לפני יותר מחודש פגעתי פגיעה ממש קלה במכונית

slov

New member
לפני יותר מחודש פגעתי פגיעה ממש קלה במכונית

שפשפתי שם את הדופן השמאלית של האוטו, למרבה הצער התברר שהמכונית שייכת לבנו של סוכן ביטוח, שמשתמש בכל הידע שלו כדי לסחוט ממני כמה שיותר כסף, הוא הגיש תביעה על סך 1800 שח, ובצילומים של השמאי שהגיע מטעמם או מטעם החברה של האוטו מוצגת הפגיעה שעשיתי בהגזמה וגם כוללת מקומות אחרים באוטו שהיו במצב גרוע עוד לפני שפגעתי באוטו. אני בטוחה שהאב מכיר את השמאי והשמאי משתף איתם פעולה, מה אני יכולה לעשות במקרה כזה, אני אמורה לשלם 1000 שח השתתפות עצמית, ומה שמרגיז אותי חוץ מהעניין הכספי זה הרמאות וחוסר היושר של אנשים שלכאורה נראים כאנשים מהמעמד הבינוי הגבוה, אנשים במצב כלכלי ממש טוב, שמצאו הזדמנות לסחוט כסף ולתקן את כל האוטו שלהם על חשבוני. מה אפשר לעשות, האם לשלוח שמאי מטעמי??? האם לעבור איתם לבית משפט, אני מאוד מאוכזבת מחברת הביטוח שלי שאפילו לא טורחת לשלוח שמאי מטעמה כדי לבדוק את האוטו יחד איתי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות???? הצעתי לבעל הרכב לעבור במוסך של ידיד שלו שיש לו מוסך ממש ליד המקום שבו נפגשתי איתו והוא סרב, פשוט אנשים סחטנים וגועלים!!!!!

be_roo

New member
יש לך חברת ביטוח שאמורה לעזור לך

אמרי להם שאת מכחישה קשר לפגיעות שאינן קשורות לתאונה ושתהיי מוכנה לשלם את עלות התיקון של הפגיעות שאת גרמת בלבד. (זו הזדמנות להמליץ להחזיק באוטו מצלמה פשוטה, בדיוק לשם תיעוד דברים כאלה)

asaforon

New member
נזקי רכוש

גם אם הנזק ירד, אך ישאר בסכום העולה על 1,000 ש"ח, הרי הסכום הוא במסגרת ההשתתפות העצמית. תוכלי להתגונן בבית משפט, אך כמובן, שתסתכני בחיובך בהוצאות נוספות אם יוכח כי אכן אלו הנזקים. כן תוכלי להוציא מכתב לבעל הרכב האחר ותדרשי שיאפשר לך לשלוח שמאי מטעמך. התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי. בברכה עו"ד א.אורון

למעלה