לעזעזל

לעזעזל

עם האינטרנט! עם הטלפון! עם בזק! ועם הפרטיקאן! מישהו מכם מחובר ל אינטרנט של בזק? לא? טוב מאוד, אתמול כל היום לא היה לי אינטרנט בגלל בגלל ארג! הלוואי שיזל להם החול מהשעון! נ.ב. אחותי בת חמשעשרה ואני רוצה לחסוף אותה בפעם הראשונה לעולם הדיסק צריך ספר קצר פשוט ושיהיה מובן למה צריך לקרוא את עולם הדיסק אה כן ובעיברית. (את המשחק היא מכירה, רק את 1)

פנחסון

New member
שומרים שומרים!

לדעתי לפחות... מצד שני מה אני יודע? אני קראתי אותם באנגלית...

limilu

New member
בלעכס, אינטרנט של בזק

גם לי יש כזה. אני חושבת שהוא שונא אותי, המודם המטומטם. אופס, לא אמרתי את זה!

מ א ג ר ט

New member
הצעה שלי

קראתי את מכשפות בחול ראשון, בגיל 12.5 בערך. פשוט ספר מקסים. או כמובן תרועת מוות.

ויימס

New member
אתם כמובן לא מצפים שאני אמליץ על

ספר אחר חוץ מצבע הכשף ולקרוא לפי הסדר? אז הנה. או, ואחותי הקטנה (13, למי שתהה) סיימה אתמול את צבע הכשף! זה אומנם לקח לה הרבה הרבה הרבה זמן, אבל היא עשתה זאת. ואני מאוד גאה בה, בהתחשב בעובדה שהיא לא קוראת כלום חוץ מהארי פוטר ומסוג האנשים שיושבים כל היום ורואים כל מה שיש בטלוויזיה רק בגלל שהם חייבים לראות טלוויזיה. עינב- אבל איזה מבאס הסוף! נטע- (מנסה להדחיק חיוך מלא שביעות רצון זדונית) כן, גם אני התבאסתי... אז... אני אביא לך את אור מופלא מהספרייה? והדמות האהובה עליה, היא- נחשו!!!!
ילדה טובה!

המממ מעניין מאוד

אולי גם אני אנסה לעבוד על אחותי ככה....אהם עוד תוכנית זדונית מבית א.א. זונות עם פודינג. oh my! THATS your special? me grandmothers recepie! a good kiss lasts a second but good pudding lasts forever! או משהו כזה

The Mad Hatter

New member
אני שונאת אתכם. את כולכם.

כן,כן-כל אותם אנשים עם אחים קטנים וממושמעים שקוראים את מה שנותנים להם, אומרים "תודה" יפה ומחכים בקוצר-רוח לספר הבא. כבר הפסקתי לספור כמה פעמים דחפתי לאחים שלי ספרים של פראצ'ט והם בשלהם-מסרבים לקרא. אחים קטנים ומעצבנים. טוב, ההפסד כולו שלהם. :/

Athaclena

New member
אני באמצע...

לא ניסיתי לדחוף להם אבל אני לא חושבת שהם יתענינו... אבל הם קוראים מד"ב ופנטזיה וידועים מה אני אוהבת, אז זה לא כל כך גרוע. אבל ההורים שלי לא אהבו את טרי בכלל

J e n i e

New member
לי

לקח בערך שנה לשכנע את אח שלי לקרוא את שר הטבעות, אבל עכשיו הוא מקשיב לי (כשהספר נראה לו נחמד ואין לו מצב רוח לעשות דווקא). אבל זה משתלם.. הוא זה שקנה שלושה ספרים של פראצ'ט בלונדון.

Gdil

New member
למה להתעלל בילד?

למה לתת לו תקרוא שר הטבעות?

ויימס

New member
את לא מבינה, אני לא רציתי שהיא תקרא

את זה, הייתי בטוחה שזה יימאס לה תוך 5 שורות. אני בהלם טוטאלי מזה שהיא סיימה את הספר בכלל.

אני לא מצרי!

אין לי מושג מה פשר המשחק החולני שלכם שמתנהל כאן לאחרונה, מצרים, אבל אני עברי ועל כן אני דובר עברית! וההורים שלי בכלל נולדו על גדת נהר הדג'ל

למעלה