לפני כמה זמן דיברו בפורום על יועצת

ornaok

New member
לפני כמה זמן דיברו בפורום על יועצת

שעושה הכוונה לגבי מקצוע, כיוון וכד'. אני ממש מחפשת את עצמי ולא מצליחה למצוא את עצמי... מי יכולה להמליץ לי על יועצת שכזו? תודה

אמאאור

New member
לי יש המלצה מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo45.gif

שמה מיכל קהת-ציטרון, והיא מבחינתי מדהימה-מדהימה. היא עוסקת בייעוץ לאנשים שנמצאים בצומת בחיים שלהם - מבחינת עבודה, קריירה, לימודים, זוגיות... והיא כאמור משהו מיוחד.

ornaok

New member
את יכולה בבקשה לשלוח לי

עוד פרטים במסר? תודה תודה תודה

תפי

New member
גם אני אשמח למסר

אני לא כל כך בצומת דרכים, אבל עם כל כך המון שינויים.

Arfilit

New member
גמני גמני!!!

אם אפשר לקבל מסר עם הפרטים!!! המון תודה מראש.

../images/Emo41.gif מנצלשת כי מעניין אותי לדעת האם

הלידה/ות הביאו אתכן לחשוב על שינוי כיוון, או שזה משהו שהתבשל בכן קודם ופרץ ביתר שאת עם בוא ההורות ? אצלי פשוט השינוי נעשה לפי הלידה (למזלי), ולכ מענייןא ותי מה בדיוק גורם לכן לרצות לשנות

daldan

New member
אצלי זה משולב

לא מחפשת שינויים מהותיים במקצוע אבל בהחלט כוונים חדשים. התחלתי לעבוד במקום העבודה שלי לאחר הלידה כי התנאים נראו נוחים לאמהות, בדיעבד אלה לא התנאים האידאליים והעבודה עצמה מאד משעממת אותי (למרות שהיא במקצוע שלי). במקביל הצרכים בבית גדלו, כשאני מגיעה הביתה אני כמעט רק עם יואב ולא מתפנה לעשות דברים אחרים וכשהוא נרדם אני כבר באפיסת כוחות (גם לפני ההריון). קשה לי עם העובדה שאני לא עושה שום דבר כמו שצריך (בעצם לא שום דבר - הטיפול ביואב נעשה לשביעות רצוני) אבל גם בעבודה וגם בבית אני לא ממש מצליחה לעמוד בציפיות שלי. מחפשת כוונים לעבודה שיכולים לעזור לי לשלב את היכולות שלי עם המטלות. (האמת שהאידאלי מבחינתי זו עבודה מהבית)

boringvered

New member
המציאות אחרי גורמת לי לחשוב על זה

העובדה שהמקצוע שבחרתי בו פשוט לא משתלב טוב עם אמהות...

השאלה המהותית היא אם יש בכלל מקצוע

ש"משתלב" עם האמהות, אם לא את המעסיקה של עצמך, וככזאת קובעת את שעות העבודה והתנאים ?

daldan

New member
השאלה היא איך את תופסת את

האמהות שלך? מהם הציפיות שלך מעצמך ומהאמהות? אני מודה שיש דברים שעדיין לא גיבשתי בהם דיעה נחרצת, אבל ברור לי שאני רוצה להיות שם בשביל הילד שלי, לא מעוניינת שמישהו אחר יגדל לי את הילד (מלבד בשעות החינוך הפורמלי). ולכן עבודה בשעות אחר הצהרים היא בלתי אפשרית מבחינתי (ופה נכנס הגורם הבעייתי כוון שהמקצוע שלי דורש שעות רבות יותר, מלבד במקומות עבודה כמו זה הנוכחי שפשוט משעמם אותי
)

boringvered

New member
שאלה טובה....

אני מאוד חצויה לגבי כל הנושא הזה ואולי מכאן שורש הבעיה... מאוד חשובה לי ההגשמה האישית שלי, וקשה לי עם הויתור עליה... מצד שני, מאוד מאוד טוב לי שיש לי מספיק שעות שהות עם גל... ולכן אני כל כך חצוייה... בשביל שהעבודה שלי תשתלב טוב עם ההורות שלי, היא צריכה להתרחש בשעות הגיוניות. הצרה עם עבודה בתחום ניהול רשת היא שהשעות לעיתים לא ניתנות להגדרה... העבודה היא בהרבה מקרים נתון של מה שקורה באותו רגע. יתכן והכל תקין ואז אפשר לצאת מוקדם אבל אם מערכת קורסת, אפשר לבלות שעות בעבודה... ואם זה קורה יום אחרי יום אחרי יום.... עכשיו, בעיני, כדי שהעבודה שלי תוכל להשתלב עם הורות פשוט היו צריכים להיות שני אנשים אחראים על המערכת, כך שניתן היה לחלוק כוננות... אבל זה כבר תלוי בטוב ליבו של האדם שאיתו את חולקת את העבודה... וכמובן, היכולת של ההנהלה לאפשר את זה... כי לפחות אצלי הוחלט שאני בטוח לא אעמוד במשימה... ורד

עמית@

New member
לא הילדים, הטיפולים..

החיים שלי השתנו לגמרי, הרבה לרע, הרבה לטוב, הכיוון המקצועי אחר, הדגשים שונים, למדתי המון ואני חושבת שאני עובדת טובה יותר בתחום מתאים וחשוב יותר כעת..

בלינקה

New member
לבושתי, כבר מתחילת הלימודים ידעתי

שזה לא בשבילי. ז"א, חלקים כן. אבל המכלול (ומה לעשות, להיות עו"ד זה מכלול שלם של דברים, ואי אפשר להחליט שמטפלים רק בחלק אחד בלבד של התיק) לא. למה לבושתי? כי כל פעם אני מנסה לשכנע את עצמי שזה מקום העבודה/התחום הספציפי או כל דבר אחר, והגעתי עד הלום למרות שהיו לי עשר שנים להחליף מקצוע, ולפחות 8 שנים להחליף מקצוע עוד לפני ההריון.

למעלה