לעזעזל -כולם להיכנס

לעזעזל -כולם להיכנס

ראיתם את הקליפ של smooth criminal ? איזה דבר מדהים בהתחלה הכרתי רק אותו ואת בלאק אור וויט ואז שמעתי את billi jean dirty diana beat it thriller blame it on the boogie יש לו שמה מאות להיטים רק הניתוחים הפלסטיים דפקו אותו והוא היה ממשיך עם התהילה אבל הוא לא הוציא אף קלים לאלבום האחרון שלו אינבינסיבל {חוץ מאחד לא שיווק אאת עצמו טוב} תורידו הופעות חיות שלו הריקודים שלו זה דבר מדהים

כמה דברים../images/Emo9.gif

1.מייקל ג'קסון כלל לא סיים את הקריירה, או את התהילה, ובטח שלא בגלל השינוי שעבר במראה החיצוני שלו
. 2. לאלבום "בלתי מנוצח" יש שני קליפים. א. cry ב. you rock my world 3. הניתוחים הפלסטיים שעבר מייקל כלל לא "דפקו" אותו... 4. מייקל מתעסק פחות בקריירה המוסיקלית כעת בשל המשפט שהוא עובר. 5. ראינו את הקליפ smooth criminal
. 6. ברוכים הבאים לפורום
. (זה לא בציניות)

אני די מסכים תקראו

כשהוא חגג 30 שנה להיותו זמר בפני עצמו במדיסן סקוור גרדן היו שמה מאות אלפים הם צרחו השתגעו הוא מלך הפופ אבל הוא כבר לא משווק את עצמו טוב עובדה שכמעט לא השמיעו את you rock my world ואת השיר המדהים!!! ! unbreakable גם one more chance היה נחמד מאוד אני ממליץ לקנות את דיסק האוסף שלו משמה הכרתי אותו michael jackson number ones נ"ב- אתם חייבים לראות את הקליפ של smooth criminal ותורידו הופעות חיות שלו מקאזה תרשמו michael jackson live יש לו שמה הופעות חיות ותנועות ריקוד מדהימות קשה לי לתאר אותן הוא מלך הפופ זה בטוח רק חבל שהמראה שלו השתנה הוא היה מאוד יפה בזמן של ת'רילר בד וגם בדנג'רס בקליפ של בלאק אור וויט באמת חבל

את YRMW השמיעו המון בMTV

לעיניין שיווק העצמי...זה באשמת סוני חברת התקליטים של מייק...היא אחראית על השיווק וקידום מכירות של מייקל. הפוקוס של מייקל כרגע נוטה מעולם המוזיקה אל המשפט שהוא עסוק בו..ולכן אין חידושים מצידו. אם תעשה קצת מחקר...תגלה שמייקל הוא הרבה מעבר לSMOOTH CRIMINAL הוא גם בן אדם מקסים וטוב ואוהב וחמים ורגיש והומניטרי ואיכפתי הוא פועל למען כל המטרות הכי נעלות שאפשר לחשוב עליהן..הוא מקור השראה. אתה מוזמן להיכנס לאתר הרשמי וללמוד יותר על מלך הפופ. ברוך הבא לפורוםםםם!!

joe jackson

New member
למה חבל../images/Emo35.gif

לדעתי הוא נורא נורא יפה גם כיום... מה זאת אומרת
מייקל תמיד חתיך...

הכל התחיל מאז שהוא עזב את קויינסי

ג'ונס המפיק של ת'רילר ובד אם הוא היה ממשיך איתו הסגנון שלו לא היה משתנה {מייקל של היסטורי הוא לא מייקל של באד ואתם יודעים את זה } קווינסי היה מאפס אותו סוני לא שיווקה בכלל את אינוינסיבל הוא סיים את החוזה איתם???? אולי הוא יחזור לימים הגדולים שלו .. מי יודע

חוץ מזה

החכם הזה לא הוציא קלים לbreak of dawn ל- tell the engels no המדהים הוא היה רץ למקום הראשון לא לבטרפלייס לא ל unbreakeble בגלל זה הוא לא מכר כמו פעם לא שיווק את עצמו טוב

פאק מה לא ברור...

