לעזזל

m L m

New member
אכן בעיה מרגיזה ../images/Emo46.gif

יש לך מס' אופציות (מה יש לי מאופציות היום???
) 1. להתעלם מהנושא - ולא נראה לי שרצוי או אפשרי
2. לקנות דיסק חדש.... 3. לעשות מה שאני אני עשיתי כשגליתי שהUP! שלי אבוד ושחוק
(וזה לא משהו שאני יכולה לכתוב על גבי הפורום
)

BillyElliot

New member
לאאאאאא למה??

אמרתי לך כבר תוריד את השירים מקאזה!!!! קציור להורדת התוכנה אם אין לך http://www.kazaa.co.il/ וסליחה אם זה נוגד לחוקים של הפורום

יש לי

קאזזה (או איך שכותבים אותו) אבל האיחות שם לא טובה דבר ראשון וחוץ מזה אני מעריץ מושבע של שאנייה ואני לא יעשה דיסק צרוב שלה

BillyElliot

New member
כנס!!

קודם כל האיכות בקאזה היא פצצה ביותר !!!!!!! ודבר שני אתה יכול אפילו להוריד את העטיפות ודבר שלישי כנראה אתה מיליונר אז אתה יכול להרשות לעצמך!!

האיכות של MP3 חרא. נקודה!

ניר, טוב מאוד שקנית את הדיסק. MP3 לעולם לא ישתווה לאיכות של דיסק ועבור שנאיה, לא מתפשרים, אלא מקשיבים לטוב ביותר וזה (בינתיים) רק Audio CD. ואני לא מדבר על די וי די, כי אין עדיין די וי די של אפ.

דבר ראשון

אני רציתי לקנות דבר שני הוא עולה רק 59 שקלים ודבר שלישי הדבר נעשה ואי אפשר להחזיר את הדיסק

m L m

New member
ניר-כל הכבוד לך!

הסיבה היחידה שאני לא קניתי את הדיסק מחדש היא שאני מתכוונת לקנות את זה בחו"ל וככה יהיה לי גם את הדיסק הירוק! (אני לא רוצה עוד דיסק כחול
) ובאמת זה עלה לך 59? לי זה עלה 80

BillyElliot

New member
אפילו המנהלת של הפורום מורידה מקאזה

ציטוט של מירי (המנהלת) 3. לעשות מה שאני אני עשיתי כשגליתי שהUP! שלי אבוד ושחוק (וזה לא משהו שאני יכולה לכתוב על גבי הפורום ) = כלומר היא הורידה!!! ומה קרה לכם האיכות של השירים בקאזה היא בת זונה רק צריך לחפש !!!

m L m

New member
קודם כל!

תודה על הכרזה! דבר שני - הסברתי בהודעה שמעליך שאני קניתי את הדיסק המקורי הוא נשחק מרוב שמיעה ואני מתכוונת לקנות את הדיסק אבל בחו"ל כי אני רוצה את הדיסק הירוק!

אין תחליף ל-CD!

מדעית, עובדתית ותיאורטית אין תחליף ל-CD. תאמין לי שאני יודע לחפש קבצים בקאזה (ולא רק). הרי כך אני שומע למשל רמיקסים של שנאייה. אבל אני חוזר, לעולם ה-MP3 לא ישתווה לאיכות דיסק משום שהוא פשוט לא מסוגל. הוא לא בנוי שישתווה לאיכות של הדיסק והוא גם לא נועד לכך. נסה להקשיב פעם (עם רמקולים טובים) ל-MP3 באיכות הגבוהה ביותר (320 KBPS) ואח"כ לאותו שיר באיכות דיסק (44100 KBPS) ותראה שיש הבדל. ואם לא תרגיש אותו, אתה פשוט צריך לאמן ולפתח את האוזן שלך. גם את האוזן אפשר ללמד איך לשמוע ואם תקשיב הרבה תראה שיש הבדלים עצומים בין MP3 לדיסק (WAV). ואם עדיין לא השתכנעת, לך לכל חנות שמוכרת ציוד סטריאו ותשאל האם MP3 יכול להיות באיכות טובה.

אם תוריד

ואני בתוח שהורדת שירים מup יש מאט עיוותים, אבל נכון שזה עולה הרבה פחות כסף בכל מקרה הדיסק הזה מאד מושמע בזמן הזה בבית שלי ואני ממש אוהב האותו אבל בכל מקרה אני אוהב את שאנייה וגם אם הדיסק יעלה 150 שקלים אני יקנה אותו

BillyElliot

New member
כרמלה את מדברת שטויות,כנסו ותלמדו!!

שאתה מחפשת שיר אז יש עמודה של איכות אם את רואה שבשיר מסויים זה 128 זה איכות טובה 192 היא איכות מעולה שהיא כמעט כמו דיסק ואם את רואה 320 זה איכות של דיסק!!!!!!! אז אל תבלבלו לי את המוח בשטויות שלכם!!!

אני עריץ

של שאנייה ואני רוצה לקנות את הדיסק האורגינל כדאי להביא את נאמנותי

כל הכבוד, אני מברך על ההחלטה

הבעת כאן לא רק נאמנות, אלא גם טעם והבנה שלעולם אין תחליף למקור.

למעלה