לעזעזל

Gdil

New member
הייתה אימפריה בריטית?

תחשבו מה היה קורה אם הבריטים היו שולטים בעולם...היינו צריכים לשתות תה ב-4 וקרוא רכילויות על כל מיני מסיכים ומלכות עם שמות כמו פיליפ.

limilu

New member
הו, שתוק כבר, יא בריטי!

היי, זה כיף!

מ א ג ר ט

New member
למה, בריטים זה מגניב.

דבר ראשון אין כמו תה אחרי הצהריים. כלומר נס קפה עם עוגה זה יותר טוב, אבל מילא. דבר שני, גם ככה זה מה שאנחנו עושים (לקרוא רכילויות) אז מה זה משנה על מי? אתמול לדוגמא דיברו בחדשות ברדיו שמדונה אכל ארוחת ערב במסעדה תל-אביבית: 1. מה איכפת לי? 2. טוב שלא אמרו מה היא אכלה ואיך קראו למלצר שלה 3. מדונה היא גם מלכה מסוג מסוים... ופיליפ, וויליאם, צ'ארלס ושמות כאלו הם ממש ממש אחלה לחלוטין (שוב הביטוי הזה) וזה כמו לקרוא לילדים שלך משה, אברהם ובמקרים קיצוניים ברק ושרון.

Gdil

New member
נס?../images/Emo5.gif

כן, אני יודע שגם בישראל יש רכילויות מטופשות, אבל הן לא כל-כך חודרניות, מדונה היא סלבריטאית ש(כנראה)עשתה משהו בשביל זה, אבל עם אליזבת אתה לא יכול להיות בטוח שהיא עשתה משהו בחייה. חוץ מזה שעם אנגלים צריך נורא להיזהר לא להעליב אותם.

מ א ג ר ט

New member
כן. אז מה? א טעים?

נכון שהטעם לא חזק אבל מילא... במסעדות אני לוקחת הפוך או קפוצינו. מה שכתוב. ומתכון שלי לנס קפה כמו בבית קפה נורמלי: לפני שמוסיפים חלב בוגרים טוב את הבקבוק ואז מנערים חצי דקה. פותחים ומוסיפים לכוס. החלב יוצא מוקצף וחביב...

עוד לא ראיתי

מסעדה עם סלט סלק! יאמי! בסלק תמיד בא כתוספת פצפונת או לשם צבע

מ א ג ר ט

New member
אי שם בתל אביב

יש מסעדה שמאכילה את לקוחותיה סלט סלק ועוד מגוון דברים מעניינים יותר. האם מיותר לציין למה אני יודעת את זה?

ויימס

New member
זה מזכיר לי בפינקי והמוח...

הם רצו להשתלט על בריטניה על ידי כך שיעצרו את כל השעונים ב-4, ואז כולם יהיו חייבים לשתות תה.

limilu

New member
אני חושבת שראיתי את זה

והיה גם את הפרק המשעשע הזה שהוא אומר לו- "טוב, פינקי. כשאני אומר 'עכשיו' תפתח את הברז. טוב?" "טוב." ואז באה אחת ואומרת לו לבוא או משו והוא נורא מתאפק לא להגיד את המילה "עכשיו" ואז הוא אומר ויש שיטפון. זה היה מצחיק.

limilu

New member
מה היה כתוב בהודעה שנמחקה?

ואיך זה שאור תמיד מספיקה למחוק אותן לפני שאני מספיקה לקרוא?

למעלה