לעידוד הנשמה ביום סגרירי זה

p a l o m a

New member
לעידוד הנשמה ביום סגרירי זה ../images/Emo182.gif

אני הולכת לקנות לי רקפות הביתה, אנפה עשתה לי תיאבון....אז בעדודה אנסה לגדל רקפות בסלון. זה אף פעם לא מצליח לי בסלון - אבל אני אעשה עליהן ברכה ואולי זה יעבוד הפעם...

אנפה2

New member
פלומה, תקני את הגדולות והיפות,

הכוונה לרקפות תכניסי אותם לכלי יפה מקרמיקה, או לסלסלת נצרים ותראי איזו אוירה נהדרת זה עושה בבית, ושתדעי לך שאפילו אם לא יצליח לך , זה מחזיק מעמד זמן רב, ועולה הרבה הרבה יותר בזול מזר פרחים , שלפעמים למחרת כבר הולך לעולמו.ספרה פעם איזה עיתונאית שתמיד שואלים אותה איך הצמחים אצלך בבית כל כך ירוקים וגודלים יפה, אז היא ענתה לחברה ששאלה, אני שרה להם, ולנו היא סיפרה שאיך שצמח נובל היא קונה חדש. אז הנה גם זה פטנט.

p a l o m a

New member
תודה אנפה. ובתמורה: אוהבת סרטים?

הערב: (MGM (HOT) בשעה 20.20 "החגיגה של באבט" ראיתי 3 פעמים! לא להחמיץ!!! שם אתם הולכים לחגוג על אוכל צרפתי... רבותיי ..תהנו!!!

p a l o m a

New member
אוי אני מתה.. אריק פורסטר מציע|מזיע

שוב נשואין לברוק לוגן.... בסווףף כולם יחזרו לרחם ביחד עם ויקטור וניקי ניומן חהחהחהחה...........

אנפה2

New member
פלומה !!!! איך את יכולה עוד לראות

את הדבר הלעוס והמעוס הזה, אני כבר לא רואה, אחרי שגיליתי שכולם התחתנו עם כולם, כולם שכבו עם כולם, די יש גבול לכל תעלול. יש לי חברה שאבא שלה דומה לניומן, ומה את חושבת....עם העיניים הירוקות והמפשיטות שלו הוא השכיב את כל חברותיה הנשואות. היום בשעה 18.55 מתחילה טלאנובלה ברזילאית חדשה בערוץ 3, אני מזמינה אתכם לראות כי הטלנובלות הברזילאיות איכותיות ביותר (לטעמי), ובזו יופיע בכמה פרקים חוליו איגלסיאס, ועוד כמה זמרים ידועים מבמחלקה הלטינית.

p a l o m a

New member
אנפה, צודקת ממש עושים צחוק מאתנו

אני אומרת שהבמאים בטח אומרים נראה כמה לוקשן אפשר להאכיל את הצופים.. ולהרויח על זה מיליונים.. אני "מכורה" ממש ל"איסטאנדרס" ב"ביביסי פריים" סידרה שמוצגת 20 שנה וכל שנה מקבלת באירופה פרס ראשון לסדרות מסוג זה. לא אופרת סבון.. והאנשים שם לא ממש יפים ולא ממש אמיצים.. פשוט תמונות מחיי תושבים המתגוררים ועובדים בשוק בלונדון המזרחית. סדרה נהדרת ממש.

אנפה2

New member
חוויה מארוחת הצהריים של אתמול.

לאחר שסימנו לאכול ארוחת צהריים אתמול, (המחותנים התארחו) נשארנו לשבת ליד פינת האוכל לשתות את הקפה עם העוגה, והמחותן התלהב בדיבורו וכוס הקפה נשפכה על המפה היפה, הוא החויר והיה לו לא נעים ומיד אמר בואו נוריד את המפה שהעץ מתחת לא יספוג את הלחות, ואז גיליתי להם בסוד, שאני שמה מתחת למפה היפה מפת ניילון חד פעמית בדיוק מאותה סיבה. ואז זוגתו אמרה יו כמה זה חכם, ואני חשבתי שכולם יודעים את הפטנט הזה, אז מי שלא יודע אני ממליצה מאוד לשים מפת ניילון חד פעמית מתחת למפת האוכל היפה. יש כאלה ששמים מעל , אני לא אוהבת.

p a l o m a

New member
גיברת, אני שמה ניילון בורדו מתחת

לדאנטעל לבן... פולנייה או פולנייה?????

אנפה2

New member
אני שונאת ששרשורים נעלמים.

זה מכביד עלי לחפש, מה דעתכם כל כמה שעות לפתוח שירשור חדש

ע ו מ ר 4

New member
תגידו........../images/Emo124.gif

משהוא ראה...שמע...יודע איפה בועז? ככה פתאום נעלם...

odo13z

New member
וואלה. עכשיו שאת אומרת....באמת

היום הוא לא הופיע. אני מקווה שהוא בחופש או משהו והכל בסדר. אם עד מחר הוא לא צץ נשלח לו מסר לתיבה האישית. כל הכבוד עומר.

ע ו מ ר 4

New member
../images/Emo45.gifככה מורגשים חברים של אמת....

אולי לא הייתי נחמדה.......אבל לא התאפקתי(כן גם אני יודעת לכעוס) וכתבתי מה שכתבתי בפורום שישים...כתגובה...לחיפושי אחר בועז. גם רועה צריך ללמוד......מיסתבר. ודוווקא מילים אלה נאמרו שם לפני כמה ימים על ידי בועז. אתם נחמדים...אמיתיים.

בת אל 7

New member
עומר מכבדת את רגשותיך אכן חבר לא

מפקירים ויפה נהגת עוד פן יפה שלך.,את אדם מאד אנושי. אך מדוע כעסת לא הבינותי.

ע ו מ ר 4

New member
אולי דברי נכתבו שלא בטעם.....

אף בצחוק לא הייתי כותבת מה שכתבה יעלי...ולו רק למען לכבד את האחר...במקרה הזה בועז. ישנן מילים שיפה להם המסר...אם לא יכולים לשמור על הפה סגור...ככה בפרהסיה בפני הפורום כולו. אותי למדו ומלמדת....שלא חייבים להיות חברים...אבל לא לפגוע...או לגרום צער לאחר. בתור מנהלת פורום....גם היא לא ספרה עד 10... כל עדר והרועה שלו....

למעלה