לעמית-יומולדת שמח

TWEETY =^.^= 6

New member
מזל טובבבבבבבבבבב עמיתוש´לה ../images/Emo77.gif

אני מאחלת לך שיתגשם כל מה שרצית כל מה שתירצי ובעיקר, כל מה שאת כל כך רוצה

הרמוניה

New member
אז התבלבלתי בתאריך? ../images/Emo3.gif לא נורא

שיהיהו איחולים כיפליים הרמוניה

אז מה אם זה מחר-

המון המון מזל טוב! לא הייתי כאן כל הבוקר וכולם איחלו כבר כל מה שאפשר אז אני אוסיף רק את החיבוק שלי. מכיוון שזה לא ממש היום-נרים אותך מחר. אז תחגגי מחר ותהני, ובהזדמנות חגיגית זאת- רציתי לומר לך תודה שאת כאן.

רומי^^

New member
מזל טוב עמיתי ../images/Emo77.gif

שיתגשמו כל חלומותייך ושתזכו להחזיק גור/ה קטנטנ/ה במהרה

ילדונת! ../images/Emo49.gif

תחגגי את יום הולדתך בכיף, מקווה שבשנה הבאה תהיי עסוקה מדי לחגוג ואך ורק באשמת התאומים שיעסיקו אותך. המון מזל טוב.
אוהבת שרה

היום יוםהולדת ..היום יום הולדת היום

יוםהולדת לעמית ....שולחת לך זר וירטואלי
המון הצלחה בהמשך הדרך..שכבר מסתימת לה ב..
בחודש הקרוב .. ב
יונית

שחר חדש

New member
לעמית המקסימה ../images/Emo23.gif ../images/Emo77.gif

מזל טוב. הלוואי שכל הדברים הטובים, הברכות, ההבנה שאת מרעיפה כאן על כולם (כן, כן, אני "עוקבת" אחרייך) יחזרו אלייך בדמות תינוק חייכני. וגם - כל מה שאת רוצה חוץ מזה, כמובן (זה לא בא "על חשבון" אז מה אכפת לך לרצות עוד דברים....) שחר

היייי ../images/Emo49.gif

יומולדת שמח כל פרח שולח שתצליחי בכל- בגונל, מנוגון שיביא לך תינוק מאוד בקרוב. מי יתן ושנה הבאה נחגוג לך בגן הילדים של ה... שלך. חיבוקים ונישוקים כחלחלת

טלי2

New member
ואני חיכיתי ליום המדויק ../images/Emo77.gif

עמיתינקה יקרה, את היופי הפנימי שלך גיליתי מהר מאוד לאחר שנכנסתי לפורום (את החיצוני עדיין לא ראיתי, אז אני מדמיינת) ואולי את זוכרת שאיחלתי לך פעם, שאם יש מישהו שרושם בפנקס למי מגיע קודם, שיקח את שמך בחשבון... מאחלת לך שתקבלי כפי שאת נותנת לאחרים, שתזכי להרבה ימים מאושרים, שתאהבי את עצמך, ושיאהבו אותך, וכמובן שתזכי גם לילד משלך. מזל טוב גדול!
טלי2

עידית ד

New member
גם אני חיכיתי ../images/Emo77.gif

עמית שלי מזל טוב אהובה שלי יש לי כל כך הרבה לאחל לך אז קבלי עכשיו מקבץ קטן נתחיל ברירית נכון?!.. אני מאחלת לך רירית ע-נ-ק-י-ת החזרה מוצלחת הריון עם קצת הקאות (כדי להרגיש ממש בהריון) וארוך כמובן תאומים מדהימים שדומים לך וליוסי (בכל המובנים) שהחתולים שלך יפסיקו כבר לריב פחות אמא (את מבינה למה אני מתכוונת...
) והרבה הרבה אהבה עם האיש המקסים שלך עמית שלי אני אוהבת אותך המוןןןןןן ואין ספק שאני הרווחתי חברה מהפורום הזה אז בינתיים חיבוקים וירטואלים מעודד ג´ולי חזי ואני (וגם חתולי הרחוב שלי)

גמ´ני, גמ´ני... ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif |

עמיתי, ברכות ותינוקות לאלפים, שימלאו את השנה הקרובה וכל מה שאחריה... (אבל אז תהיי עסוקה מדי עם חיתולים ויהיה לך פחות זמן לחתולים, אז קחי את זה בחשבון) רק אושר!

היום יום הולדת, היום יום הולדת ../images/Emo79.gif

היום יום הולדת לעמית חג לה שמח וזר לה פורח
היום יום הולדת לעמית מזל-טוב עמיתי, ושיהיה לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ואף יותר
מרב

רינתילה

New member
גם אני חיכיתי לתאריך.... ../images/Emo39.gif ../images/Emo77.gif

לעמיתוש! את אחד מפרחי הפורום היקרים שתמיד יודעת להעלות שאלות חשובות, לענות, ולהשתתף בשימחתם או צערם של אחרים. מאחלת לך המון ימים יפים ובעיקר - שיתגשם חלומך לתינוקות בריאים ומאושרים!
רינת.

פנינה ו

New member
היי עמויתוש ../images/Emo65.gif

טוב אז היום התאריך הרשמי אז יום הולדת שמח מאחלת לך שכל משאלות ליבך יתגשמו במהרה פנינה

ligo

New member
גם אני...

לא רציתי לאחל לפני הזמן, כי זה הכי כיף לקבל ברכות ביום ההולדת עצמו. אז עמיתוש, שיהיה הרבה מזל טוב, שתספיקי לעשות השנה כל מה שתיכננת ועוד לא יצא, וזה כולל כמובן-להיות אמא! אז קבלי הרבה
והרבה
ושיהיה מומולדת שמח!

רומי 007

New member
עמיתוש - ברכה אינטרדיסציפלינרית

אני בטוחה שבעת שאני כותבת את הברכה ליום הולדתך את ויוסי שקועים באיזו ארוחת ערב רומנטית (ואוי ואבוי לכם אם לא...) שתהיה לך שנה מוצלחת ופוריה בכל המובנים כפי שרק בפורום הזה ניתן לאחל. המתנה הוירטואלית שאני בוחרת לתת לך: מלוא חופניים סבלנות, כי נדמה לי שזה מה שאנחנו הכי צריכים כאן. מכל השאר: חוש הומור, דיכאונות, הבנה לזולת - יש לכולנו למכביר. מקווה שעוד לפני שתשלימי את שנת היומולדת תבשרי לנו על הצלחה כבירה. נשיקות וחיבוקים.

yaelhul

New member
מומולדת שמייח עמיתי ../images/Emo39.gif ../images/Emo77.gif |

כל שתבקשי - לו יהי
יעל

למעלה