לעשות פרנציפ

crema2

New member
לעשות פרנציפ

אני עובדת מזה כמה שנים בתחנ דלק ומעוניינת לעבוד גם כמוכרנית.
מסיבה כלשהי מנהל האזור חושב שאני לא מתאימה למרות שהוא נתן הוראה לפטר עובדת וצריך.
זה נורא מרגיז אותי, שכן אני עובדת טובה, חרוצה , נותנת את הלב וזמינה תמיד לדלק.
כשצריכים מקפיצים אותי. גם כשאני בדרך לים אני עושה סוייץ' בראש ומגיעה לעבודה.

הבנתי משמועה שהנהל חושב שאני לא מתאימה לחנות ולא הצלחתי לקבל פרטים.
אני רוצה להוכיל להם שאני כן ראוייה.מכיוון שאני עובדת שם כמה שנים ומגיעים לי פיצויים במידה ויפטרו אותי, קשה לי לוותר על המקום הזה בידיעה שלא אקבל כלום אחרי כל כך הרבה שנים.
אני לא יודעת בוודאות מה הסיבה אבל נראה לי כי אני לא מספיק ארסרטיבית , חסרת ביטחון וכאלה.

עלה בעתי לשלב עוד עבודה, היתי מעונינת לשלב גם חנות כפרינציפ להוכיח להם ששם אני כן מתאימה ואצלנו סתם מזלזלים ביכולותיי. השאלה אם זה אפשרי לתמרן בין 2 מקומות עבודה?
חשבתי מחר לנסות שוב בפעם האחרונה את מזלי עם החנות אך חוששני שיסבנו אותי שוב.
השאלה מה הדרך לממש את רצוני? האם לצאת מגדרי ולהוכיל להם שאני שוה לא רק בדלק ואולי אף בחנות , או פשוט להיות פחות זמינה כשמקםיצים אותי הרי במילא לא מעריכים אותי מספיק , אז למה אני אתאמץ?
אם אבחר בבחירה השנייה אני עלולה לא להיכנס לחנות לעולם.

EdisonGirl

New member
מה עם כל העצות שנתנו לך בפעם הקודמת

שהעלית את אותה הדילמה בדיוק? תגידי מה הסקת, ונתקדם משם.

crema2

New member
מגיבה

מאז העזתי לדבר עם המנהל והייתה לנו ישיבה של רבע שעה בה הסברתי לו על רגשי נחיתות שנוצרו לי בתחנה.
הסברתי לו שאחרי 4 שנים מגיע לי לעבוד בחנות . הוא נראה לי השתכנע . אמר שילחם עלי בשיניים, שהוא נורא מעריך את העבודה שלי בדלק .
שבשביל שאאעבוד בחנות אני צריכה אישור של מנהל מעליו, ושהפעם ידבר איתו ברצינוץ. למחרת אמר לי שתהייה לנו ישיבה ושאין לו בעייה שאעבוד בדלק.
אני מקווה שהיום בבוקר אני יצליח להציק למנהל בקשר למנהל ההוא , שהרי הבטיח שיחה למרות שאני יודעת שהמנהל ההוא לא חושב שאני מתאימה לחנות ומזלזל בי ביכולותיי, או אולי שאפגע לו בפרנסה ולא אהיה אסרטיבית.

אחרי השיחה המרתקת עם המנהל שערכתי כמה ימים אח"כ, גיליתי מהעובדת החדשה והמוכשרת שכבר קידמו אותה בחנות ,שהמנהל שלי פנה אליו ושאל אם יש לו מישהי טובה להביא לחנות כי הוא מעוניין לפטר מישהי בחנות. אז שמממעתי את זה לפני שבוע התרסקתי!!
ואתמול נודע לי שהעובדת הזאת נהגה לגנוב סיגריה פה ושם במשמרת.
והמנהל שלי באמת ניסה כנראה לעזור אך המנהל מעליו לא מסכים שאעבוד בחנות. אולי בגלל זה אפילו תהיה לנו ישיבה כדי לחרטט אותי שאני טובה בדלק.
סחטנו מעובדת מידע והיא טוענת שהמנהלים חושבים שאני לא מתאימה לחנות. שהמנהל ניסה לעזור לי להיכנס בכל זאת לחנות כי מעריך אותי, אך ללא הצלחה. לכן פנה בשושו לאבא של מוכרנית כדי למצוא לה מחליפה וגם ביקש לשמור על הסודיות.
אין ספק שזה פוגע בי!!
אבל לעזו את התחנה קשה לי משום מה. הפחד שחוסר הביטחון בעבודה הזאת ישפיע עלי בעתיד במקומות אחרים.
ואם אמצא חרא של מנהל? לפחות נותנים לי לנשום בעבודה, לאכול מתי שבא לי . אני קצת חוששת מלהתפטר . אותי רוב הסיכויים לא יפטרו, אפילו הנהל אמר לי שאין מצב יפטר אותי שהוא מעריך או (או פשוט יודע שעדיף אני אתפטר כדי ששלא יגיעו לי הפיצןיים).

שאלתי עובדת לשעבר מה דעתה הסיבה שאני לא בחנות והיא טוענת :תמימות, חוסר ביטחון ושלדעתה אני מרחפת . אז אני אקח לתשומת ליבי כי מעכשיו אני ישים לב לאיך שאני מתפקדת.
שאולי אני משדרת משהו לקוי בהתנהגות למרות שאין בי אוטיזם.

NEO83

New member
אני אומר 4 שנים את שם

ולא מעריכים אותך, תמשיכי הלאה, תחליפי עבודה...

גם אם את רואה את עצמך איכשהו מתקדמת לניהול, את רואה שפה אחרי כ"כ הרבה זמן זה לא קורה, למה להיתקע ככה? לא מבין.

תחפשי עבודה אחרת וברגע שתמצאי תתפטרי, שלום עליכום.

Purple Mushroom

New member

למעלה