לפני כמה חודשים התיעצתי כאן לגבי הבן זוג שלי

לפני כמה חודשים התיעצתי כאן לגבי הבן זוג שלי

אנחנו היינו מאורסים ישנה פלוס אבל בנזוגי חשב שאירוסין זאת תחנה אחרונה או לפחות ככה הוא התנהג ...אחרי שיחות ארוכות איתו כמה וכמה פעמים ...אחר כך כעס ועצבים אחד על השני הבנו...שאנחנו זוג יונים ואנחנו אוהבים מאוד בעיני הוא הבחור המושלם בשבילי והייתי הכי מאושרת איתו וככה גם הוא הרגיש ככה לפחות זה מה שהוא היה אומר לי וגם אני הרגשתי שזה מאוד ההדי...רק הטיימיניג לא היה טוב הוא עדיין בשלב המשחקים והוא לא מוכן להתמסד ואני כן מוכנה,בשלה ,משתוקקת לבייבי קטן ...בקיצור אנחנו החלטנו להפריד את המגורים אבללא להיפרד ! למרות שיש אווירה של מתח ביננו ואנחנו בקושי מדברים גם בגלל שזה כואב שאנחנו ניפרדים בגלל הטיימינג הלא מצידו של בן הזוג לי ולא שום דבר חוץ מיזה, אבל זה מספיק נושא מכריע שבגללו אני מרגישה שזה לא זה...גם אם אני יחכה לו שנה הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתחייב שנתחתן והוא הציע לי נישואין כי אני הלחצתי אותו והוא אוהב אותי ולא רצה להפסיד אותי...אני מעריכה מאוד שהוא אהב אותי אבל אני מרגישה מרומת שהוא החזיק אותי איתו בכל מחיר והיום נישארתי עם טבעת אבל בלעדיו מה הוא עשה בזה?! ואם הוא אוהב אותי אז למה הוא לא נלחם עליי ?! אני שכחתי מזה חיי רווקות מישהו מוכן להזכיר לי איך זה עובד:) ,ברצינות???!! .

שלום

צריך להתחתן כשיש מספיק אהבה לשמור את הקשר במשך כל החיים, גם בזמנים הקשים. קודם כל פתחו את הקרבה הרגשית ביניכם, וכשתהיה מוכנים להתמסד תרגישו בזה וזה יבוא.

orig429

New member
מרב שלחצת ולחצת הוא כבר מתחיל לחשוש לגורלו

אין קשר בין משחקים לנישואים. את מתייחסת לזה כאילו זה מה שיש
ואין דבר מעבר. הוא בחור בוגר שמסוגל להבין מה טוב לא ומה לא
ובשלב זה הוא לא רואה לנכון להתחתן ולהביא ילד.
מדובר גם בחיים שלו אחרי הכל.

אתה מודעת לזה ובכל זאת המשכת ללחוץ ובשביל מה?
פיסת נייר שרשום עליה נשואים!
אם אין את הפיסת נייר הזו, אז הזוגיות שלכם לא שווה כלום?

מה השגת בזה? פגעת בזוגיות בשביל התואר "נשואה".

אם הוא ירצה להתחתן, הוא יעשה את זה מרצון ולא מתוך לחץ.

אם כל מה שחשוב לך הוא שיהיה בן זוג שתוכלו לקרוא לו בעלך
יש מספיק כאלה שמוכנים להתחתן עכשיו. אולי מה שאת צריכה
זה למצוא בן זוג שמוכן לנישואים וזהו ואז פתרת את הבעיה.

כל זה היה נכון אם חילוקי הדעות בינהם היו רק

סביב הנישואים, כי אז גם אני הייתי אומרת- זוג טמבלים על מה אתם רבים... כולה נייר. מה זה משנה אם תתחתנו או לא? שאחד מכם יצא מהסרט שלו וילך לקראת השני וזהו.
אבל אם קראת בוודאי ראית שהיא כתבה שהיא משתוקקת לילד והוא לא מעוניין כרגע בילדים, זה כבר נושא מהותי... ילדים לא מומלץ לכפות על אף אחד אבל אם היא רוצה אז היא רוצה, אתה לא יכול להגיד לה מה זה משנה שאת רוצה ילד ושזה לא ישנה את החיים שלה כי זה כן, זה יהפוך אותם ויטלטל אותם, סמוך עלי. עם כזה פער אני באמת לא רואה מה אפשר לעשות.

orig429

New member
את צודקת

אם היא רוצה ילד עכשיו, או בעתיד הקרוב זו זכותה.

העניין הוא שהיא רואה בו כבן הזוג האידיאלי עבורה והפגם היחיד
בו שהוא לא מוכן להתמסד איתה בשלב הזה בחייו.
אם היא רוצה את בן הזוג הזה בחייה היא תצטרך למצוא פשרה איתו,
או שתניח לו להיות.

יש משהו אחר שמרגיז פה
אני לא יודע באילו אמצעי לחץ היא השתמשה כדי שתקבל את מבוקשה
ויציע לה נישואין, אך יכול להיות שהוא גם ראה בהתנהגות הזאת
נורת אזהרה. אם עכשיו היא לוחצת עליו בעניינים אלה, כשהיא תהיה
נשואה יהיה לה קל יותר ללחוץ עליו בעניינים אחרים.
זו לא דרך לקיים מערכת יחסים, להכריח מישהו לעשות מעשה שאינו
מרגיש שלם איתו.

