לפי הסקר ל40% יש כרגע לפחות

sagiberg

New member
ראי בתוך ראי../images/Emo31.gifפחות אהבתי..

הבגרות ביום ראשון נכון? תצליחי

snowel

New member
כן, גם אני ../images/Emo4.gif

את מצליחה להבין את מה שהולך שם ואת מה שהוא בעצם מנסה להגיד? אני עם
"ילדת הגבעות"(מקסים וזורם), "9 נסיכים לאמבר"(מרתק ומותח) ועם "השליט של מפרץ דדמן" (קצת איטי ודורש סבלנות אבל בהחלט שווה)
.

Moondust

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo41.gif

ולמען האמת, גם אני לא כל כך מצליחה להבין את הספר, אבל אני לא מפסיקה ספר שהתחלתי אלא אם כן הוא *ממש* גרוע.

מוזר להגיב פה באמצע הלילה. *בודדה*

על השידה מונח "הארי פוטר ומסדר עוף החול", שהחלטתי לקרוא בשנית בפרץ של אנרגיה, ועכשיו הוא מתקדם די לאט. מונחים שם גם "אינטליגנציה רגשית" של ד"ר דניאל גולמן, וכתבי זיגמונד פרויד. את שניהם החלטתי שמן הראוי שאקרא, כדי לגדול ולהיות אזרחית מועילה ומשכילה. חה.
הסיכויים שאסיים אחד מהם בשנה הקרובה - קלושים; את פרויד עזבתי אחרי הדף הראשון, בערך. כשאגדל אבין. חוץ מזה קיבלתי כמתנת יום הולדת את "האריה, המכשפה וארון הבגדים" (אני מתביישת להודות שטרם קראתי את הסדרה..). השלמת פערים שכזאת. התחלתי לקרוא, ואז נזכרתי ב"מסדר עוף החול" ברגשות אשמה, אז הספר ייאלץ לחכות. ^^" הסוף.

סנדרין

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo180.gif

אני קוראת את השלישי בסדרת אמבר (אתמול זה היה השני, וקצת לפני זה הראשון
). ספרים יפים, מרתקים. סיפור מגוף ראשון שנוא עלי אך הכרחי, ועובר בסדר כשהוא לא פונה אל הקורא (או לזה-שהוא-מספר-לו). עוד שני דברים הפריעו לי - מעט מאוד תיאורי-'אמר', דווקא כשקורווין קשוב לטון הדיבור; וקטעים של תיאורי התרחשות משעממים. |קטנוניות| אבל בסך הכל אני נהנית
. התחלתי גם את המצפן הזהוב. בטח אסיים אותו אחרי שאסיים את האמבר השלישי ולפני שאשיג את ארבע וחמש... התחלה חמודה. גם את אספמיה 10 ו-11, שקיבלתי בבידיון ^^, לא סיימתי, ועוד 7 גיליונות של המימד העשירי. מחכים על המדף סולאריס, ספינת קסם, והקמיע של סטיפן קינג
.

למעלה