לספר לכם סיפור?..

pain is MY love

New member
לספר לכם סיפור?..

או שכב נמאס לכם מהסיפורים שלי?... חחחחח טוב אני לא מבינה רמזים אז אני אספר בכל מקרה! אני פשוט חייבת להבין גברים! א-י-ן! אני חייבת להמציא איזה תוכנת הדרכה שתעזור לי להבין את היצורים הבלתי צפויים האלה!!! בכל אופן, את הסופ"ש ביליתי באילת החמימה... וכידוע אילת מבחינת רוב האנשים היא עיר החטאים.. אני דווקא הצלחתי לבלות את הסופ"ש בצורה הכי רגועה שיש עם החברות והאבסינט אבל יצא שבאחת המסיבות הכרתי בחור כלשהו. יצא שהוא גם גר לא רחוק ממני והוא גם עשה רושם של בחור שפוי ואפילו אחד עם ראש על הכפתיים.. אז יצאנו החוצה לדבר ואחר כך הוא ליווה אותי לחדר שלי. תרגיעו את הדימיון הפרוע שלכם- זה הסתכם בנשיקת לילה טוב ושלום שלום... כל זה קרה ביום שישי ומאז היינו מדברים בטלפון כל יום לפחות איזה שעה, צוחקים הרבה, מכירים אחד את השני וקיבלתי ממנו תחושות ממש טובות. ביום ראשון הוא הציע שנצא לשתות משהו עם חברים שלו וחברות שלי אבל בסוף זה לא יצא לפועל ובסופו של דבר אתמול הלכנו לשבת איפשהו עם חבר שלו וחברה שלי (הוא הציע שאני אביא חברה..) עכשיו אני לא מבינה, מה יש לו דייטינג פוביה?!??! הוא כל הזמן דוחף את החברים שלו לכל מקום! אבל בסדר... הבלגתי כי ידעתי שגם חברה שלי זקוקה למעט חברה וידעתי שיהיה כיף. כשהבחור הגיע עם חבר שלו אני וחברה שלי כמעט התעלפנו מכירים את מייקל לואיס? דוגמן חסר התועלת שהשיג פירסום עולמי רק בזכות שרירי בטן מפותחים...? מסתבר שהבחור שלי הוא התאום האבוד שלו או משהו כזה! בחור מדהים ביופיו. לכמה רגעים חששתי שחברה שלי זוממת לגנוב לי אותו.. אבל אני יודעת שהיא לא באמת תעשה את זה. בכל אופן, בעודי מבסוטית עד השמים ישבנו כולנו בצחוקיה שלנו, שתינו, דיברנו, הכרנו חברה שלי לא כל כך הסתדרה עם החבר ואחרי כשעה החבר פתאום קיבל שיחת טלפון מפתיעה וכשהוא חזר הוא דאג לדווח לכולנו שזו איזו בחורה צרפתייה שהוא מזיין בזמנו החופשי (ותסלחו לי על השפה הבוטה) ודווקא עכשיו היא החליטה להתקשר אליו.. אני אישית לא הייתי אומרת משהו כזה. אבל הוא גבר, אני לעולם לא אבין אותו! המשכנו בעניינינו מספר דקות עד שמייקלואיס שלי קיבל טלפון משלו... ומה הוא אומר לטלפון??? "אני יושב פה עם כמה חבר'ה אנחנו תיכף מתקפלים ואני אבוא..." חבר'ה???????? אני חבר'ה???? אני מתנצלת מאוד אבל אני לא מוכנה שבשנייה אחת יצרפו לי זין וגורגרת! מאותו רגע אני חטפתי עצבים ובקושי דיברתי איתו וכשמזל טלה עצבני כולם בסביבה רואים את זה.. יריתי גיצים לכל מקום עד שחבר שלו נאלץ להגיד לי "טוב מה את רוצה? מה התחתנתם? הוא לא חייב לך כלום..." ות'כלס הוא צודק. ויותר מזה. אם להיות כנים לגמרי אז ביום שישי הכרתי אותו וביום שבת נפגשתי עם בחור אחר לגמרי (שהכרתי לפני כמה חודשים) ות'כלס אני עושה בדיוק את מה שהוא עושה אבל לפחות אני לא עושה את זה מול הפנים שלו!!!!! אז יצא שדי התאכזבתי ממנו וכשחזרתי הביתה כבר תכננתי איך הכל ייגמר אבל אז הוא ליווה אותי לבית ונתן לי את הנשיקה של החיים! ושאלוהים יעזור לי אם מישהו ינשק אותי ככה עוד פעם אני אתחתן איתו! אם לא היינו באמצע הבניין שלי אני בטוחה שכבר מזמן זה היה נגמר באונס (והוא היה הקורבן!) אמרתי לו שלא יילך.. אז הוא שאל אם אני מזמינה אותו לעלות הביתה... גיכחתי קלות והוא אמר שהוא חייב לזוז הביתה ונסע.. ואני נשארתי בבית ושברתי את הראש!!! מה פור קראינג אאוט לאוד הוא רוצה?!?!? אם הוא רוצה סקס שיהיה ישיר! שיציע לי לבוא אליו או "ללכת למקום שקט" או כל מני טריקים כאלה של זיינים! אבל אם ככה אז למה הוא מציע לי כל הזמן להיפגש עם חברים ולא לבד?! הרי ברור שלא יהיה שום דבר כשחברים שלנו נמצאים! ואם הוא באמת כזה בחור טוב ומעוניין "להכיר את המשפחה" וכאלה אז למה קיבינימאט הוא מדבר עם בנות אחרות באמצע הפגישה שלנו ב12 בלילה?!?!? תסלחו לי על החוסר תמימות אבל כשבחורה מתקשרת למייקלואיס כזה ב12 בלילה זה בטוח לא בשביל מרטון מונופול.. אז נשארתי בבית עם הבטחה "לדבר מחר" מרוב עצבים כססתי את הבנייה בציפורניים ונשברו לי שתי ציפורניים!!! חדשות! בניתי אותן רק לפני שבוע! זה כל כך מחרפן אותי! אני פשוט לא מצליחה להבין את המין הגברי! (למרות שהרבה אומרים לי שאני מתנהגת כמו חלק ממנו...)

