לפי דעתי צריך לסגור את גלגל"צ כנסו

דייג2

New member
לפי דעתי צריך לסגור את גלגל"צ כנסו

יש הרבה תחנות רדיו אשר משדרות מוזיקה בישראל. גלגל"צ הולכת על כספי משלם המיסים שלרוב אין לו איך לסיים את החודש. גלגל"צ חייה מכספים של משרד הביטחון שמגיע דרך האזרח הקטן במקום שזה יגיע לאנשים שבאמת נזקקים וצריכים את זה. אבל פה במדינת חלם פותחים תחנת מוזיקה על חשבון אלה שאין להם כי אלה שיש להם זה באמת לא מזיז להם לאן הכסף הזה הולך. לא חסרות תחנות מוזיקה לשמיעה ולא צריך דווקא לקצץ מהכיס של משלם המיסים בשביל זה.

האמת שאף פעם לא חשבתי על זה מהצד

הזה.. אבל אם כבר לא הולכים וסוגרים את תחנת הרדיו הכי גדולה בארץ סתם ככה, אם כבר אז עדיף להעביר אותה לבעלות פרטית ושהחיילים יפעילו אותה והיא תישאר באותה צורה איך שהיא. אבל יש בעיה אחרת אם יעבירו את גלגל"צ לידיים פרטיות אז הבעלים ישנו אותה ולא לטובה..

דייג2

New member
שיהיו שם פרסומות

שהם יתקיימו מקצת פרסומת לא קרה שום דבר.

a b u y a

New member
אבל זה הייחוד של גלגלצ

שזה לא פרטי ובגלל זה הם מרשים לעצמם להשמיע מוזיקה כל היום...כי הם לא תלויים בפרסומות שמממנות את התחנה

ShukyD

New member
../images/Emo6.gif

קראתי בהתחלה "כי הם לא תלויים בפרסומות שמנמנות"

limors2

Active member
גמאני../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

ואביה צודק.... אחת מהסיבות שאני אוהבת את גלגלצ(סיבה מאד שולית אבל בכלזאת
) זה שאין פרסומות כל רבע שעה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הייחוד../images/Emo15.gif

שלה זה הקטע שאין בה פרסומות בגלל שהיא לא פרטית היא לא צריכה להרוויח כסף רק לשדר מוזיקה טובה

יש לך טעות.

כמו רוב תחנות הרדיו גלגלצ מתקיימת מפרסומות, בנוסף מהרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. ותאמין לי, אפילו שצהל מפרסם את כל הגדנעות.. בתי הספר.. אחרי הנחה זה עדיין מסתכם במאות אלפי שקלים. בגלל שזה לא מספיק בשביל להעסיק שדרנים, חלקם חיילים. כל הרכבים שלהם.. האולפנוע.. הניידות שידור שייכות לגלצ - שהיא כידוע, תחנה הממומנת על ידי צהל.

המחשבה שלך מוטעית

גלגל"צ היא תחנת בת של גל"צ . כל התשתית קיימת גם ככה (בגלל גל"צ) ולכן העלות של גלגל"צ נמוכה מאוד. אז זה לא משנה אם יסגרו אותה . הכסף לא יגיע לאן שאתה מצפה שהוא יגיע

דייג2

New member
אתם טועים בגדול

הפרסומות בגלגל"צ הם פרסומות של או משרד הביטחון או פרסומות שקשורות בממשל כמו הלוטו שזה ארצי זה לא משהו פרטי לכן על כל הפרסומות האלה הם לא מקבלים שקל. ובנוסף גלגל"צ עולה פי כמה כסף מגל"צ כי זאת תחנת מוזיקה מאיפה הם מממנים את כל הדיסקים שלהם? גל"צ זה תחנת דיבורים שנכון שגם יש דיסקים בתקליטיה אבל בגלגל"צ ברור שיש יותר בגלל שהם תחנת מוסיקה. ובקשר לפרסומות לא יקרה עם תשמעו פעם/פעמיים בשעה 2/3 דקות פרסומות זה לא יהרוג אתכם וזה יתרום לאלה שצריכים יותר..... אבל אני יודע שאני מדבר ללמפה אף אחד לא יסגור את התחנה הזאת כי במדינת חלם ששמה ישראל רוב הדברים לא נכון שכהדבר הכי לא נחוץ זה בעצם אלה שקובעים מה נחוץ ומה לא <חברי הכנסת שלא עושים שום דבר>.

limors2

Active member
אבל יש כמה פרסומות שהן לא../images/Emo54.gif

ימים פתוחים במכללות למשל. וזה מה שעולה לי לראש כרגע. ויש פרסומות בגלגלצ. כל חצי שעה עגולה. והכמות פרסומות הזאת מספיקה לי.. ואגב, לגל"צ וגלגלצ יש תקליטייה משותפת.

דייג2

New member
מכללות זה כן על חשבון המדינה

כי המכללות שהם מפרסמים זה מכללות צבאיות בלבד! אסור להם לשדר פרסומות לעסקים פרטיים או לבתי ספר פרטיים רק מה שדרך משרד הביטחון או מממשלתי. והתקליטיה משותפת אבל גלי צ"הל לא ירכשו כל כך הרבה דיסקים בסיטונאות אחרי שגלגל"צ יסגרו. כי סך הכל הם תחנה חדשותית כזאת וזה חשוב שיהיה לכל מדינה יש תחנת חדשות צבאים משלה אבל מוזיקה על חשבון משלם המיסים? למה? שיממנו את זה לבד כמו כל תחנה אזורית שנלחמת על קיומה לא דרך הכיס שלי ושלך!.

limors2

Active member
לא חושבת שהם רוכשים תדיסקים../images/Emo54.gif

האומנים והחברות תקליטים מספקים להם אותם. אין לתחנות עניין בלהוציא את הכסף שלהם על דיסקים, אבל לחברות התקליטים יש עניין בלספק דיסקים וסינגלים לתחנות הרדיו כדי לפרסם את המוזיקה של האומנים שלהם. ולא כל המכללות שהם מפרסמים הן מכללות צבאיות!

