לסנר -אוברים !

yair_bar

New member
מנהל
בטח רצית להגיד

שאתה מקווה שלא יילך להחלטה משעממת אין ספק שה UFC לא מפיקים מספיק הייפ מהקרב. הוא יכול לבנות אותם בקרב קהל ה PRO

udi102

New member
החלטה ?!

שווה לסיכוי שאני מחר חותם בריאל מדריד על חוזה של מאה אלף יורו לשבוע ,אין שום סיכוי ..... דרך אגב הקרב בין שישי לשבת איזה מוזר זה

מרקו בי

New member
לא מוזר זה ארוע סוף שנה

ונראה לי שהנוצרים בחופשת כריסמס, מה שכנראה יבטיח הרבה ppv לדיינה ושות' הלוואי וכל ארוע יהיה ביום ו' נחזור לישון לאחר הארוע, ולא נלך זומבים לעבודה

משXXX

New member

BT24

New member
סופר-מוזר! שישי זה ה-30, לא ה-31!

שבת נופל להם בול על סוף השנה האזרחית, זה ממש מוזר שדווקא במועד הזה הם משנים פתאום.

ranzz

New member
הסיבה היא כנראה המלונות בלאס וגאס

צריך לאכלס איפהשהו את 17,000 איש שיבואו לאירוע, והמלונות יהיו מפוצצים ב NEW YEARS בלאס וגאס

UgiPletzet

New member
אף אחד לא נשאר בבית בסילבסטר...

מי בדיוק יקנה את ה-PPV? בגלל זה העבירו לשישי בערב.

blackcoldtiger

New member
קרב נדיר

שתי הHW הכי גדולים והכי אתלטיים בעולם נפגשים, אומנם לא כל כך שווים בכישורים אבל בהחלט בגודל. אני שם את כל הכסף שלי על אוברים, לסנר יכול לנצח רק עם איזה הסתערות מטורפת עם אגרופים (GO FOR BROKE), אני גם לא רואה את לסנר משאיר את אוברים על הקרקע. בקיצור-THE REMM=NEXT UFC HW CHAMP

yair_bar

New member
מנהל
למה לא שווים מבחינת כישורים?

דווקא מאץ אפ מעניין

ranzz

New member
לסנר ינצח באגרופים? חח.. גדול

לסנר בהחלט יכול לנצח אבל זה אך ורק בעזרת האבקות

blackcoldtiger

New member
לנצח בעזרת האבקות?

הקרב הוא 5 סיבובים, אתה באמת חושב שלסנר יבצע L&P במשך חמישה סיבובים?

BeniTaz

New member
אוברים לא פראייר בקרקע למי שחושב

יש לו גפיים ארוכים, גיליוטינה מפחידה וסך הכל גארד מעולה. מה ששבר את אוברים בעברו זה אי היכולת שלו לספוג מכות לפנים.. כמו בהפסדים ללידל, חאריטונוב, שוגון ועוד.. נראה היה התגבר על זה ב-K-1 (ובכלל על הקושי המנטלי שהודה שסבל ממנו). אז אני נאלץ להסכים.. זה יותר סביר למרות שהכל נשמע מופרך, אוברים הולך לשבור את לסנר איך שהוא רוצה למען האמת.

ranzz

New member
לא צריך חמש סיבובים

צריך סיבוב אחד שבו לסנר גורם לאוברים להתגונן על הגב במשך 4 דקות. אוברים יקום מהדבר הזה גמור. לסנר יקום כמו שהוא היה לפני הקרב.

motrozen

New member
גם לי זה נראה הכי הגיוני

סיבוב ראשון לסנר מוריד את אוברים לקרקע וטוחן אותו סיבוב שני אוברים שפוך לסנר מוריד אותו לקרקע וטוחן אותו סיבוב שלישי אוברים שפוך לסנר מוריד אותו לקרקע וטוחן אותו (אבל לא נראה לי שנגיע לסיבוב שלישי) הלוואי ואני טועה (בדרך כלל אני טועה)

blackcoldtiger

New member
אולי לסנר יתעייף לפני אוברים

אל תישכחו שהוא חוזר ממחלה ומניתוח שני בכיבה ואוברים ברצף מטורף של ניצחונות עם ביטחון עצמי גבוהה בזמן שלסנר הושפל קשות ורקד כמו בלרינה בקרב האחרון שלו

למעלה