תראי... בדקתי בזאפ. יש מכשירים שעולים גם פי 5 מהמכשיר הזה. בינתיים אנסה להתחיל "בקטנה". אחרי זה? נראה הלאה.צודקת.
אניצי קרח..
ממש לא עושה חשק
תראי... בדקתי בזאפ. יש מכשירים שעולים גם פי 5 מהמכשיר הזה. בינתיים אנסה להתחיל "בקטנה". אחרי זה? נראה הלאה.צודקת.
אניצי קרח..
ממש לא עושה חשק
משה, קודם זה היה שואב אבק משוכלל, עכשיו מכונת גלידה...תראי... בדקתי בזאפ. יש מכשירים שעולים גם פי 5 מהמכשיר הזה. בינתיים אנסה להתחיל "בקטנה". אחרי זה? נראה הלאה.
פחחח... השואב? עושה עבודה נהדרת, חוסך חלק מעבודות העוזרת ומשרת אותנו כשנוצר צורך לעשות שטיפה חלקית או מלאה בבית במהלך אמצע שבוע כשאין עוזרת. אשתי לגלגה בהתחלה, אבל כעת היא כבר השתכנעה שזו הייתה קניה ראויה.משה, קודם זה היה שואב אבק משוכלל, עכשיו מכונת גלידה...
יש מצב שאתה משפיען שגויס לקדם מכירות מטעם "מחסני החשמל"?
אניצי?צודקת.
אניצי קרח..
ממש לא עושה חשק
טוב. אחרי שאקבל את האינסטרומנט ואנסה אותו, אדווח לך ברצון.השאלה מה המרקם? האם רך וענוג על הלשון או שיש קצת אניצי קרח. אפפעם לא ניסיתי להכין במכונה ביתית.
אז ככה. המכונה הגיעה דוקוא מהר מאד, אבל רק אתמול חנכתי אותה.השאלה מה המרקם? האם רך וענוג על הלשון או שיש קצת אניצי קרח. אפפעם לא ניסיתי להכין במכונה ביתית.
תודה,משה, על הבקורת.אז ככה. המכונה הגיעה דוקוא מהר מאד, אבל רק אתמול חנכתי אותה.
עשיתי בה 2 מתכונים.
מתכון לגלידה חלבית על בסיס שמנת מתוקה וחלב, וסורבט תאנים.
הגלידה יצאה אחלה. הבעיה היא שאת מכניסה את הגלידה לפריזר של המקרר, ואז היא קופאת והופכת לקשיחה מדי. אבל זה קורה גם בגלידות הקנויות... כנראה שיש להחזיק את הגלידה בטמפרטורה קצת יותר גבוהה מזו שקיימת במקפיא.
והסורבט? בכוונה לא הוספתי סוכר ואולי שמתי יותר מדי מים. אז במרקם זה היה בסדר עד שקפא והפך למציק, אבל למרבה הצער, זה לא היה מספיק מתוק, למרות שתאנים הן סופר מתוקות. טוב נו. צריך ללמוד לשלוט בכמויות. אבל המכונה עושה עבודה נחמדה, ואם אוכלים "על המקום" זה בסדר גמור.
הקטע במכונה הזו, שמיכל ההגלדה הוא די קטן, ולכן אי אפשר לעשות "כמויות". לכל היותר? עבור 3 סועדים לנגלה [אבל יש אפשרות להוסיף קצת יותר]. לא נראה לי שהמכונה לא "תיקח" את זה.
משובחות ושוות.תודה,משה, על הבקורת.
אני אוותר. ממילא התחלתי דיאטה ואין לי מקום בארונות או על השיש. אבל את התאנים אני אקח.
שווה או לא שווה, אני בעד מכונה כזו בתנאי שהיא מגיעה עם :ספר לנו בהמשך אם יצאה גלידת שמנת ששווה את הקלוריות או שזו מכונה פסארה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.