לפני כמה חודשים התיעצתי כאן לגבי הבן זוג שלי

בדיוק

סליחה אבל אחת כמוך לא ראויה בעיני לתגובה בכלל

ואסור לתת לך להגיב כי את מזיינת את השכל!!!!!!!!!!!!!!!!!1

בתגובה המטומטמת והמזוהמת שלך ...לכי תגיבי ברוסית כאן זה לא הסגונן שלך! דוחה!!!!

אייבורי

New member
מזל שלא התחתנתם

אין לך שמץ הבנה בזוגיות
ועכשיו את תקחי את הזמן ותחשבי קצת על ההתנהלות שלך
איך היית רוצה שהזוגיות שלך תראה וכיצד את פועלת להשיג אותה.

CoachMaya

New member
תני לעצמך מתנה

התשובות אצלך!
אימון אישי הוא תהליך ממוקד קצר מועד, שבעבודה קשה יכול להביא לתובנות משמעותיות ביותר, לשינוי דפוסי חשיבה, הצבת מטרה והבנה איזה צעדים נדרשים כדי להגיע אליה.
בתהליך של אימון אישי, תתבונני פנימה, תשאלי את עצמך שאלות ותווכחי לדעת שאת כבר יודעת את התשובות.
זה תהליך מרתק שמומלץ לכל אחד לעבור. תני לעצמך מתנה

CoachMaya

New member
מיצי קפיצי, את צודקת

זה היה מכוונה טובה. במקרה הזה, אני באמת מרגישה שאימון יכול לעזור. ניסיתי לפתוח לה את המחשבה, לחשוף אותה למשהו שאולי לא חשבה עליו.

אייבורי

New member
ברור

מה שמדאיג הוא שאת מאמינה שאפשר לשנות אדם בקוויקי
ולא מבינה שתהליכי שינוי לוקחים המון זמן.

יאללה אימון אישי זה כלכך 2012

CoachMaya

New member
שינוי הוא תהליך ללא ספק

אייבורי, על סמך מה אתה חושב שאני מאמינה שאפשר לשנות אדם בקוויקי?
שינוי הוא תהליך שלוקח זמן. אגב, עבור כל אחד תקופה אחרת. לאחד קל יותר ואחר מתמהמה יותר.
אין סתירה, מניסיון, לעובדה, כי אימון אישי מביא תוצאות עבור מטרה ממוקדת.
תוהה לעצמי, מאיפה נובע הזלזול?

אייבורי

New member
אהה זה קל להסביר

החינוך בבית אמר "דם יזע ודמעות"

והרי כל המאמנים האישים למדו באיזה קורס מקוצר לאימון
ומציעים תוכנית שיפור ממוקדת בעלת תוצאות.

ואני אומר, אם זה כלכך עובד מעולה ויש כלכך הרבה מאמנים
אז למה לא הכל דבש וציפורים ?

CoachMaya

New member
עבודה קשה

אני איתך! - עבודה קשה בלי טריקים.
תהליך אימוני הוא עבודה קשה! מי שיגיד לך אחרת הוא חרטטן.
וההנחה שלך ש'כל המאמנים האישיים למדו באיזה קורס מקוצר' שגויה.
לא באמת בדקת, ואתה לא יודע מה ההשכלה של כל מאמן אישי.
כדי שיתרחש שינוי אמיתי בתהליך אימון, המתאמן צריך לרצות ולהיות מוכן לעשות פעולות לשינוי.
לא תמיד הוא מוכן לשלם את מחיר השינוי, וזה בסדר. רק שבמקרה כזה באמת לא יקרה כלום.
אני מרגישה שאתה מגיע לתחום הזה עם המון דעות קדומות שלא ברור לי על מה הן מבוססות. חבל.
בכל מקרה, אני מרגישה שלגמרי סטינו מהנושא, וזו ממש לא היתה הכוונה שלי, בטח שלא ליחצן כאן את תחום האימון. מי שזה מדבר אליו, יגיע לזה. כנראה שאותך לא אשכנע

אייבורי

New member
אז בואי נדבר על עובדות

איפה למדת להיות מאמנת ?
כמה זמן למדת ?
כמה זמן היה סטאז' ?
האם יש ביקורת ממשלתית על המקצוע ?

אני תמיד פתוח לגלות שאני טועה

CoachMaya

New member
אייבורי, אני שמחה לשמוע על הפתיחות שלך

אישית, למדתי במכללת יוזמות בחסות היחידה ללימודי המשך של ביה"ס לעבודה סוציאלית של אוניברסיטת בר אילן. קורס בן 175 ש"א, המוכר ע"י לשכת המאמנים בישראל. הקורס כולל 2 תהליכי אימון תחת הדרכה. אני עוברת קורס נוסף, בן 80 ש"א הכולל 4 תהליכי אימון תחת הדרכה. וידי עוד נטויה.
לצערי אתה צודק בכך שהתחום באמת פרוץ ופתוח להרבה 'חאפרים' שלא באמת מבינים מה הם עושים ואיזו השפעה יש למאמן על חייו של אדם.
אגב, העובדה שיש ביקורת ופיקוח על מקצועות אחרים מונעת מאנשים לעשות לעיתים עבודה לא מקצועית?
לפי תפיסתי, מי שלוקח את עצמו ברצינות ומגדיר את עצמו כמאמן, נדרש ללמידה ארוכה ומתמדת. להתפתחות אישית אין סופית בנושאים שונים.
אני מזמינה אותך לעבור אימון אישי, אצל מישהו רציני, לחוות את החוויה, להבין את המשמעות שלה ואת הערך שתקבל ממנה, 'אין חכם כבעל ניסיון', ואז אשמח להמשיך איתך את הדיון הפילוסופי על תחום האימון.