אני גם לא רואה את עצמי מתחתן. אם בת הזוג שלי היתה מדברת
איתי על נישואים וילדים ולוחצת עליי בנוסף לכל, בניגוד לבחור
הייתי משחרר אותה. עקרון פשוט לא מכריחים משהו לעשות משהו
שנוגד את רצונו.

ברור שלא, לא מכריחלים מישהו לעשות משהו בניגוד

ולא מצפים שהוא יתפשר על רצונותיו ויתיישר ע״פ שלך- זה מה שנקרא ״חוסר התאמה״ ושם כל אחד עושה את השיקולים שלו בענין המחיר שהוא מוכן לשלם.
אם הדרך שלה ״ללחוץ״ עליו היתה להגיד לו אם לא- אז ניאלץ להיפרד (כמו שמשתמע מדבריה כי היא אמרה שהוא הציע לה כי הוא פחד לאבד אותה וכו).... זוהי בהחלט זכותה.... והוא יכול לבחור לעשות עם זה מה שהוא מרגיש לנכון.

גבר שמוכן לנישואין זה לא אומר שהוא רק מוכן לנ

אלא שהוא בוגר ,עבר את שלב המשחקים,
ואם אנחנו ביחד אז מה? זה הבעיה שלו? להתחייב, נו באמת??!!!

להחליט להתחתן

זה אומר להחליט שזו האישה שאני רוצה לחיות איתה כל החיים ולעשות איתה ילדים.
זה מאוד מאוד שונה מ"להיות ביחד".

אם אתם ביחד,

אז זאת הבעיה שלך, החותמת?

אם אתם ביחד וטוב לך איתו - למה לך להלחיץ אותו? את רוצה להתחתן בכוח? לעמוד מתחת לחופה ולדעת שהוא לא באמת רוצה להיות שם? נורא רומנטי...

לצערינו החיים לא תמיד מסתדרים לבקשתינו

זה מבאס אבל זאת האמת, לפעמים צריך לעשות ויתורים כואבים- למשל עכשיו. לכל החלטה יש מחיר, מחיר א הוא לאבד אותו, מחיר ב הוא לחכות לו... את היחידה שיודעת מה יגזול ממך יותר.

yatusha

New member
מצטערת, זה לא טיימינג

ההודעה שלך לא לגמרי ברורה. אם הכוונה ב"שלב המשחקים" היא התנסויות עם נשים אחרות כדאי שתסיימי את הקשר הזה ומהר.
אם הכוונה היא ללא מוכן לשלב הבא של מיסוד הקשר וילדים כדאי שתעשו תאום ציפיות מחדש של מה הוא רוצה בעתיד.

כרגע לא נשמע שכדאי שתתחתנו במצבכם. תחזירי לו את הטבעת ולא כמחאה- היא תמתין עד שתהיו מוכנים או שהיא לא נכונה לך ותישאר אצלו.
זה זמן טוב עבורך ועבורו לעשות חשבון נפש האם זו הזוגיות שאת רוצה עבורך ואם הוא הגבר שנכון לך. אם התשובה שלך ושלו היא "כן" לשתי השאלות תעבדו על הדברים ואם לא כדאי להיפרד עם כל העצב שבדבר.

זוג יונים

שלא מסכימים על כלום, לא מדברים וגם עברו לדירות ניפרדות?

באמת שהיונים של היום הן לא היונים שגדלתי עליהן

רק תחליטי כבר עם איזו יונה את מתכוונת להתחתן, היא עוד רגע עפה..

אייבורי

New member
דווקא מתאים ליונים

לא ברור מאיפה הגיע הביטוי "זוג יונים" לאור העובדה
שהיונים בוגדניים לא נאמנים וגם משאירים חרא על הכביסה.

אם כבר היו צריכים לומר כמו "זוג דורבנים"

Another Girl

New member
את מבינה את המשמעות של "זוג יונים"?

כי זה לא נראה ככה.

כאמור, אני חושבת שצריך להוריד את נושא הנישואין מהפרק בדחיפות. ולמען האמת, אם הוא עדיין ב"שלב המשחקים"(?!?!) - אז גם את נושא הזוגיות שלכם.

קריסטה

New member

קודם כל, סימני פיסוק וירידת שורות זה חובה.
ההודעה שלך בקושי קריאה.
דבר שני, אתם שני מפגרים.
אם אתם נשארים ביחד, אז למה לעבור לגור בנפרד? ואיזה חיי רווקות בדיוק צריך להזכר לך?
ואם נפרדתם, אז מה את מזיינת את השכל על טבעת? אתם לא ביחד!!

ArrowNY88

New member
לפעמים קשה לגור יחד

אבל זה לא אומר שחייב להפרד.
לא מדבר על זאת למעלה ספציפית, אלא בכללי
לבחורות לפעמים קשה לכבד את ה~space שהבן אדם צריך לעצמו.
מזכיר לי כשגרתי עם חברה, Iכשההיתי בקטע של לעשות משהו עם עצמי, בלי לדעת כמה זמן זה יקח לי,והיא היה באה בקטע של "תהיה איתי עכשיו" אז רק שתעזוב אותי הייתי אומר לה - "עוד 15 דקות" - היתה באה אחרי 15 דקות ואומרת לי "אמרת 15 דקות?ֿ"-הייתי אומר לה - " אבל לא גמרתי ואני עוד עסוק" היתה מתישבת לא רחוק, ומסתכלת כאילו מחכה, וזה היה מעלה לי את העצבים לגמרי- והיה הופך לריב - וככה כל הזמן- אז איך אפשר לגור יחד ככה??

אם זוג לא מסתדר באותו בית

כנראה שאין יותר מדי זוגיות שם, לפחות לא בהגדרה שלי.

למעלה