לעשות פרנציפ
אני עובדת מזה כמה שנים בתחנ דלק ומעוניינת לעבוד גם כמוכרנית.
מסיבה כלשהי מנהל האזור חושב שאני לא מתאימה למרות שהוא נתן הוראה לפטר עובדת וצריך.
זה נורא מרגיז אותי, שכן אני עובדת טובה, חרוצה , נותנת את הלב וזמינה תמיד לדלק.
כשצריכים מקפיצים אותי. גם כשאני בדרך לים אני עושה סוייץ' בראש ומגיעה לעבודה.
הבנתי משמועה שהנהל חושב שאני לא מתאימה לחנות ולא הצלחתי לקבל פרטים.
אני רוצה להוכיל להם שאני כן ראוייה.מכיוון שאני עובדת שם כמה שנים ומגיעים לי פיצויים במידה ויפטרו אותי, קשה לי לוותר על המקום הזה בידיעה שלא אקבל כלום אחרי כל כך הרבה שנים.
אני לא יודעת בוודאות מה הסיבה אבל נראה לי כי אני לא מספיק ארסרטיבית , חסרת ביטחון וכאלה.
עלה בעתי לשלב עוד עבודה, היתי מעונינת לשלב גם חנות כפרינציפ להוכיח להם ששם אני כן מתאימה ואצלנו סתם מזלזלים ביכולותיי. השאלה אם זה אפשרי לתמרן בין 2 מקומות עבודה?
חשבתי מחר לנסות שוב בפעם האחרונה את מזלי עם החנות אך חוששני שיסבנו אותי שוב.
השאלה מה הדרך לממש את רצוני? האם לצאת מגדרי ולהוכיל להם שאני שוה לא רק בדלק ואולי אף בחנות , או פשוט להיות פחות זמינה כשמקםיצים אותי הרי במילא לא מעריכים אותי מספיק , אז למה אני אתאמץ?
אם אבחר בבחירה השנייה אני עלולה לא להיכנס לחנות לעולם.
אני עובדת מזה כמה שנים בתחנ דלק ומעוניינת לעבוד גם כמוכרנית.
מסיבה כלשהי מנהל האזור חושב שאני לא מתאימה למרות שהוא נתן הוראה לפטר עובדת וצריך.
זה נורא מרגיז אותי, שכן אני עובדת טובה, חרוצה , נותנת את הלב וזמינה תמיד לדלק.
כשצריכים מקפיצים אותי. גם כשאני בדרך לים אני עושה סוייץ' בראש ומגיעה לעבודה.
הבנתי משמועה שהנהל חושב שאני לא מתאימה לחנות ולא הצלחתי לקבל פרטים.
אני רוצה להוכיל להם שאני כן ראוייה.מכיוון שאני עובדת שם כמה שנים ומגיעים לי פיצויים במידה ויפטרו אותי, קשה לי לוותר על המקום הזה בידיעה שלא אקבל כלום אחרי כל כך הרבה שנים.
אני לא יודעת בוודאות מה הסיבה אבל נראה לי כי אני לא מספיק ארסרטיבית , חסרת ביטחון וכאלה.
עלה בעתי לשלב עוד עבודה, היתי מעונינת לשלב גם חנות כפרינציפ להוכיח להם ששם אני כן מתאימה ואצלנו סתם מזלזלים ביכולותיי. השאלה אם זה אפשרי לתמרן בין 2 מקומות עבודה?
חשבתי מחר לנסות שוב בפעם האחרונה את מזלי עם החנות אך חוששני שיסבנו אותי שוב.
השאלה מה הדרך לממש את רצוני? האם לצאת מגדרי ולהוכיל להם שאני שוה לא רק בדלק ואולי אף בחנות , או פשוט להיות פחות זמינה כשמקםיצים אותי הרי במילא לא מעריכים אותי מספיק , אז למה אני אתאמץ?
אם אבחר בבחירה השנייה אני עלולה לא להיכנס לחנות לעולם.