לעומת יום הסלט שעבר די בשקט, מעניין איך יעבור

דקל נור*

Well-known member
תראי... בדקתי בזאפ. יש מכשירים שעולים גם פי 5 מהמכשיר הזה. בינתיים אנסה להתחיל "בקטנה". אחרי זה? נראה הלאה.
משה, קודם זה היה שואב אבק משוכלל, עכשיו מכונת גלידה...
יש מצב שאתה משפיען שגויס לקדם מכירות מטעם "מחסני החשמל"?
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
משה, קודם זה היה שואב אבק משוכלל, עכשיו מכונת גלידה...
יש מצב שאתה משפיען שגויס לקדם מכירות מטעם "מחסני החשמל"?
פחחח... השואב? עושה עבודה נהדרת, חוסך חלק מעבודות העוזרת ומשרת אותנו כשנוצר צורך לעשות שטיפה חלקית או מלאה בבית במהלך אמצע שבוע כשאין עוזרת. אשתי לגלגה בהתחלה, אבל כעת היא כבר השתכנעה שזו הייתה קניה ראויה.
איני זוכר כבר מה כתבתי בזמנו על השואב ויתכן שרשמתי שם של יצרן ודגם. בכל מקרה, ניתן לומר, שמעבר לעובדה שהרכישה הזו הייתה סוג של פינוק, המידע לגביה נחשב כסוג של "שירות לציבור": אין הרבה שואבים שנותנים עבודה כמוהו, וגם אם יש, הם יקרים יותר.
לגבי מכונת הגלידה (שעדיין נמצאת רק על תקן ההזמנה וטרם הגיעה לביתי), לא רשמתי מי היצרן ומהיכן נרכשה. אז לא. היא לא נרכשה ממחסני, וגם אם ארשום את שם היצרן, אני די בספק אם שמעת עליו [לטוב או לרע] עד היום. אבל למען הסר ספק, יצא לי להכיר את אותו יצרן ומבחינתי הוא נחשב כטוב.

* לרגע חשבתי, שניסית לעקוץ על יכולת כלכלית, אבל לומר עלי שהפכתי לפרזנטור... נו. זה כבר מוגזם עוד יותר .
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
השאלה מה המרקם? האם רך וענוג על הלשון או שיש קצת אניצי קרח. אפפעם לא ניסיתי להכין במכונה ביתית.
אז ככה. המכונה הגיעה דוקוא מהר מאד, אבל רק אתמול חנכתי אותה.
עשיתי בה 2 מתכונים.
מתכון לגלידה חלבית על בסיס שמנת מתוקה וחלב, וסורבט תאנים.
הגלידה יצאה אחלה. הבעיה היא שאת מכניסה את הגלידה לפריזר של המקרר, ואז היא קופאת והופכת לקשיחה מדי. אבל זה קורה גם בגלידות הקנויות... כנראה שיש להחזיק את הגלידה בטמפרטורה קצת יותר גבוהה מזו שקיימת במקפיא.
והסורבט? בכוונה לא הוספתי סוכר ואולי שמתי יותר מדי מים. אז במרקם זה היה בסדר עד שקפא והפך למציק, אבל למרבה הצער, זה לא היה מספיק מתוק, למרות שתאנים הן סופר מתוקות. טוב נו. צריך ללמוד לשלוט בכמויות. אבל המכונה עושה עבודה נחמדה, ואם אוכלים "על המקום" זה בסדר גמור.
הקטע במכונה הזו, שמיכל ההגלדה הוא די קטן, ולכן אי אפשר לעשות "כמויות". לכל היותר? עבור 3 סועדים לנגלה [אבל יש אפשרות להוסיף קצת יותר]. לא נראה לי שהמכונה לא "תיקח" את זה.
 
נערך לאחרונה ב:

דקל נור*

Well-known member
אז ככה. המכונה הגיעה דוקוא מהר מאד, אבל רק אתמול חנכתי אותה.
עשיתי בה 2 מתכונים.
מתכון לגלידה חלבית על בסיס שמנת מתוקה וחלב, וסורבט תאנים.
הגלידה יצאה אחלה. הבעיה היא שאת מכניסה את הגלידה לפריזר של המקרר, ואז היא קופאת והופכת לקשיחה מדי. אבל זה קורה גם בגלידות הקנויות... כנראה שיש להחזיק את הגלידה בטמפרטורה קצת יותר גבוהה מזו שקיימת במקפיא.
והסורבט? בכוונה לא הוספתי סוכר ואולי שמתי יותר מדי מים. אז במרקם זה היה בסדר עד שקפא והפך למציק, אבל למרבה הצער, זה לא היה מספיק מתוק, למרות שתאנים הן סופר מתוקות. טוב נו. צריך ללמוד לשלוט בכמויות. אבל המכונה עושה עבודה נחמדה, ואם אוכלים "על המקום" זה בסדר גמור.
הקטע במכונה הזו, שמיכל ההגלדה הוא די קטן, ולכן אי אפשר לעשות "כמויות". לכל היותר? עבור 3 סועדים לנגלה [אבל יש אפשרות להוסיף קצת יותר]. לא נראה לי שהמכונה לא "תיקח" את זה.
תודה,משה, על הבקורת.
אני אוותר. ממילא התחלתי דיאטה ואין לי מקום בארונות או על השיש. אבל את התאנים אני אקח.
 
למעלה