לסנר -אוברים !

yair_bar

New member
מנהל
מגניב לראות קרב עם הימורים כל כך לא אחידים

זה אומר שסוף כל סוף התארגן קרב ראוי בין שווים

elad547

New member
כנראה אוברים יקח אבל...

יש כמה נקודות מעניינות: 1. האם אוברים יכול למנוע TD של לסנר ואם לא אז כמה מהר הוא מסוגל לקום(ראינו מה קרה למיר כאשר הוא לא הצליח לקום). 2. קארדיו - נגד ורדום אוברים היה נראה שפוך אחרי 2 סיבובים לא אינטנסיבים יחסית. אם הוא ימצא את לסנר סיבוב שלם עליו מעניין כמה אויר יהיה לו בסיבוב הבא... שורה תחתונה - אני מת שאוברים יעלף אותו(וזה כנראה מה שיקרה...) ואז יהיה לנו קרב מדהים - אוברים-דוס סאנטוס!!!

הסיכויים מאוד שווים לדעתי

הרבה זמן לא היה לנו קרב בין 2 מומחים בתחום אחד שהוא בדיוק החולשה של היריב. לסנר מומחה בהאבקות (אלוף NCAA) והראה שהוא מאוד פגיע למכות ומגיב בצורה מאוד מרושלת. אובריים מומחה בסטרייקינג (אלוף K1) והראה בעבר חולשה בעיקר לGNP וכשהוא עם הגב למזרן. הקרב הזה כמעט בטוח לא יעבור 2 סיבובים ואם להמר אז כנראה שלא יעבור את הסיבוב הראשון. או שאובריים ימנע מTD ויגרום ללסנר להראות ממש כמו חובבן, אולי אפילו יגרום ללסנר יפרוש. או שלסנר יקח את הTD ואז הקרב יראה אחרת לגמרי! אובריים לא הולך לקום כשלסנר מעליו כל כך מהר.. אם להתבסס על סמך נסיון העבר ועל המשוואה של גראפלר VS סטרייקר אז לסנר הולך לנצח. אבל אובריים הרבה יותר מנוסה וסביר להניח שהג'יו-ג'יטסו שלו אפילו טוב משל לסנר ככה שגם אם לסנר יקח את הTD זה עדין לא אומר שהקרב נגמר. אני מהמר בקרב הזה על אובריים כי זה מה שאני רוצה שיקרה אבל אני לא אופתע אם לסנר ישבית כאן את השמחה לאוהדים..

ranzz

New member
אשכרה, הסטטיסטיקה לא משקרת

קרב סגנונות של היאבקות נגד סטרייקינג, המתאבק מנצח. אגב אני לא אוהב אף אחד מהם בצורה מיוחדת אבל משהו בי רוצה שלסנר ינצח. אני מחבב את אוברים ואוהב איך שהוא מדבר, הוא keeping it real והכול סבבה, אבל אולי כי הוא הביא לי עצבים בקרב נגד ורדום לא בא לי עליו יותר.

iratherdie

New member
סטרייקינג לא לומדים בכמה חודשים

בדיוק הסיבה שאוברים ינצח ואפילו בקלות. הכל עכשיו זה סתם הייפ של הufc. אין באמת לברוק סיכוי. עם טייקדאון לא מנצחים קרב. אחרי הקרב הזה אוברים הולך לקרב אליפות ולסנר הולך לwwe.

זקס11

New member
חלום הולך ומתקרב

בשאלון המשתתפים לפני שנה הייתה שאלה על קרב שאנחנו מייחלים. והנה התשובה שלי מאז: האירוע שאני הכי מחכה לו: אוברים בקרב אליפות ב UFC עכשיו אנחנו במרחק יומיים משם, אם הכל ילך בסדר.

מתאבק מנצח סטרייקר

זה נכון בגדול אבל אוברים גראפלר מעולה וחזק מאוד לא פחות מלסנר אז אמנם לסנר גראפלר טוב ממנו אבל אוברים זה לא פרנק מיר אוברים ישרוד ולפי דעתי ללסנר אין GNP כזה קטלני לאוברים יש את הכח הדרוש כדי להתמודד איתו אבל בעמידה לסנר הוא כמו דג פצוע שנלחם מול כריש לבן בעמידה ההבדלים הם מהותיים ברמות שלא מטילות ספק בכלל הסיכוי של לסנר זה החלטה או הכנעה אני נותן לו 10% לנצח במידה ואוברים יגיע לקרב בלי כושר, אני חושב שאוברים הוא פייבוריט מובהק במיוחד אחרי שראיתי איך לסנר מגיב למכות, אוברים זה לא קארווין ולא קיין

באסטר1

New member
חייב להגיד משהו

האגרופים של לסנר לא חלשים! מה שהוא עשה להית הרינג לדעתי יכול להפיל כל לוחם בHW האגרוף התחלתי הזה זה שלהרינג יש סנטק מפלצתית זה ידוע אבל לאוברים לא בטוח שיש בקרבות האחרונים היריבים לא בדיוק הצליחו לתת לו אגרופים ורדום זרק כמה ברכיות טובות אבל זהו אם לסנר יבוא בהתפרעות ינסה לפגוע ותוך כדאי ירד לטייקדאון זה יכול לעבוד , הוא צריך להפסיק לפחד יש לו תסנטר

udi102

New member
אני בעד לסנר אבל

אוברים הולך לפרק אותו ,לסנר אפילו לא יתקרב להוריד אותו לקרקע ואני מבטיח לכם שאוברים יגמור אותו תוך 3 דקות ,לסנר מאז המחלה זה לא אותו לוחם ואני לא מבין איך אחרים לא מבחינים בזה .... אוברים הולך להלחם מול JDS על האליפות וזה הולך להיות אחד הקרבות הטובים בהיסטוריה

למעלה