לעולם לא הרגשתי מיואשת יותר.. אתם תקוותי היחי

זה לא דבר רע

השאלה אם זה ממקום חיובי או ממקום שלילי. אם הצרות שלך מתגמדות באופן כזה שאת אומרת, "יש אנשים שיותר קשה להם, ואני צריכה לבכות פחות ולהיות יותר שמחה במה שיש לי" זו גישה טובה, ויש גישה עוד יותר טובה, תסתכלי על אנשים שלכאורה התחילו מנקודה הרבה יותר נמוכה משלך, והצליחו להגיע רחוק. את יודעת למשל שזה שהמציא את הציוד צלילה רצה בכלל להיות אסטרונאוט ולא יכול היה לעשות זאת כי הוא שבר את שתי ידיו, ולא קיבלו אותו לאקדמיה, אז הוא התחיל לשחות הרבה עד שקיבל את הרעיון שהוא יכול לצלול מתחת למים (להיות אקוונאוט) אחרי שראה סרטנית שיורדת עם בועת אוויר כדי ליצור כיס אוויר לצאצאים שלה מתחת למים. כך שלמרות הקושי שלו, ומתוך המשבר הוא עשה דבר מדהים שאף אחד לא עשה לפניו. אבל אולי זו לא הדוגמה הכי טובה, אבל אתמול שמעתי סיפור על שחקן פוטבול, שהיתה חסרה לו חלק מהרגל השמאלית מתחת לברך, והיתה לו יש אחת עם בוהן וזרת, ויד אחת רק עם זרת, ובזכות הרצון שלו, והתמיכה הבלתי מותנית של הוריו, הוא הגיע להיות אתלט כל כך טוב, שהוא למד על מלגות ספורט, והיה קפטן של מספר נבחרות. לאדם כזה יש את כל התירוצים לא להצליח, והוא בכל זאת הצליח. בברכה שפי

אוהבת לשמוע גם סיפורי הצלחה../images/Emo140.gif

אוהבת מאוד מאוד לשמוע גם סיפורי," סינדרלה" אוהבת לשמוע סיפורים של אנשים שבזכות כוח רצון, אמונה נחישות הצליחו. אני גם באיזשהו מקום רואה את עצמי במקום של הצלחה מהמקום שבאתי לאן שהגעתי בהמון המון עבודה עצמית (בהמשך השתף) כרגע אני נמצאת בקושי מסוים. כבר הרבה זמן (שגם בהמשך אשמח לשתף)ואני המון זמן לא מצליחה לשחרר את החסימה מחפסת את הדרכים טוב את הספר אחותי קנתה לי מתנה עדין לא לקחתי אני פה, ואת הסרט אני גם יראה צריכה לקבל בשבועות בקרוב ולעבודה

אם את ירושלמית

או יכולה להגיע לגבעת זאב במוצ"ש אנחנו יותר מנשמח לארח אותך בקבוצה. : ) בברכה שפי

ההיתי מאוד מאוד שמחה להתארח בקבוצה../images/Emo9.gif

תודה אבל אני מבקעת אונו ולא ממש נוהגת בלילה כשתהיה פגישה באזור המרכז קחו אותי בחשבון

למעלה