לעזזל

גל, כדי שלא ניגרר לפסים לא נעימים

א. אתה מוזמן בהחלט לקרוא לי בשמי (מותר לך להסתכל לי בכרטיס האישי) ולפנות אלי בלשון זכר. ב. כנראה שאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר כי 320 זה רחוק מאיכות דיסק ו-128 זה רחוק מלהיות איכות טובה. כבר אמרתי שאיכות דיסק רגיל היא 1411 (תעשה חשבון אם 320 זה קרוב בכלל ל-1411), ואני בכלל לא מדבר על די וי די, DTS CD או Super Audio CD. אני לא אשקר ואומר שאני לא מוריד שירים. להיפך, אני מוריד, אבל רק כשאין לי ברירה ולא ניתן להשיג את הדיסק שאני רוצה. אם אתה רוצה לשמוע שירים, תסתכל בטלוויזיה, פתח רדיו או כנס לקאזה. אם אתה רוצה להקשיב לשירים קנה את הדיסק. אני שוב אומר לך, תלך לכל אדם שעובד בחנות לציוד סטריאו או חנות דיסקים, או לאדם שמבין קצת בציוד סטריאו ובמוזיקה ותלמד אתה מהם ש-MP3 זה חרא והוא לעולם לא ישתווה לדיסק. פשוט תקשיב, במקום לבוא בהשמצות חסרות שחר ובהזמנות ללכת ללמוד מ"מומחה" גדול כמוך שמוכיח לנו את ידיעותיו בכל הודעה שהוא כותב. אני לא רוצה להתנשא, אבל תנסה לקחת דיסקים ולהשוות אותם ל-MP3. ברגע הראשון אתה לא תרגיש הבדל. גם לאחר שבוע לא ולאחר חודש לא. לאוזן לוקח זמן להתפתח ורק אחרי כמה חודשים של האזנות לכל הרמות (ובעזרת רמקולים טובים כמובן) אתה תצליח לזהות את ההבדל הענק בין MP3 לדיסק. ואני לא מדבר על שירים מעוותים או עם קליקים או הפסקות. אני מדבר על שירים שאתה שומע אותם טוב, ללא כל תקלה. אני מדבר על רמת הצלילים הגבוהים והבאסים שאינה מתקרבת על לדיסק רגיל. אני מדבר על Mid's שמשתלטים על כל הצליל או לחילופין לא קיימים בכלל. אני מדבר על דינמיקה על הפנים. אני באמת לא רוצה להמשיך את הדיון המיותר הזה וכשתדע מה זה דינמיקה של צליל ועדיין לא תבין על מה אני מדבר, אז אני מוכן להמשיך את הדיון.

אני רואה שאתה לא מסוגל לכתוב תגובה

לעניין ולכן זו התגובה האחרונה בהחלט שאני כותב לדיון הזה ולכל הודעה אחרת שלך. אני מקווה שכל אחד יסיק משהו מהשרשור הזה.

tkhri

New member
תקראו ותלמדו......

דבר ראשון- אנשים תלמדו לכתוב נכון!!!!!! דבר שני- גל צודק וגם לא צודק ואני יסביר....... הוא אומר שאיכות 320 זה איכות של דיסק אבל זה לא נכון...זאת איכות טובה ביותר ושומעים בה מצויין אבל זה עדיין לא דיסק אבל אם תוריד מקאזה שיר באיכות של 1411 אז אתה תשמע שיר באיכות של דיסק!!! ואין יותר מה להוסיף בנושא......

למעלה