לעוף על הבריכה עם ירון ברובינסקי. כיף מי שהיה

easternstar

New member
נו..ולא אמרתי אתמול בלילה שהילדה איבדה

את הצפון והמצפן? היא מגזימה. לאיילת מגיע יותר מאשר לקרן..

Klayhamn

New member
נחיה ונראה

עד עכשיו רשעים עלזו, אמנם, אבל הם גם נענשו נראה עד מתי רשעים יעלוזו....

sivan513

New member
תכלס זה פדיחות רציניות

לא לדעת את התשובה.. לא בטוח אני הייתי רוצה להשתתף זה שאלות טריוויה?

אורטל לא יודעת באיזו שנה הייתה מלחמת 6 הימים

ובכל זאת היא ענתה תשובה אחת יותר מבן וליהי.. ז"א שיש לה 2 ולהם נקודה. איזה עלובים.

Klayhamn

New member
אני מציע לא להסחף עם הביקורת עליהם

בכל זאת זה מאוד מלחיץ, והם לא בחרו את זה (בניגוד לכל מיני אנשים אחרים שבוחרים ללכת לשעשועונים)

די נו, כמה לחץ כבר יש שם

הם 24/7 מול הפרצוף של המדינה.חשופים! לדעת על עפרה חזה היא ידעה.. היא לא ידעה בכלל את השנה, זה לא שהיא שכחה, או הייתה בלחץ.

Klayhamn

New member
זה לא בדיוק אותו דבר

אני מסכים שזה נראה שהיא לא יודעת בכלל, אבל עדיין, זה שהם חשופים 24/7 זה לא אותו דבר כמו להיות "מבודד" על במה, עם זרקורים עליך, ומנחה מלחיץ ששואל אותך שאלות ויכול להפיל אותך למים... אז אני לא מדבר על אורטל ספציפית אלא באופן כללי, יכול להיות שאם לא היה את הלחץ היא הייתה נזכרת תוך חצי דקה...

התירוץ הזה של הלחץ לא עובד עליי פה

היא ממש לא ידעה. גם אם היו מדברים איתה על זה סתם, היא לא הייתה יודעת. היא פשוט לא ידעה. זה הכל.

Klayhamn

New member
בסדר

אמרתי, אני לא מדבר עליה ספציפית גם איתן, גם ליהי, וכו' היו אולי מגיעים לתשובה לולא הלחץ

אבל הנה

איתן למשל, כן בסוף נזכר.. ראו שזה עומד לו על קצה הלשון, אבל הוא ענה מאוחר מדי. אורטל פשוט לא ידעה. ועל זה אני בשוק.

נכון, וגם אני לא מתיימרת לדעת הכל

אבל מלחמת ששת הימים?
זה ידע כללי, לא אינטיליגנציה.

goodpink

New member
זה קצת מוגזם כמו ליהי . שתיהן נפלו על שאלות

שכל ישראלי צריך לדעת ליהי מילא לא לדעת את התשובה הנכונה אבל לא לדעת את 4 המינים? ואורטל מרחוק ראו שהיא לא אינטלגנטית ואין איתה עומק של שיחה לא פלא שלא ידעה

למעלה