לספר או לא

מיכל@ל

New member
שלינקה...

איך שמחת אותי יקרה שלי נשיקה גדולה בשבילך

עינתפ

New member
אני מהיום שבוא התחלתי לחפש

פעוטונים סיפרתי לכל גננת. היה לי מאוד חשוב שהן תדענה ראשונות ולא שאיזו אמא תספר להן. לעיניינך, למה את חושבת שיתנו לה יחס שונה בגלל שהיא מאומצת? בפעוטון שבוא שי היום סיפרתי לגננת ולהיפך היא מאוד התעניינה ושאלה שאלות, אפילו סיפרה לי שאחותה לא יכולה להיכנס להריון וגם הם שוקלים לאמץ.והנה השבוע היא סיפרה לי שאחותה הביא בונבון הביתה. הרגשתי שהיה לה קל לספר לי ולא לאמהות אחרות.

לימור1

New member
אכן התגובות שאני מקבלת מדהימות!

התחלתי לספר לאנשים שאני עובדת אתם שאנחנו עומדים לאמץ בקרוב. התגובות הן פשוט מדהימות. מסתבר גם שלכל אחד יש חבר טוב או קרוב או שכן שאימץ, ותמיד מספרים לי על הילדים המדהימים שאומצו. מעניין שעכשיו, כיוון שזאת אותה סביבה מקצועית, אנשים כבר מספרים לי על אותם מאמצים... יש פתיחות עצומה ואני לא רואה שום סיבה שגננות ומורות, בעיקר אם הן צעירות יחסית, תהיינה בעלות סטיגמה שלילית על מאומצים.

מיכל@ל

New member
עינת,איזה יופי שאת כאן ../images/Emo39.gif

מה שלום שי ? ואיך את מחזיקה מעמד ?

עינתפ

New member
הי מיכל, תודה הכל בסדר אצלינו

שבוע הבא מתחילים קיטנה בגן חדש עם חששות שלכל אמא. התחלנו להסביר לשי בהסברים של ילד קטן שהוא הגיע במטוס, והוא כל כך שמח מזה. חוץ מזה אנחנו בונים קומה נוספת שתאפשר לאכלס את הילד/ה הבא, מתכננים טיפול נוסף שנסיים. עינת

מיכל@ל

New member
המון הצלחה בטיפול ../images/Emo20.gif

אני כל פעם בודקת בפוריות לראות אם יש חדש ומקווה שאולי יש בשורות... תהיי חזקה עינתי,אם זה נועד לקרות,זה יקרה. אם לא,אז כנראה שהאחות של שי מחכה לכם במקום אחר. מחבקת ומצפה לעדכונים

shira^

New member
לדעתי...

מהתחלה את צריכה לספר מבלי להרחיב יותר מדי . אפילו הייתי מתגאה בפני הגננת. בחיפושי הרבים אחרי גן מתאים לנסיכתי עשיתי סבב טלפונים ומייד אמרתי ילדתי היא ילדה מאומצת. ולפי התגובות ראיתי מי מהמשוחחות נעימה חמה ומבינה ומי לאו. והאמינו לי שהיתה אחת שפתאום הקול שלה השתנה קימעה ולא אמרה וואאיי איזה יופי כמו האחרות שהתרגשו ואפילו סיפרו לי על מכרות, חברות או סתם כאלו שהן מכירות.אז אני מתגאה ובאיזה שהוא מקום בודקת ובוחנת את הסביבה. נעמיקה אני יודעת שבעלך מסרב אבל... תעשי מה שהינך מרגישה וראי מה הלך הרוחות בבית.מקוה שעזרנו לך להחליט !!!

למעלה