לפני שאני קורא הודעות פה רציתי

the engineer

New member
סוזן

את קצת עצבנית היום אני רואה לא צריך להתרגז אני בטוח שאף אחד לא התכוון לפגוע. אני הוסיף כמה חיוכים לאווירה חיובית

אתם צריכים להיות יותר זהירים בדברים

שלכם. אם אתם באמת לא מתכוונים לפגוע אז תחשבו טוב לפני שאתם מקלידים. כאלה אמרות כמו שנראו כאן "נראה מה זה הומו" או "מתרומם" הן אמרות מתנשאות ומזלזלות בהומואים.

סליחה אם פגעתי במישהו...

זו הייתה הודעה צינית... אני בעד הומואים ולסביות, יש משפט שאני חושבת שאם היינו מתנהגים על פיו הרבה דברים היו בסדר בעולם הזה - "חיה ותן לחיות". וחוץ מזה- אני האדם הכי לא גזען שאני מכירה, בלי התנשאות!!! נטע

נכון ברנדון אגזוזן וקוקסינל ואוכל

בתחת והומו? תגידו לי, אתם ילדים בכיתה א? אז ברנדון הומו מוצהר, נכון. גם ריצ´ארד הץ´ היה כזה, גם אחד מגברי הישרדות 2 הוא כזה (לא יודעים מי, כי הוציאו את זה בעריכה), נו אז מה? ברנדון הוא יצור אנוכי ומזעזע מבלי שום קשר לנטיתו המינית. ונכון, הוא מוחצן ונשי - אבל יש לו מספיק תכונות רעות מבלי להחשיב את הנטייה שלו ככזו. ועכשיו תדמיינו את אתר הישרדות האמריקאי: נכון אית´ן הוא כזה יהודי מכוער? איכס, הוא ממש רזה ונראה לי קמצן כמו כל היהודונים האלו. נכון שהודעה כזאת היתה מעצבנת אותכם?

נכון מאד ג´רי.

תמיד צריך לנסות להשוות את איך שאנחנו מדברים על חברי קבוצות אליהם אנחנו לא משתייכים לאיך היינו מרגישים אם היו מדברים על חברי קבוצות אליהם אנחנו כן משתייכים בשביל לראות איך ההרגשה. כנ"ל לגבי צבע עור, ג´נדר, גיל וכו´.

למעלה