לפני שאני קורא הודעות פה רציתי

Bisly

New member
לפני שאני קורא הודעות פה רציתי

להגיד משהו: אני מממממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתתת על הסידרה הזאותי אני רואה אותה מאז פרק 1 פיספסתי רק פרק 1 בסידרה שזה הפרק האחרון בעונה ה2 הסידרה הכי טובה בטלוויזיה אם השיר הכי יפה בטלוויזיה מאיפה מורידים את השיר בהתחלה ותגידו זה נכון איתן יהודי? ועוד דבר עכשיו שבט סאמבורו יש ממש משעמם כל הצעירים שולטים אני שונא את סיילס ! :(

ביסלי ונטע

ביסלי- נכון, סמבורו מזעזעים במיוחד סיילס הנחש,ומאוד התעצבתי לראות שאחד מהם כבר הועף דבר שיגמור אותם טוטאלית והבלונדינית המטומטמת תמשיך להישאר
נטע- ברנדון אכן מתנהג כמו מתרומם

the engineer

New member
ברנדון לא רק מתנהג הוא באמת הומו אם

לא הבנתם את זה עד עכשיו.

Outlast

New member
זהו בדיוק...

אני מאוד בעד הצעירים, המבוגרים מתנשאים ומעצבנים... סוף סוף יש פילוג בקבוצה, וכולם מודעים לזה... לדעתי זאת התקדמות מבורכת...

אני בעד המבוגרים.

הצעירים הללו לא יחזיקו מעמד באפריקה יום אחד, כבר ראינו כשלינסדי התייבשה , כי יום לפני היא רק השתזפה ולא שתתה מים. אני פשוט מתעבת אותה, כזאת ריץ´-ביץ´. ד"א נכון שלינדה (השחורה) קצת "ווירדו" ?? (אימא אדמה וכו´) אבל אני אוהבת אותה, בפרק היום הראו שהיא תריב עם לינסדי.

Bisly

New member
ברדנדון פשוט ה-ו-מ-ו הוא כזה

הומו אני בטוח הוא כזה נשי כזה ואפס אפילו בתחרות הוא לא השתתף איזה 0. ואני בעד המבוגרים!

Outlast

New member
די עם זה! אני אשתגע...

אז הוא הומו, אולי, לא הלכתי לבדוק ולא שאלתי אותו, אבל גם אם כן, מה הקשר? באיזו תחרות הוא לא השתתף (מצטערת, גם אני לא שמה לב לכל פרט..)? ומה זה להיות נשי? נשים לא משתתפות בתחרויות? אנשים, תעשו טובה, די עם הסטיגמות האלה (ושוב -הדבקת תוויות-), זה מעצבן, די מגעיל ויכול לפגוע באנשים אחרים כאן (נהגי משאיות למשל
)).

אני בעד המבוגרים, אבל אני תמיד בעד

המבוגרים. לא יודעת למה (גם ב"החוליה החלשה" יש לי העדפה למבוגרים. זה agism, אני יודעת, אבל בכיוון ההפוך מבדרך כלל). במקרה הזה זה די קל. הצעירים באמת פרזיטים וכאלה ילדי קולג´ אמריקנים מפונקים ומעצבנים. דווקא המבוגרים הפעם לא מי יודע מה נחמדים, אבל בהשוואה לילדי הקייטנה הם עשר. הצטערתי מאד שקארל עף. דווקא די חיבבתי אותו. אני הכי אוהבת את קים מהקבוצה השניה, המבוגרת, אבל היא לא תשרוד עוד הרבה זמן. היא באמת החוליה החלשה בכל מה שנוגע לתחרויות פיזיות.

benleevolk

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifספויילר!!!!

חבל שאת חושבת ככה, כי היא הגיעה לשניים האחרונים.

alanis guy

New member
זה היה כל כך ברור מראש!!!

יש לה את התדמית בדיוק כמו של טינה מהעונה הקודמת. איזו סדרה מכורה מראש. אבי אני מת עליה. ואני אהבתי את לינדה. איזה פסיכית. גדול. היא לא שתתה מספיק מים. והמנחה צדק, כשבמיזוג, מה שיקרה זה שישאר אחד מבוגר בסמבורו וכל הארבעה ישארו והם ידפקו, ואף אחד מסאמבורו לא יינצח! ואגב, מישהו יודע איך יקראו לשבט המאוחד?

shirakl

New member
ספוילר../images/Emo58.gif

לידיעתך, לא ישארו 4 צעירים ומבוגר אחד, אלא בפרק הבא יהיה ערבוב של הקבוצות... כמה אנשים מכל קבוצה יעברו לקבוצה השניה וייוצר בלגן. בקשר לקארל - הוא דוקא היה די מרגיז וחשב את עצמו יותר מדי. אני אישית מעדיפה את הצעירים על המבוגרים - בעיקר את הבנות.

קומנדר סוזן היקר/ה

הומופוביה???? לידעתך אחד מחבריי הטובים הוא הומו מוצהר, אז הומופוביה לא בבית ספרי ! אם פגעתי בך אני מצטערת מעומק ליבי, לא לכך כוונו דבריי ! חוץ מזה שאני מתעבת את ברנדון ולא על היותו הומו, מה גם שאיני יודעת אם הוא כך וזה גם לא מעניין אותי, פשוט הגבתי להודעות בשפה היומיומית שלי. (וכן אני בחורה צינית מאוד שאוהבת לצחוק/להשתמש/ולהסתלבט על סטיגמות!) שתהיה לך שבת קסומה ונפלאה. שוב סליחה, צלחת.

אני גם לא סובלת את ברנדון

ואין לזה שום קשר להיותו הומו או לא. הוא פשוט מאוס, כמו שאר חברי הגנון של שמעון... סליחה, סמבורו. וצלחת - מתרומם זה ביטוי מזלזל כלפי הומואים, אז אם את לא מתכוונת להיות מתנשאת ומזלזלת כלפי הומואים, כדאי שתמנעי מלהשתמש בו.

סליחה

*נראה מה-זה הומו* זוהי הומופוביה גבירתי!!!! ברנדון הוא הומוסקסואל מוצהר וגאה, ואולי כדאי שתשחבי טוב טוב לפני שאת מדברת בכזאת גזענות. סוזן

למעלה