בבקשה (זה ממש לא ניג'וס)
מיכל עובדת כבר למעלה מ-25 שנים עם אנשים, בשיטות שונות. היא למדה במקור עבודה סוציאלית ועשתה תואר שני בפסיכודרמה (אם אני לא טועה לגבי התואר השני. לגבי הראשון אני בטוחה), היתה ממפתחי ומלמדיי שיטת גרינברג בארץ, ומאז היא עוסקת בעבודה עם אנשים, בכל מיני שיטות. היא עובדת בעיקר עם אנשים שנמצאים על פרשת דרכים בחייהם - מקצועית, תעסוקתית, לימודים, זוגיות וכדומה. שיטת הטיפול שלה היא שיחה. פגישה איתה היא משהו מאוד יומיומי, לא "וודו", לא אנרגיות, לא תקשור, לא קריאה בקפה, לא מבחנים כתובים וכדומה, רק שיחה. (סליחה אם זה נשמע מזלזל, אני לא מזלזלת, פשוט לא מתחברת). פגישת ייעוץ היא פגישה שבה מדברים. גם את, אבל בעיקר היא. פגישות איתה אלו פגישות מרתקות, היא פותחת בפני אדם אופציות חדשות לחייו. אין לי דרך אחרת לומר את זה, אני לא מוצאת את המילים. יכולה לומר שהייתי אצלה בעצמי לפני כמה שנים, שלחתי אליה את האיש שלי, את אח שלי, מטופלים שלי... אני מאוד אוהבת אותה כאדם, ואת דרך הראייה שלה את החיים. אנחנו בקשר די שוטף, אני לומדת אצלה כבר כמה שנים, ומאוד, מאוד מעריכה אותה (היום אני לומדת בקבוצה שעוסקת בהתפתחות אישית ומקצועית למטפלים).