לעוד מישהו הרשמי לא עובד?

kapit5

New member
טליטל-תיתחדשי על החתימה

יופי של עבודה. גם האמירה מאוד מעניינת.

rootteem1

New member
|../images/Emo45.gif

או אני שמחה שאני לא היחידה שלא יכולה להיכנס לאתר, זאת אומרת לפורום של האתר. וסלחו לי שאני לא קוראת את כל השרשורים. לילה טוב לי ובוקר טוב למשכימות הקום! ריף וכל השאר.

דורית41

New member
בואו נפתח שרשור -

של סיבות אפשריות לנפילת הפורום הרשמי: למשל- 1)הפורום נורא נעלב מזבלית -המשתמשת החדשה.הוא עוד צעיר,הפורום,אנחנו צריכות להסביר לו שלא נעלבים מזבליות משועממות. 2)כתבנו יותר מדי-אז הפורום היה כבד ונפל-כי אף אחד לא ציפה לכל כך הרבה משתמשים,אשכולות ותגובות בזמן קצר כזה- אבל שיקחו בחשבון שם בטדי שכוחנו עוד במותנינו.......

שונית 7

New member
בוקר טוב:תיאוריה שלישית אופטימית...

כאחת שמדי פעם נוטה לראות את חצי הכוס המלאה :תחושה שלי (מקווה שגם נכונה
) שהאתר בשיפוצים והוא יעלה עם שיפורים ותוספות ובעיקר תכנים חדשים קחו את זה בבחינת WISHFOOL THINKING אבל אולי בכל זאת מכינים לנו עוד
משמחת לחג

rifkin1

New member
הפורום חזר!!!!!!!!!!!

כנראה שידרת לו אנרגיות חיוביות שוניתוש

דורית41

New member
ואולי האייקונים ברשמי

פתחו בשביתה ודרשו תוספת כ"א אייקוני בדחיפות....הם כ"כ מעטים ולא עומדים בעומס העבודה.

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif נכון בסיכום החסרונות והיתרונות

של הפורום הרשמי בהחלט האיקונים תופשים מקם נכבד ברשימת החסרונות.מצד שני יש יתרונות לא מעטים לרשמי כמו אפשרות עריכה,מחיקת הודעות עצמית וארגון טוב יותר לפי נושאים .באמת רציתי לפתח אשכול כזה ברשמי אבל לא ידעתי אם לשייך אותו לפורום הכללי או לפורום ג'קו כי עדיין לא העזתי לפתח אשכול חדש,רק הגבתי לקיימים.

talytal

New member
בעניין האייקונים

אני עושה מאמצים כרגע לשפר את המצב, כי הוא באמת די עגום.
אבל אם אני אצליח לעשות מה שאני מנסה כרגע, אתן בסוף עוד תתבאסו על האייקונים בתפוז שהם לא חמודים כמו ברשמי. קקו קקו...

שונית 7

New member
רותמוש קבלי|לב אין צורך להתנצל ....

להיפך ...מפליא ומחמיא שבכלל מצאת זמן ואנרגיה להכנס לשני הפורומים .מקווה שאת צוברת מלא החופן חוויות ונהנית כמו שצריך.

L e e e e e

New member
אודישנים בב"ש

משהו על האודישנים בב"ש שלא ראיתי כאן (אבל גם לא ממש עקבתי בימים האחרונים): http://www.dromi.co.il/html/page.asp?PageID=5008&CatId=48 יש אזכור לג'קו כאחד השמות הבולטים אצל הנבחנים, יחד עם סקעת וקליינשטיין (מישהו ניסה להתחכם?!). בכל אופן, מוזר לי שאין אזכור לנוכחות של
ו-
(טליטל פויה!!). הנה, הצלחת. אני מבטיחה לא להשתמש יותר לעולם בתוכי, בסדר?? בוקר טוב!

talytal

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה, הדבורה מאיה זה להיט, לא?

שונית 7

New member
לי ..ממשיכה ברוח האופטימיות שלי

להיום:לא נראה לי שמשהן ניסה לתחכם בנושא קלינשטיין,מקסימום אולי תפש עלזה טרמפ:לשירים של רמי היה ביקוש אצל מתמודדי כל העונות,להזכירך גבסו בגמר עם "אש על הפנים". מה שכן משמח אותי במיוחד זה הביקוש לשירים שג'קו שר,מוכנה להמר ש"נרדם" הוא אחד מהם,ולמה משמח? נדמה לי שאין צורך להסביר
. לגבי הקליפ של השניים החמודים התחושה שלי ששומרים אותו לטיימינג נכון.או ממש לפתיחת התכנית או קצת לפני!

L e e e e e

New member
מי שהתחכם כאן, זו רק אני

מה אתם אוהבים לשיר? ג'קו. כל-כך פשוט וטבעי!

שונית 7

New member
../images/Emo24.gifותרשי להתחנף../images/Emo9.gifולהגיד גם

מאיה. ובאמת מעניין אם אף אחד לא לקח את האתגר הנפלא לשיר "גשם כבד" או "אהבה אסורה" למשל ועוד, כי אם לא אז באמת חבל!

kapit5

New member
אם כבר מדברים על חנפנות

Leeeee- אז זהו שאני לגמרי לא בקטע של חנפנות. לדעתי מאיה מדהימה וחלק מהשירים שלה,כשהיא שרה ממש עמדו לי דמעות. כמו-אהבה אסורה.יש לה באמת איכויות נדירות מאחלת לה כל טוב.

שונית 7

New member
כפיתוש מצטרפת!נדמה לי שאת קצת מכירה

אותי ואת טעמי,כדי לדעת שמאיה מיוחדת מאוד לטעמי ומוכרחה להודות שחוץ מהשירים של ג'קו מכוכב אני שומעת די הרבה את אהבה אסורה שביצעה אותו מדהים ואת "גשם כבד" שהביצוע שלה באודישונים הםיל אותי. בכלל בחורה שהטעם שלהמאחד את דילן ,יהונתן גפן,שלום חנוך ואריק איינשטיין,היא בחורה כלבבי

למעלה