לעזעזל -כולם להיכנס

טוב מה אתה מקלל המיקלדת רועדת

אני מכיר את הקרירה של מייקל לא פחות טוב ממך בסה"כ אמרתי שהוא אדם מבוגר והוא יכל לדאוג ליחסי ציבור שלו הוא לא טיפש הוא מכר 59 מליון עותקים רק מת'רילר\ היום כדי להיות כוכב אין מה לעשות אתה חייב להיות יפה ביונסה ג'סטין קיילי אין מה לעשות מייקל היה מאוד חתיך עד דנג'רס שמה הניתוחים שלו דפקו אותו כל ההכפשות וההשמצות עליו בו בגלל המראה כל מיני ציורים ותמונות נבזיות {אם תשאל אותי }שבאו כנגדו כל דיווח עליו בתשקורת גובל בירידות וקביעת עובדות {בערוץ 2 פתחו עליו לא מזמן מהדורה ככה עבריין המין מייקל ג'קסון} אם היית שואל ישראלי בתחילת שנות התשעים מי זה מייקל ג'קסון הוא היה אומר הזמר הטוב בעולם היום אחרי כל ההשמצות עליו אתה יודע טוב טוב איך מגיבים עליו

aMJel 4 ever

New member
שאלה לי אליך:

אבל קודם כל ברוך הבא! אתה מעריך את מייקל ג'קסון עפ"י ההישגים שלו? היצירות? האישיות? או הניתוחים? כי כל אלו קטגוריות נפרדות. וממתי ניתוחים פלסטיים משפיעים על התחום המקצועי? ואם בניתוחים עסקינן, מייקל לא דפק את עצמו עם מליון ניתוחים פלסטיים, אלו היו כמה שאפשר לספור על האצבעות של כף רגל ימין וקצת משמאל (או להיפך, איך שתבחר. חחח...) ולגבי האלבום "אינבינסיבל" המדהים: מייקל צילם חלק מהקליפ או את כל הקליפ (ממש לא ידוע לי מה נסגר בסוף) ל "בלתי שביר" ובגלל סיכסוך מכוער עם טומי מוטולה *יימח שמו* האלבום לא הניב עוד סינגלים ווידאו קליפים ולא מכר מספיק יחסית לסטנדארטים של מייקל ג'קסון. אבל אם תחשוב על זה, האלבום מכר המון (!) למעלה מ -9 מליון עוצקים בזכות קליפ אחד. (yrmw, את cry בקושי הראו). קאפיש?

אנימעריך אותו בזכות מה שכולם העריכו

אותו בשכות 2 דברים המוזיקה המדהימה והקליפים המושקעים שהתלוו אליה {ביט איט ות'רילר היוו פריצה דרך באותה תקופה} ובזכות הסגנון הריקודים ההליכת ירח וכל השאר והיה לו הרבה יופי שדרם להעריץ אותו עוד יותר כאשר הוא איבד את היופי והצורה שלו השתנתה לרעה בגלל הניתוחים התקשורת השתלחה בו וזה גרם לירידה בהערצה אליו כולם השתלחו בו אחרי הסרט של באשיר המניאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק ואחרי הפרשה של הילד זה גרם לירידה אדירה בפופולריות שלו אבל אל תדאגו הוא לא מסכן יש לו מליוני מעריצים אם רק הוא היה מוציא קליפים לשאר השירים באינבינסיבל ....

pulpula

New member
זה לא ברור? הוא מעריך

אבל בעזרת כבל מאריך!!!!!!!

צורת ביטוי ולא קללה...

אני לא חושבת שאני מכירה יותר טוב ממך או שאני יותר ממך בשום דבר..פשוט יש לי דעה שונה וזה הגיוני כי אתה בן אדם אחד..
ואני בת אדם אחרת
.. ונכון, מייקל לא טיפש. לכן אני מעדיפה לא לנבור לו בחיים בעינייני קידום מכירות/ניתוחים פלאסטים/וואטאבר... ולכבד ולהודות על כל בחירה שלו כי אלה לפחות תחומים שעוד יש לו שליטה עליהם בחיים.. ונכון,אני יודעת טוב מאוד לצערי..איך מגיבים לצירוף מילים:"מייקל ג'קסון".. אבל רחוווווקקקקקק היום...בו זה ישנה את מה שאני חושבת ויודעת על מייקל. ורחוווווקקקק ההיום...בו יחסי ציבור יעזרו למייקל במצבו הנוכחי. וגם אם כן החלטה שלו לא לקיים אותם, וההחלטה שלי לכבד את זה.
מקווה שאנחנו מבינים אחד את השנייה.

