחה שבשבילה הגענו לכאן. ובעצם נדמה שכלום לא השתנה, החיים זורמים המסע ממשיך, עוד שנה הסתיימה בגלגל החיים ובעצם.. דברים מתחדשים, דברים משתנים, רק לדעת לשים לב בפתחה של שנה אזרחית חדשה, נמשיך את המסע מתוך אהבה, סבלנות וסובלנות מתוך הקשבה ושימת לב להדרכה הן החיצונית והן הפנימית והכי חשוב לחיות בשמחה לחיות באהבה כי משם.. צומחות ההבנות והתובנות על המשמעות שלנו כאן ועכשיו. שנה אזרחית חדשה וטובה יותר מכל קודמותיה שנה של עוצמה. שנה של שפע לכולם תודה לדגנית שכתבה את הברכה

chenby

New member
תודה עלייך עידית

אתמול בלילה ישבתי וכתבתי מכתב תודה ל2007. פירטתי כל דבר שעלה במוחי שקרה לי השנה שעליו אמרתי תודה- גם האתגרים, גם ההפתעות, החברים הלימודים הציונים העסקים הכל. תודה תודה תודה. ועשיתי לי רשימת מתנות ל2008. זו השנה לה חיכיתי כל חיי. השנה אני מתחילה את שנת הנכס שלי. שנת הנכס שאני, שנת הנכסים בחשבון הבנק שלי , שנת הנכס הזוגי שלי. שנת ה30 שלי :) תשס"חן :) אוהבת המון חן ושנת אזרחית מופלאה!!

שיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif שאלה לי

איזה מן אדם עליך להיות על מנת לחוות הגשמה?

chenby

New member
שאלה נפלאה

קודם כל שנה אזרחית טובה... איזה מן חוה עליי להיות כדי לחוות הגשמה... אז התשובה בגוף השאלה- חוה אימנו.. (בכל זאת אני אשה) חווה. לחוות כל רגע ורגע, להעריך, לצאת מאיזור הנינוחות שלי בכל רגע נתון, לעשות דברים שלא עשיתי לפני - בגישה שלי.. ופה אני כבר חווה, ואני כבר חווה הגשמה. וזו רק ההתחלה. השנה שלי התחילה!! :) נשיקות

אם היינו יכולים לשאל את חווה שאלה

איך היא מסתכלת כיום על הדרך שהיא התנהלה אז מה הייתה לדעתך תשובתה? שנת 2008 טובה ומאושרת לך ולכולם

chenby

New member
בסופו של דבר

ואולי קל לראות את זה בדיעבד, אבל כל החלטה היא נכונה. האכילה של התפוח היתה החלטה נכונה, לא סתם אנחנו עוברים את מסע חיינו. אוכלים מעץ הדעת, עושים טעויות, החיפוש הנצחי אחר החזרה לגן עדן. ויש כאלו שמוצאים אותו :) אני מאמינה שאם היינו אמורים לחיות בגן עדן, אלוהים מראש לא היה שם שם את עץ הדעת - או שמראש הוא לא היה מזהיר אותם לאכול ממנו... ממתי בגן עדן יש מבחנים? לא סתם! הכל מכוון מראש. :)

מהם החוזקות של חווה?

מדבריך אם הבנתי נכון לקחת החלטות ולא משנה התוצאות?

chenby

New member
ממילא התוצאות לא תלויות בנו

תלוי בנו רק הפעולות שלנו. המחשבות שלנו ובוודאי ובוודאי שלא כל החלטה- החלטה שהיא לא על חשבון האחר - החלטה של נאמנות לעצמנו, החלטה של העצמה של עצמנו ושל האחר.. וכן יש החלטות שנראות לכאורה כטעות - יש שאומרים שהחלטה מסויימת שינתה להם את כל מסלול החיים - בדיעבד אני מאמינה שתמיד זה לטובה, לכן תמיד ההחלטה היא בסופו של דבר נכונה. לא בכל שלב רואים את זה, אבל תמיד זה מה שמתגלה בסוף. :)

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifברכה כלבבי..מקסים ...

שנדע לקחת....מילה משפט או יותר מהברכה הזו...וללכת עם זה קדימה...הלואי..
כי לפעמים נדמה כי שנה דומה לקודמתה עם שינויים קלים.....
.... שנה נהדרת של התחדשות ואהבה

jozefin3 יקרה ../images/Emo24.gif

הצלחה אינה תוצאה של בעירה שקטה . אתה צריך לעלות באש רג'י לייץ האם יש לך מטרה/פרוייקט שקשור לזוגיות שמילה, משפט או יותר.... יעלו אותך באש למימושו?

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifעידית , פשוט צריך לדעת ולהצליח להדליק

נכון את אותה אש
בוקר טוב

שזמ

New member
איחול לשנה החדשה: שתהיה שנה של שבירה

שבירת כוס כמובן, מה חשבתן?

למעלה