לפני כמה זמן דיברו בפורום על יועצת

rnati

New member
אצלי זה התבשל

עוד לפני ההריון רציתי להחליף ולא היה לי כיוון לאחר הלידה מצאתי כיוון ועכשיו אני עובדת בכיוון תוך כדי העבודה הרגילה
(מתחילה בספטמבר את הקורס של בתיה דיויס
)

cookie1

New member
גם אני מתכננת לעשות קורס ייעוץ הנקה

אבל זה כבר כנראה יקרה בחו"ל.... מבחינתי הכי כיף בעולם זה לשנות מקצוע וללמוד מקצועות חדשים

אני שיניתי כיוון עוד לפני הלידה

אבל יש לרצון לעשות ילד חלק בזה. למזלי יש לי עבודה שאני אוהבת בקיבוץ, במקצוע שאני הרבה יותר מתאימה לו ובשעות טובות מבחינת הילד שלי (7:30-15:30). אם להיות כנה עם עצמי, חוץ מזה שנהניתי מהלימודים, כנראה שלא ידעתי מה זה להיות אדריכלית וכשכבר ידעתי מה זה, לא רציתי להיות כזאת.

אמאאור

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פרטים של מיכל ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עונה לטובת כל מי שביקשה פרטים: מיכל קהת ציטרון: 04-8373577. מתקשרים ומשאירים הודעה, המזכירה שלה חוזרת לתיאום פגישה. היא עובדת בחיפה, ומגיעה לר"ג פעם בשבוע.

אמאאור

New member
ועוד משהו ששכחתי -

אשמח אם תאמרו לה שקבלתם את הפרטים מאור. לא חובה, וכמובן שאין פה אחוזים וכדומה.

אמאאור

New member
בבקשה (זה ממש לא ניג'וס)

מיכל עובדת כבר למעלה מ-25 שנים עם אנשים, בשיטות שונות. היא למדה במקור עבודה סוציאלית ועשתה תואר שני בפסיכודרמה (אם אני לא טועה לגבי התואר השני. לגבי הראשון אני בטוחה), היתה ממפתחי ומלמדיי שיטת גרינברג בארץ, ומאז היא עוסקת בעבודה עם אנשים, בכל מיני שיטות. היא עובדת בעיקר עם אנשים שנמצאים על פרשת דרכים בחייהם - מקצועית, תעסוקתית, לימודים, זוגיות וכדומה. שיטת הטיפול שלה היא שיחה. פגישה איתה היא משהו מאוד יומיומי, לא "וודו", לא אנרגיות, לא תקשור, לא קריאה בקפה, לא מבחנים כתובים וכדומה, רק שיחה. (סליחה אם זה נשמע מזלזל, אני לא מזלזלת, פשוט לא מתחברת). פגישת ייעוץ היא פגישה שבה מדברים. גם את, אבל בעיקר היא. פגישות איתה אלו פגישות מרתקות, היא פותחת בפני אדם אופציות חדשות לחייו. אין לי דרך אחרת לומר את זה, אני לא מוצאת את המילים. יכולה לומר שהייתי אצלה בעצמי לפני כמה שנים, שלחתי אליה את האיש שלי, את אח שלי, מטופלים שלי... אני מאוד אוהבת אותה כאדם, ואת דרך הראייה שלה את החיים. אנחנו בקשר די שוטף, אני לומדת אצלה כבר כמה שנים, ומאוד, מאוד מעריכה אותה (היום אני לומדת בקבוצה שעוסקת בהתפתחות אישית ומקצועית למטפלים).

blue4u2

New member
אפשר לשאול........

כמה פגישה טיפולית כזו איתה עשוייה לעלות??!?? סליחה על השאלה אבל יש אילוצים
למרות שמה שאת אומרת נשמע אחלה של דבר

אמאאור

New member
../images/Emo45.gif תהני!

אם תרצי, אני אשמח לשמוע חוויות במסר. אתן נפגשות בר"ג או בחיפה? ביקשת שמישהו ירשום לך את הפגישה? אני מוכנה לרשום עבורך. לדעתי הרישום חשוב, כי כך את יוצאת מהפגישה עם משהו כתוב, ולא רק המידע שזוכרים בע"פ.

ornaok

New member
אור, המון תודה!

לא יצא לי להודות לך קודם, אז אני עושה זאת כאן בפומבי.

פלג מים1

New member
אפשר להמשיך את הדיון?

כולי התלהבות מההמלצה החמה של אור עם חיזוק של ענבלית אצתי רצתי לבן זוגי שנמצא על פרשת דרכים מבחינת תעסוקה ורציתי לקבוע לו פגישה עם מיכל המדוברת. הוא ממש לא התלהב וטען שאין שיחה שיכולה לעזור לו תעסוקתית, יש מצב נתון, יש מצב שוק, יש בעיות טכניות שצריך לקחת בחשבון וכו'. ומהסכום הגבוה שנינו התפלצנו - בגיחוך הוא אמר שמצא את היעוד שלו לתת הכוון תעסוקתי לאנשים שלא יודעים מה הם רוצים (וואלה 450 ש"ח לפגישה מתאים גם לי הסבה מקצועית
). אני מתוסכלת מהמצב שבו הוא מחליף עבודות בקצב כי הוא לא מוצא משהו לרוחו, כמובן שגם הוא מתוסכל מאוד וחסר לשנינו השקט שבפרנסה קבועה ויציבה, מה עושים?

אמאאור

New member
זה תהליך.

יכולה לומר לך, שהאיש שלי היה באותו מקום בחמש השנים האחרונות - מחפש את עצמו, תוהה, בודק, מחליף מקומות עבודה, לא מוצא את מה שהוא באמת מחפש, וכדומה. הייתי איתו אצל מיכל לפני שנתיים וחצי, פלוס מינוס. קיבל כיוונים, שמע דברים, קיבל עוד אופציות. מאז הם דיברו עוד כמה פעמים, אבל הכל הלך לאט, לאט, לאט. זה נכון שיש מצב נתון של פרמטרים ומצב שוק וכדומה, אבל יש גם את התקיעויות האישיות שלנו, הדברים שאנחנו צריכים לעבור, הדרך שלנו למצוא את עצמנו, גם מבחינה מקצועית-תעסוקתית, אבל גם מההיבטים האישיים (והכל בעצם מארז אחד גדול של דברים, ששזורים זה בזה). והנה, השבוע הוא מתחיל עבודה חדשה, שהיא, סופסוף, חמסה-חמסה-שומבצל וכל החברים שלהם
, מה שייחלנו ופיללנו אליו כל השנים. זה תהליך. ה-450 ש"ח זה סימבולי. זה לא מה שיהפוך אתכם לעשירים או עניים. השאלה היא, האם הוא מוכן לתהליך.

למעלה