לשקר טוב צריך כשרון מיוחד אם היית טוב בשקרים היית מוצא פתרון לכל הבעיות האלה.
קלייטון.ש Well-known member 30/11/17 #11 לשקר טוב צריך כשרון מיוחד אם היית טוב בשקרים היית מוצא פתרון לכל הבעיות האלה.
P puma141 New member 30/11/17 #5 איזה ידידה זו שאתה לא יכול להגיד לה " חמודה אני הולך לדבר עם אחת שאני עובד עליה בארץ. אל תזוזי, כבר חוזר" ?
איזה ידידה זו שאתה לא יכול להגיד לה " חמודה אני הולך לדבר עם אחת שאני עובד עליה בארץ. אל תזוזי, כבר חוזר" ?
X xvxxvx New member 30/11/17 #9 רבאק! אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן? החזקתם ידיים ואפילו הייתה נשיקה, אמנם קטנה, אבל היא הייתה! היא כבר בטח בונה עליך לחתונה וילדים, יש כבר רגש ועניינים...ואז אתה מחליט למצוא לעצמך רוסיה אחרת?! תתבייש לך!
רבאק! אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן? החזקתם ידיים ואפילו הייתה נשיקה, אמנם קטנה, אבל היא הייתה! היא כבר בטח בונה עליך לחתונה וילדים, יש כבר רגש ועניינים...ואז אתה מחליט למצוא לעצמך רוסיה אחרת?! תתבייש לך!
A am i am i New member 30/11/17 #12 אף פעם לא חשבתי על הידידה כמשהו שמעבר כך שזה לא שפתאום החלפתי אותה, כי מלכתחילה לא הרגשתי שאני רוצה אותה. ואני חושב שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה. בטח לא בונה על חתונה וילדים.
אף פעם לא חשבתי על הידידה כמשהו שמעבר כך שזה לא שפתאום החלפתי אותה, כי מלכתחילה לא הרגשתי שאני רוצה אותה. ואני חושב שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה. בטח לא בונה על חתונה וילדים.
X xvxxvx New member 30/11/17 #14 האמת היא שרציתי לשאול איך זה שלא תקעת אותה אחרי שני טיולים? בן כמה אתה?
A am i am i New member 30/11/17 #18 התשובה לשאלה הזאת היא שהיא לא בחורה קלה, יש כאלה שלוקח איתן הרבה זמן עד שזה קורה. מאמין שזה אפשרי אם באמת הייתי רוצה, אבל לא בטיול הבא. ואני בן 36.
התשובה לשאלה הזאת היא שהיא לא בחורה קלה, יש כאלה שלוקח איתן הרבה זמן עד שזה קורה. מאמין שזה אפשרי אם באמת הייתי רוצה, אבל לא בטיול הבא. ואני בן 36.
ה ה כ ל New member 30/11/17 #13 איזה בונה על חתונה וילדים... היא כבר מתכננת מה היא תקנה עם המזונות...
P puma141 New member 30/11/17 #23 איך אתה עונה לי תשובה כזו? או שאתה שקרן או מניפולטור. לגבי האוראלי התגובות מעבר למצופה, באופן כללי. איך אתה עם כעס?
איך אתה עונה לי תשובה כזו? או שאתה שקרן או מניפולטור. לגבי האוראלי התגובות מעבר למצופה, באופן כללי. איך אתה עם כעס?
X xvxxvx New member 30/11/17 #24 אני? שקרן? השם ישמור...   אני חווה לא מעט כעס במהלך היום-יום שלי אבל לומדים לשלוט בזה ולהעביר אותו לאדם שכועסים עליו   איך את עם נמוכים שרירנים?
אני? שקרן? השם ישמור...   אני חווה לא מעט כעס במהלך היום-יום שלי אבל לומדים לשלוט בזה ולהעביר אותו לאדם שכועסים עליו   איך את עם נמוכים שרירנים?
P puma141 New member 30/11/17 #26 איך נתת לי תשובה כזו פוליטקלי....מנומסת. כל הכבוד! תלוי מה מחובר להם מעל השרירי. עם נמוכים אני קצת בבעיה. *פרח עם מלא קוצים*
איך נתת לי תשובה כזו פוליטקלי....מנומסת. כל הכבוד! תלוי מה מחובר להם מעל השרירי. עם נמוכים אני קצת בבעיה. *פרח עם מלא קוצים*