אייבורי

New member
את מבינה את הבעיה

קשה לי לראות יכולת טיפולית בנפש האדם
לקורס ששקול בערך לסמסטר אוניבריסטאי
(נניח לומדים 20 ש"א בשבוע * 6 שבועות)

מה גם שפסיכולוגים רחמנא ליצלן נאלצים אחרי 3 שנות לימודים
לקבל בקושי תעודה תואר ראשון ורק אז מקבלים חלקם הקטן
הזדמנות ללמוד כיצד לטפל בבני אדם
וזה כולל תקופת הכשרה ארוכה.

העובדה שיש פיקוח בוודאי מקטינה משמעותית את העבודה הלא מקצועית או המזיקה של אנשים.
לטעון כי הפיקוח לא מושלם ולכן לא צריך אותו, זהו טיעון נפסד
וכדאי לזנוח אותו.

אני חושב שאם פסיכולוג קליני היה עושה קורס באימון, זה אולי היה תורם לו עוד כלי אחד מיני רבים בטיפול בבני אדם.
רק קורס כזה, ברמת היקף כזאת בהחלט לא נשמע מספק עבורי.

CoachMaya

New member
מכבדת את דעתך, כנראה שאימון לא מתאים עבורך

לא בטוחה שהבנתי את חישוב השעות שעשית (ואני בוגרת תואר ראשון במדעי המחשב, כך שבתחום הזה אני שולטת לא רע)
175 שעות פלוס 80 שעות = 255 ש"א וכמובן שגם זה לא מגיע כלל לכמות שעות הלימוד של פסיכולוג קליני (אגב, אם אתה ממש רוצה להכנס לדקויות, בתואר ראשון בפסיכולוגיה לומדים הרבה דברים נלווים שלא קשורים באופן ישיר לטיפול בנפש האדם, למשל סטטיסטיקה).
אני מאוד מקווה שלא משתמע מדבריי שאני ממעיטה בהשכלת הפסיכולוגים ובעבודתם, כי אני לא, כבודם במקומם, ואינני מנסה לקחת להם את העבודה חלילה!
אימון לא מתיימר להיות טיפול כלל וכלל! לאימון מגיעים להתבוננות קדימה, הצבת מטרות, בחינה מה מעכב כדי להגיע אליהן, בניית תוכנית פעולה והנעה לפעולה. יציאה מאיזור הנוחות. ביצוע פעולות שטרם עשית, כדי להגיע לתוצאות הרצויות. זה אימון. על רגל אחת.
לא טענתי לרגע שאין צורך בפיקוח בשל היותו לא מושלם. טענתי שבכל תחום קיימים גם אנשים שעושים נזקים ביודעין או בשוגג.
ולסיום, כמות שעות הלימוד לא באמת רלוונטית לדעתי, התכנים הם החשובים באמת, והתהליך שעוברים המאמנים בדרכם להיות כאלה.

ברור ברור

גם אני אציע לטפל פה בכל אחד בשיטה שלי- כי אני מאמינה שזה יעזור,
ומישהו אחר שהוא רופא ימליץ לכולם לבוא אליו- מכוונות טובות,
והרביעי שהוא קורא בכף היד גם יפתור לכולם את הבעיות..

(לדעתי מספיק שיש לך קישור לדף העיסקי בפייסבוק- גם ככה זה גורם לתגובה שלך להיות פירסומית משהו..)

אנשים שמגיבים בפורומים

צריכים לדעת איך הם מגיבים ושמאחורי כל הודעה עומד בנאדם עם רגשות ...ואנשים צריכים להעריך את הפתיחות של אנשים שפורסים פה את הדילמות שלהם כל אחד ובעיותיו...אז קצת רגישות קצת אמפתיה לא תזיק ...התגובות הדוחות שרשמו לי לעמלה פשוט מגעילות וחסרות טעם ומיותר לציין שהמסר שלהן לא עבר כמו שרצו שהוא יעבור בקיצור אם מישהו מעלה פה דילמה כלשהי אנשים שמגיבים פה! אל תתנפלו עליו אלא תגיבו בצורה אנושית כן אנושית . כדי שלא תשארו פה לבד עם עצמכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Survivor Man

New member
צודקת, אנשים צריכים להעריך. זה כולל אותך.

אז לא קיבלת תגובות של קוצי-מוצי, אבל מה ציפית? את נשמעת כמו מישהי עם 0 מודעות עצמית, ולפעמים צריך לקבל את האמת המרה לפנים כדי להשתנות.

ופה האנשים חסרי המודעות מתחלקים לשניים: אלה שמקבלים ומפנימים את האמת לטובתם ואלה שלא ובוחרים להתגונן ולא לנקוף אצבע לשנות משהו.

את יקירתי, במתרס הלא נכון.

למעלה