דייג2

New member
אז תבדקי

תבדקי אילו מכללות הם מפרסמים ומאיפה הם משלמים תמלוגים. לא חסר לחברות התקליטים פרסום לדיסקים שלהם גם תחנות רדיו אחרות משדרות את זה מכספם אז הם לא יפרסמו את זה בחינם דווקא להם.

גלגלצ זו התחנה הכי מושמעת בארץ על

מה אתה מדבר. בקשר לקניית הדיסקים ע"י התחנה- ברור שיש אינטרס לכל חברת תקליטים לשלוח להם דיסקים. אם הם לא שם לא תהיה כמעט הכרה בארץ. אישית, כמה שאני מעדיפה לשמוע תחנות רדיו מחו"ל, בארץ גלגל"צ הכי נורמלית, ואם אני רוצה לשמוע מוזיקה בדירה שלי כשאין לי שם אינטרנט זו האופציה היחידה שלי, ולדעתי זה כך גם עבור רוב החיילים. התחנה קמה ע"פ צורך ולא ע"פ קפריזה ועובדה שהיא פופולרית כל כך וכן עונה על צרכי המאזינים לה לרוב... ייתכן והיא דורשת רפורמה- כמו רוב הגופים הגדולים דרך אגב - אבל מכאן ועד לומר שצריך סגור את התחנה יש דרך ארוכה, ואתה הגזמת מאוד עם הקביעה הזאת שלך... כרגע אין בשטח אלטרנטיבה נורמלית לגלגלצ, וכפי שאתה רואה כמה שהפורום הזה פורח, אני לא יודעת אם כזה חשוב לחפש אחת בנרות.

דייג2

New member
למה אין?

100 אף אם לא תחנת מוזיקה טובה? 88 לא תחנת מוזיקה טובה? שם חברות התקליטים יכולים להשמיע מה שבא להם בתמורה לתשלום של בעלי התחנה. אין חינם גם בגלגל"צ הזה שאני לא סובל שהם חוזרים גם על השירים שלהם כל הזמן גם בתחנה הזאת הם משלמים על הדיסקים. ניסית פעם לשמוע תחנה אחרת? תנסי לשמוע 100 שירים מוכרים שלא חוזרים על עצמם או 88 שזו תחנה ממש איכותית אני שומע את שניהם ונהנה מאוד. ואגב רוב החיילים מאזינים לרדיוס 100 אף אם רוב הפקסים שמקריאים אצל ירון אשבל זה מחיילים.

limors2

Active member
אתה מוזמן להתווכח כמה שבא לך../images/Emo54.gif

הקטע הוא שכולנו פה מתים על גלגלצ ונושמים גלגלצ אז אני בספק עם הדיעות שלך ישנו לנו משהו...

לדעתי 88 לא תחנה טובה.

אתה שואל אם ניסיתי תחנה אחרת? האמת אני לא שומעת הרבה גלגלצ כי אני שומעת תחנות מחו"ל, אבל עכשיו אני בדירת שירות אז יש לי רק תדרים ארציים. אני לא אוהבת את הרדיו בארץ אבל גלגלצ זה הרע במיעוטו בלשון המעטה. והאם ניסית לשמוע פעם תחנות מחו"ל? תחנות הרדיו של הBBC - תחנות אדירות, ווירג'ין רדיו, וXFM- הכל הולך לפי פלייליסט, ככה זה. אין תחנה שמכבדת את עצמה שלא הולכת לפי זה, זה בכל העולם ככה וככה זה עובד. גלגלצ לא המציאו את השיטה. וירג'ין רדיו זאת אחת התחנות הכי מעולות שיש לדעתי ובתקופת השיא של שיר מסויים אתה מסוגל לשמוע אותו 3 פעמים תוך 5 שעות וזה לא מוריד מהיוקרה שלהם כהוא זה. אין מה לבוא בטענות אל גלגלצ בזמן שכל התחנות הגדולות בעולם עושות כמוה. אם זה מפריע לך אתה יכול לנסות לצאת להלחם בתחנות רוח, אבל זה טפשי. אתה מתעצבן עליהם על משהו רגיל כל כך שזה כמו להתעצבן על זה שערוץ 2 לא יהיו מוכנים להפסיק לשדר לגמרי פרסומות. חבל על העצבים שלך, ואני בכלל לא מבינה מה אתה נכנס לפורום גלגלצ לטעון שלא צריך את התחנה כשזה פורום עם כל כך הרבה חברים והודעות שדווקא מאוד אוהבים את התחנה. באותה מידה הם יכלו לשמוע גם תחנות אחרות. אז כנראה שזה לא כזה מיותר אה?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifנכון../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ואני לא מתה על טראנסים אז שיסגרו גם את 99
ולמה ת"א צריכה רדיו
יאללה גם 102 יכולים ללכת הביתה ורדיו אמ.טי.וי
אמ.טי.וי בכלל יודע על קיומו
יאללה ש100 גם יתקפלו גלגל"צ היא התחנה המואזנת ביותר בארץ (אני חושבת שהיא אחת היחידות שמשדרות את כל השידורים שלה לכל הארץ ולא רק לאזורים מסויימים) היא הכי נחשבת בארץ ו..היא תחנה של החיילים אני לא רואה פה שום סיבה ממשית לסגור אותה

למעלה