לפי דעתי צריך לסגור את גלגל"צ כנסו

דייג2

New member
כי אתם אגואיסטים

ברגע שחס וחלילה יהיה לכם מישהו קרוב שרעב ללחם אתם תרוצו להפגין למען סגירת גלגל"צ...... ואף אחד לא אמר לכם להאזין לטראנסים ב99 או לרדיו MTV ב100 יש מוזיקה נהדרת במהלך היום ב100 אף אם ויש עוד מלא תחנות מוזיקה בישראל לא חסרות ואני חושב שהכי איכותית זה 88. לא חייבים להאזין רק לגלגל"צ שהולכים על חשבון משלם המיסים וכשכמעט רצו לסגור אותם מזה שמחתי כי היה להם בעיית תמלוגים שהם לא שילמו עד שהם הגיעו להסדר שציער אותי על כך שהמשיכו לקחת כספים ממשלם המיסים.

Princess Galush

New member
תאמין לי

סגירת גלגל"צ לא תפתור את כל המשברים במדינה, ותהפוך את המדינה למקום מאושר ושמח עם פרפרים ורודים בו כל התחנות עם פרסומות ואפעם לא חורשים על שירים.

RJlake

New member
אתה באמת אבל באמת חושב שהמיסים

שהולכים לגלגל"צ זה מה שייעשה את ההבדל? חמוד צר לי לאכזב אותך אבל אתה טועה ובגדול!

limors2

Active member
תשמע../images/Emo54.gif

לך יש תדיעות שלך, לנו יש את שלנו. אף אחד מאיתנו לא הולך לזוז מהן, אז לא חבל על הויכוח?... גלגלצ זה לא מה שיוצר את העוני במדינה, אז חבל לבזבז זמן על לתקוף אותם...

ShukyD

New member
וגם אם הוא צודק נגיד

אין לנו שום אפשרות לסגור את התחנה ובטח שלא נלך להפגין בשביל זה <מצטער לא היה לי כוח לשרשר כמו בנאדם>

דייג2

New member
כן זה בעיית העוני בישראל כן!

כל הכסף שניגרף בשביל כל ההדיסקים שלהם והתמלוגים ליוצרים הם כמו משאבת דיסקים הם כל יום קונים איזה דיסק חדש על חשבון משלם המיסים.... וחבר'ה אני עשיתי קצת שיעורי בית בנושא אז אל תביאומ לי טיעונים דמגוגים תתווכחו איתי מיתוך ידע לא מתוך בורות ודמגוגיות זולות. אגב אני לא בא לשנות לכם ת'דיעה אני רק מביע את דעתי זה הכל.

וואי אתה באמת חי בסרט

אתה קולט שאתה מאשים את גלגלצ בבעיות העוני בישראל? זה גובל בפתאטיות. לך תילחם בחברת החשמל או משהו.

StimpyX

New member
אם כבר אתה זה הדמגוג הכי גדול כאן

עם כל השטויות שאתה מדבר, אי אפשר לקרוא כבר. לא נמאס לך לשמוע את עצמך? אין לך משהו אחר לעשות מאשר לבכות על קיומה של תחנת רדיו? איזה שיעורי בית בדיוק עשית, מאיפה לך לדעת כמה מיסים בדיוק הולכים לקיומה של גלגלצ? אל תבוא לכאן ותחרטט בסדר? וגם אם 'עשית שיעורי בית', לך תגיד את זה למי שזה מעניין אותו.

lama האחד

New member
אני בעד להפסיק את הוויכוח

המיותר הזה!! בכל מקרה כולם פה חולי גלגלצ בנשמה שלהם ואפחד לא יחשוב פה אחרת גם לא אתה וגם לא אנחנו!! ואפחד פה לא חושב אפילו (נראה לי) להקשיב לתחנה אחרת. גם (כמובן) בגלל המוזיקה וגם בגלל השדרנים!! אז בואו נגמור עם זה וזהו! די! יומקסים לכולם...

אה, כן?!../images/Emo19.gif

ציריך לסגור ת'חרא תחנה הזאת!!! בזמן שגלגלצ משדרים, הם באופן ישיר עוזרים לטירור נגד ישראל!! כל בעיות הפנים והחוץ הם בגלל גלגלצ, והם גם אורבים לזקנות ושודדים אותם כדי לקנות דיסקים!!! וכל יום שעובר בלי שאתם עושים משו נגד זה זה פשע!!! צריך להכניס את כולכם לכלא!! ועשיתי שיעורי בית, ובטיחואנה-מי שמקשיב לתחנות רדיו טרוריסטיות יכול לקבל משנה מאסר עד כריתת רגליים!! אז תגידו תודה!!! כולכם רוצחים!!! מישו רוצה להמשיך לריב?

Princess Galush

New member
כן!!!

אתה יודע מה? תאונות הדרכים, זה בגלל גלגל"צ! כן! וגם הפיגועים, בגלל גלגל"צ! ושביתות הרעב! וחולי הסרטן! והדקירות! והאונס בסמטות חשוכות! והעובדים הזרים! והמוות בשיבה טובה! הכל בגלל גלגל"צ!

ShukyD

New member
אני לא מאמיןןןןןןןןן

שאני גר בפתח תקווהההההההההה

שנים על גבי שנים!!!../images/Emo19.gif

ערסים, זקנות ובני עקיבא!! אני לא מאמין שאני גגגגגגרררררררררר!!!!!!!!!!!! אבל הג'ירפות יותר טובים. בהרבה.

iOmer

New member
וואי.. וואי.. ואייייי

מי שר את זה? מי שר את זהההה?

למעלה