את בטוחה שאת בחורה

יש לך הרבה שכל תכונה נדירה לבחורות היום.... בכל אופן אני מסכים איתך ותודי שגם את מתגעגעת למייקל הישן {את יודעת למה אני מתכוון}

מייקלית

New member
סליחה? ../images/Emo23.gif

"יש לך הרבה שכל תכונה נדירה לבחורות היום...." היית מתתתתתתת! נשים יותר חכמות מגברים וזה הוכח מדעית!

אני בשוק!!!!!! מה אמרת?!?!?! ../images/Emo123.gif

שכל זה דבר נדיר אצל בנות בימינו??? אוקיי כשמדברים פה ושם על מייקל ויורדים עליו זה ממש לא מפריע לי כבר... אבל כשבאים לפורום אנשים שוביניסטים שחושבים שהם יותר מכולם...סורי מותק אבל אתה יכול ללכת קיבינימט אוקיי?!?? ואני במצב רוח מעולה כי חזרתי עכשיו מההופעות של אקסיט בחיפה..פצצההה חחח אז אל תהרוס לי אותו!!!

רק הילדותיות שלך מראה על כמה

שהאינטיליגנציה שלך נמוכה....ואני לא מתכוונת לרדת לרמה שלך כי אחרי הכל זה הפורום שאני נמצאת בו כבר מספיק זמן בשביל לבקש שיעיפו את התחת שלך מפה עם גישה מגעילה כמו שלך...צ'אוו מותק

יאפ בפעם אחרונה שבדקתי..בחורה../images/Emo9.gif

רגע...עשית רגע הכללה על כל המין הנשי?? אני חייבת להגיד משהו לא? אמממ...לא! תודה על המחמאה גם אתה בסדר ...חחח..:)

joe jackson

New member
הייתי רוצה לעשות איתו תקליפ

break of dawn בכייייייייייףףףףףףףףףףףף

דבר אחרון לפני שאני הולך לישון ../images/Emo13.gif

אני אוהב אותכם אנשים מייקל מיצג את הטוב ראינו את זה במסרים במוזיקה שלו בתרומה שלו לחברה הוא בהחלט ראוי לתואר אמן המילניום שקיבל לילה טוב אנשים היה כיף לדבר איתכם אני כבר מחכה לדיסק הבא שלו הלוואי שיעשה ניתוח פלסטי שיחזיר אותו לימים של דנג'רס אתם יודעים מה לא משנה מה יקרה אני איתו {כמו שהוא איתנו } נ"ב- כנסו לפה http://mjfansite.com/video.html יש פה ספישל מדהים של one more chance אם לא ראיתם אותו אני ממליץ לראות אותו עכשיו משתתפים בו ביונסה פארל וויליאמס {nerd} מיסי אליוט קווינסי ג'ונס ועוד הרבה אחרים וטובים לילה טוב מעניין אם במאה שנה הקרובות יקום מישהו כמו מייקל הללואי והטוב ינצח והמוזיקה שלו תישאר לנצח {בזה אני בטוח} בי

מה זה משנה

העיקר זה האלבום ששינה את ההיסטוריה של המוזיקה ושום דבר לא נמצא באופק שיכול להתמודד איתו

כן.. באד היה נסיון לשחזר את ההצלחה

של ת'רילר והוא מכר בסופו של דבר כמה עשרות מליונים {פחות מ-30} בכל אופן מה שמושך היום אנשים אליו {מעריצי מוזיקה } זה לא האישיות המקסימה שלו אלא קליפים הופעות חיות שלו מהעבר ששמה רואים את הריקודים "הלא מהעולם הזה" שלו . גם במדיסן סקוור גרדן ב2001 הוא נתן הופעה וזז מאוד יפה תורידו כדי לראות את זה {הוא שר שמה את בילי ג'ין כל הקהל השתגע} אם יצאו קליפים חדשים שלו {ואני מבטיח לכם שאם הוא מוציא קליפ ל - unbreakeble או ל- tell the engeks no הוא ל break of dawn מהדיסק האחרון שלו הוא מזנק למקום ראשון ואני מבטיח לכם שמה שבנה אותו היה המוזיקה אבל בעיקר הסגנון והיום כששומעים מייקל ג'קסון בחדשות לא שומעים מוזיקה אלא סיפורים על התעללויות וכשמוסיפים לזה את המראה שלו {המראה שלו בת'רילר היה הכי יפה} לא יוצא לא הרבה ]פופוריות

למעלה