זה לא אשמת מייקל זה אשמת סוני...ו"החכם הזה" עשה בחיים המוזיקלים שלו מספיק בשביל להוכיח את עצמו מבלי שיקומו אנשים ויבקרו דברים שלא בשליטתו....תלמד להקשיב לאחרים ולא סתם להגיד דברים... כתבתי לך במפורש..למייקל היה סכסוך עם חברת התקליטים חוסר קידום מכירות של אינוינסבול היה תלוי בהם ולא בו.

ו...רואים התפתחות עצומהההה של

מייקל בין באד להיסטורי!! היסטורי זה הדיסק!!!!! יצור שחור אמר פעם :"מייקל זה כמו יין,רק משתבח עם השנים"

לא אחי יש לך טעות

היסטורי לא התקרב לרמה של באד בבאד היו The way you make me feel bad smooth criminal dirty diana ועוד אחד שאני לא זוכר את השם שלו כולם מקום ראשון בהיסטורי רק סקרים היה להיט ענקי ו- earth song להיט בינוני רק סקרים הגיע למקום הראשון {תתקננו אותי אם אני טועה

aMJel 4 ever

New member
שמע...

קודם כל west are my life זו בת, ושמה עדי.
ולענייננו: יכול להיות שלדעתך באד יותר טוב מהיסטורי. הוא גם מכר יותר, אבל זה לא העניין, כי מדובר בתקופות מוזיקליות שונות ותקופות בהם קהל הדעת בעולם שונה לגבי מייקל ג'קסון. בימי באד מייקל ג'קסון היה "נורמלי" ובימי היסטורי "וואקו ג'אקו". אתה מבין?... לגבי הלהיטים, אתה צודק, הסינגלים של באד הצליחו יותר בארה"ב! באנגליה לא. הסינגלים שיצאו מהיסטורי הצליחו יותר באנגליה מאשר הסינגלים שיצאו מבאד... - בסה"כ זה עניין של טעם, אני לדוגמא חושב שאינבינסיבל יותר טוב פי כמה וכמה מאוף דה וול או ת'רילר למרות שהקודמים הצליחו יותר.

על טעם ועל ריח....

שנאתי את התקשורת על מה שעשתה לו אם הם היו עוזבים אותו בשקט ואם המראה שלו לא היה משתנה {היה נשאר כמו לפני היסטורי} אני יכול לחתום לך שאינבינסיבל היו מוכר מינימום 20 מליון כמובן הוא היה צריך להוציא וידיאוקליפים אני חייב להודות אני מתגעגע למייקל של באד של דנג'רס לפני האשמות שנתנו עליו

aMJel 4 ever

New member
אין קשר בין המראה למכירות התקליטים

yrmw הצליח פצצה והיה להיט למרות שמייקל לא נראה בקליפ במיטבו. והאלבום אינבינסיבל מכר בתקופה מצומצמת של כמה חודשים או שבועות (אני לא זוכר) את הכמות הכי גדולה של מייקל אי פעם...

מצטערת. אבל את הפייבוריטס שלי

אני לא מדרגת לפי מקום 1 בארה"ב. לי יש קריטריונים קצת שונים. לדוגמא אני בחיים לא אקרא לשיר האדמה בינוני...על סמך הדירוג שלו במצעד כזה או אחר.

לא הבנת

התכוונתי שהפופולריות שלו ירדה בעקבות האירועים שהוזכרו לעיל תקראי טוב אחותי

קראתי מצויין אחי:)::

וכולנו יודעים, ולאף אחד כאן אם תשאל, לא ממש איכפת.:) אני מעריצה כי זה מייקל, לטוב ולרע.

למעלה