Paranoid Eyes

New member
וואו וואו וואו

את כותבת הרבה יחסית בשביל מישהו שאת לא חייבת לו כלום והוא לא לך. את בטוחה בכלל שזו בחורה שהוא דיבר איתה? ואם כן אולי זה ידידה במשבר, אנערף.. יש לך מושג כמה פעמים הוצאתי ידידים שלי מבילוי ב12 אפילו ב1 בלילה, רק בשביל שאני לא אהיה לבד כשאני במצב רוח על הפנים? לפעמים מרינה, זה באמת תמים. אז הוא אמר "חבר'ה" SO WHAT!!!? פעם ראשונה את יוצאת איתו.. ותאכלס אתם באמת חבר'ה.. את,חברה, שלך הוא וחבר. מה רצית, שהוא יתחיל לפרט? יש מצב גדול שזה באמת סתם, ואת אשכרה אוכלת סרט על כלום. עזבי אותך, אוכלת סרט על כלום לדעתי. לכי תשתי וודקה או משהו

pain is MY love

New member
חחחח גדולה את!

אם לא הייתי קמה ב5 בבוקר אולי הייתי יורדת עכשיו על איזה בקבוק... בכל מקרה אני אוהבת לחפור! אז הייתי חייבת.. אבל היום בבוקר הוא שלח לי הודעה ודיברנו בטלפון איזה שעה אחר כך אני חושבת שאני חוזרת לחבב אותו אחרי הכל...

אני לא מבין אותך???

את כועסת עליו מאוד וככה בנשיקה פתאום רוצה להתחתן איתו תראי לדעתי זה מתכון לפיצוץ לא פותרים בחיים חיכוכים עם נשיקות

הממ.. קשר לא יצא לך מזה..

אז ותרי.. ואם מישהיא התקשרה אליו ב12 אז מה את רוצה מה הוא אשם שהוא ענה ודיבר איתה כמה דקות... אל תנסי להתחיל לנתח ולהבין מישהוא שאת בכלל לא מכירה..

Dark Muse

New member
זה מסכם פחות או יותר

את תוכן ההודעה שלה, אני בקושי הבנתי מה היא רוצה וחשבתי שזה רק אני

לא יודעת מי דפוק יותר

הוא או החבר שלו סיפור מזעזע , במיוחד הסוף
חחחח סתם הבחור חוצפן! מרינה, את יודעת טוב מאוד להחזיק מעצמך...לא משנה מייקלואיס או לא, הוא חוצפן. בחיים לא שמעתי על כזה דבר ומה זה לא התחתן איתך? החבר שלו דפוק לחלוטין, אני רק מנחשת שהבן אדם מאוהב בעצמו... בעעעעעעעעע או שיפגש איתך לבד או שילך לחפש את החברים שלו, באמת מרינה, אני מתפלאת עלייך מה שבטוח, הרגת אותי עם ההתחלה- בילוי סולידי באילת והכרת רק שני בחורים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיייייי

pain is MY love

New member
נו... שני בחורים זה סולידי!!!!

אפילו מאוד סולידי.. אבל למען האמת הכרתי רק אחד את השני הכרתי לפני חודשים בסד"ח..

cottoneyejoe

New member
נשים, אני חייב להבין אותן

כשהן צעירות נדמה יותר שהן מחפשות זיין לא גבר.....

cottoneyejoe

New member
צריך תוכנה שתסדר להן תלב

לא סתם יש מכת גירושים ורווקות אין סופית בארץ, שני הצדדים כבר שחכו מה זה חברות אמיתית ושצריך שניים לטנגו, גם עם לחבר לא בדיוק יש את הגוף הנכון, מה שהטלווזיה עושה לנו.....בחיי....אשמדאי לקח לכולם את הלב.

pain is MY love

New member
סליחה באמת

שבגיל 20 אני לא מחפשת את הבעל/ הגרוש הבא שלי.. אני יודעת בקטע של מייקל לואיס...

אם את מחפשת אחד שהוא לא רציני

הנה זה מה שקיבלת לא? הוא באמת לא נשמע אחד רציני... את פשוט תצטרכי לשחק את המשחק.. או פשוט להעיף אותו... גברים בלוק של איזה 'מייקל לואיס' שמחפשים איפה לנפח את האגו שלהם את יכולה למצוא בכל חור.... גוד לאק

L y c a n

New member
יש לך מה להפסיד

אבל אלה דברים, שכנראה זרים ולא מובנים לך.. אין טעם לפרט:)

למעלה