לערבים נמאס:הם לוקחים את גורלם בידיהם

טרול מאד מתוחכם ../images/Emo6.gif אבל כמו אצל כל קרימינל

בסוף יש תמיד רגע קטן של חוסר זהירות, ואז האמת יוצאת לאור. אז ברוך/ה הבא/ה לפורום! אולי עכשיו תסיר את המסכות שנכיר אותך באמת, אחרי שניסית קצת להכפיש את הערבים בדרכך המיוחדת?

THE WIZARD 55

New member
איך עלית עליה?..נכון ההודעה עכשיו היתה

קצת מתונה שזה פשוט מחשיד.. וגם ארוכה מהרגיל

האמת תמיד היה משהו מוזר, אני בחיים לא שמעתי

ערבי בישראל מדבר ככה. גם היה לי מאד משונה שמישהו שאלה הדעות שלו יבחר בכינוי "מרים טוקאן" שהיא סמל לכל מה שהדעות שלו לא סובלות
כבר חשבתי על זה לפני כמה ימים. אבל עכשיו עם ההודעה הזאת, זה פשוט היה חוסר זהירות מצד הטרול, הדברים שהוא כתב כבר באמת נשמעו כמו קריקטורה, ולא הלכו על הקו הדק כמו שהוא עשה עד עכשיו.

THE WIZARD 55

New member
גם אני תמיד חשדתי../images/Emo6.gif

ההודעות היו קורעות אותי מצחוק...אחרי כל הודעה רציתי לשים
אבל לא לקחתי סיכון, במידה וזה לא היה טרול... תאר בסוף זה לא טרול ואנחנו כאן מלכלכים עליה כבר שעה?

aviadbarel

New member
טרול או לא טרול, זו השאלה?

אם זה טרול אז הוא מפגר. אם לא עדיין היא עושה לכם מה שנקרא "חיבוק דוב" מנסה כאילו לתמוך, אבל אין כאן יהודי אחת (מודה ומתוודה גם אני) שלא אמר לעצמו - "אך, ריבונו של עולם, עם אלו צריך לעשות שלום...". אז לא מדובשה ולא מעוקצה, שתלך ותמצא לה פורום שנאה, תזמין לשם את החולה נפש, ושיתחילו להטיף לשנאה שם.

THE WIZARD 55

New member
אני למשל תמיד הגבתי לה בציניות

לא האמנתי שדמות כזאת היא אמיתית..חחח אבל היו קטעים טובים איתה..

THE WIZARD 55

New member
אם היית ממשיכה בקו שלך..

הקו הקיצוני פנאטי...היית צריכה לכתוב הודעה כדלקמן: אם היהודים לא היו משלמים לא היו מנתקים להם את המים, מדינה גזענית

כן הא? ../images/Emo6.gif

יאללה טרול יקר, הגיע הזמן לפרוש אחי, תפרוש בשיא, אל תקלקל את רגעי הקסם ששלחת כאן לעברנו בשבועות האחרונים...

aviadbarel

New member
מי שרשום לתפוז רק מספר חודשים ועוסק כל היום

בהטפה לשינאה סופו שיקראו לו טרול גם אם אינו. ובלי שום קשר - אם את באמת רוצה להועיל לערביי ישראל, הרשי לי לומר לך שאת מחבקת אותם חיבוק דב, ואת גורמת יותר נזק מתועלת. אולי כדאי לפרוש בשיא...

אביעד אחי זאת בדיוק מטרתו של הטרול הזה

לגרום נזק לערבים ולחבק אותם חיבוק דוב. כנראה שאין כל קשר בינו לאומה הערבית, מעבר לרצון להכפיש אותה בדרך של התחזות ורמייה.

aviadbarel

New member
"קצת לא בסדר" את שפויה? את אמיתית?

תמיד צועקת גזענות, אטימות, מה לא... שבי תירגעי, יהיה בסדר. מי שלא משלם מים שינתקו לו את המים. מי שלא משלם חשמל שינתקו לו את החשמל. מי שלא משלם אגרה לרכב, שיחרימו את רכבו. מי שלא משלם ביטוח, שלא יקבל פיצוי. מי שלא משלם מס הכנסה, שלא יקבל הטבות מהמדינה. מי שלא משלם ארנונה, שלא יפנו לו את הזבל מהחצר. וזה נכון לגבי יהודים, נוצרים, דרוזים, בדואים, צ'רקסים, בודהיסטים, וגם מוסלמים. בשביל שמישהו יקבל מים חינם זה אומר שאני צריך לשלם יותר על מים, ולזה אני לא מוכן.

THE WIZARD 55

New member
עד מתי השנאה?

עד מתי כל אחד ימשיך להתבצר בעמדה שלו? עד מתי הגזענות הדו צדדית? עד מתי הלאומנות? הערבים נגד היהודים, היהודים נגד הערבים נמאס לי כבר מהמדינה הזאת מחכים שהכל יתפוצץ בכדי שירגע? הרי כולנו יושבים על חבית נפט, מי יבעיר קודם? הגזענים מימין, רוצים את הערבים כמו כלבים קטנים החכים הערבים דואגים לפלסטינים, דואגים שהכל ימשיך להיות כאן רע לערבים במקום לעודד לשיתוף, כל המנהיגים דואגים לעודד לשנאה ועוד שנאה אני מרגישה שכל אחד עושה את המקסימום בכדי שהמצב לא יהיה טוב אף פעם הערבים מפולגים, לא מבינים שזה פועל נגדם..כל בקשה של הח"כים שידוע מראש שלא תתקבל רק מרחיקה את המגזר הערבי מהשיוויון המיוחל היהודים, בשלהם, מפלים, מגדפים, לא סומכים על הערבים..ערבי טוב זה ערבי מת.. נמאס לי..זהו..נראה לי אני מהגרת..

aviadbarel

New member
יותר נכון לומר: "לוקחים את החוק בידיים"

אבל כמובן שתמיד כולם אשמים חוץ מהעבריינים. זה בכלל מאפיין במדינה שלנו, לא רק את הערבים. מישהו רצח? זה כי אימא שלו לא חיבקה אותו מספיק. מישהו שדד? זה כי לא איפשרו לו חינוך הולם. מישהו אנס? זה כי לא היה לו כסף לבילוי אחר. שטויות!!!! עבריין הוא עבריין וטוב לכולנו אם נרחיק את החלאות האלו מחברתנו, כך נחיה בשקט כולנו. ללא הבדל דת מין וגזע.

למעלה