לפני שנה

nadav1919

New member
לפני שנה

בדיוק היום לפני שנה עלתה לשידור העונה הגרועה ביותר של הישרדות ישראל. אני זוכר שבפרומואים אמרו שזו העונה הכי טובה שהייתה וזה היה בדיוק הפוך. מאז שהישרדות עברה לרשת מערוץ 10, היא התדרדרה מעונה לעונה. אני מקווה שהעונה הקרובה תהיה טובה יותר.

Seosi

New member
אני די בטוח שהיו עונות גרועות יותר

עונות 4 ו-5.
בכל מקרה, מניסיון, אל תעצור את הנשימה שלך לגבי העונה הבאה. אני באמת מקווה שאני טועה, אני תמיד רוצה לראות עונה טובה, גם אני נתתי לעונה הקודמת הזדמנות, אבל עדיף לבוא עם ציפיות נמוכות. אם אתה רוצה לראותך עונות טובות, באמת תצפה בכל דבר אחר (איי הפנינה של ישראל דווקא טובה, הפיליפינים לא צפיתי).

nadav1919

New member
נכון

איי הפנינה של ישראל הייתה לדעתי העונה הכי טובה עם אריק אלפר המלך שפשוט ניהל משחק שלם מההתחלה ועד הסוף ולדדעתי הוא אחד מחמשת השחקנים הטובים ביותר של הישרדות ישראל. (גם נטע לי זלצרמן הייתה לא רעה בכלל). הוא הראשון בהישרודת שפיצל קולות יחד עם בן בריתו איתי האפרתי (המקרה בין יואב כספי לעידן חביב). הפיליפינים גם נחשבת מהעונות הטובות שהיו והיו בה שחקנים אסטרטגים מצוינים כמו שי אראל וטלכו. עונה 4 הייתה גם אסטרטגית בזכות עידן קפון, שפקס ואביגיל (בשבקין זכה בעונה הזאת).
את הישרדות 5 דווקא חיבבתי. היו בה הרבה פחות התערבויות הפקה מהעונה האחרונה והיו בה גם דמויות מעניינות ומשעשעות כמו אירית רחמים המצחיקה שאני חושב שאנשים ממעיטים בערכה ובמשחק שלה והיא קצת אנדרייטד. גם גב פשטי היה דמות מאוד מעניינת ולמעשה היה האסטרטג של העונה הזאת שהוביל את שני בני הברית שלו יניב ונטלי לגמר (שם כמובן הפסידו לאירית). גם את עונה 6 של ה vip אהבתי מאוד משום שבניגוד ל vip אחרים מעונות אחרות, אנשים כן שיחקו את המשחק (ענת הראל, איתי שגב ובוקי נאה שגנב לענת את הפסלון).
בקיצור העונה הראשונה (קריביים) והאחרונה היו די גרועות עם מלא התערבויות גסות ובולטות.

Seosi

New member

באמת שניסיתי לתת לעונה החמישית הזדמנות, אבל רמת השיח שם פשוט דוחה. אירית דווקא שיחקה לא רע בכל הפרקים האלו, אחד השמועות ששמעתי היא שהיא שיחדה חלק מן המושבעים ולכן ניצחה. לא יודע עד כמה אמת יש לזה. מסכים איתך לגבי העונה השישית. עונה שביעית, הונדורס הייתה זוועתית עם פיינל 4 כדי שטילטיל ינצח, פאלוואן הייתה סבבה למרות שאני לא עף על הזוכה, אבל מבין את טענות ההתערבויות למען יוסי ומעיין. על העונה האחרונה אני מניח שאתה מדבר על נעמה? שהעונה שודרה לא האמנתי לכך, כי נעמה באמת יצאה נגד האשמות האלו, ות'לכס היא בין הבודדים שבאו לשחק שם. אבל מבין גם למה אנשים חושבים שההפקה באה לטובתה. עדיין הגיע לה לנצח

noamlah

New member
אחד המושבעים שם היה ספר

והראו עליה אחר כך כתבה בגיא פינס שהוא נראה שם מספר אצלה, כלומר קיבל אצלה עבודה
והיה איזה שוט של צלם פפאראצי שהיא נפגשה עם אחד המושבעים (אחד אחר) בבית קפה וכשהם ראו אותו הם סילקו אותו

זה דיי מריח חשוד

Seosi

New member
טוב, אז מצאתי כתבה שהיא די מודה בזה?

לא בזה שהיא סידרה להם עבודה, אבל היא כן הזמינה מושבעים לאירועים שלה כדי שיצביעו לה. שכחתי לרגע שבאותה תקופה הצביעו אחרי ששידרו את כל הפרקים, ולא במשחק עצמו. הכתבה: [URL]https://xnet.ynet.co.il/xo/articles/0,14718,L-3084297,00.html[/URL]

Bar EL

New member
אני לא ראיתי

התערבות הפקה לטובת נעמה (תזכירו לי אם היה משהו כזה), זה דווקא מהעונות היחידות בישראל שלא ראיתי איזשהי התערבות ...
לגבי טילטיל הוא זוועה ונוראי אבל אני חושב שגם בגמר של 3 הוא היה מגיע, פשוט היה לו הרבה מזל מעבר להתערבויות

Seosi

New member

אני פותח תיבת פנדורה כאן, אבל הפרק הראשון שנעמה הודחה, למרות שזאת לא הייתה הדחה הוגנת, וזאת הייתה הדחה היחידה שנתנו למישהו סיכוי לחזור למשחק. אבל שוב, היא באמת היחידה שיצאה נגדת האשמות שהמשחק מכור בשבילה, וגם ג'וזי הודה שהם לא הצביעו לה כי לא רצו שהיא תזכה עוד פעם...

nadav1919

New member
דירוג זוכים

זה דירוג הזוכים שעשיתי של הישרדות ישראל מבחינה אסטרטגית:
&nbsp
9. ענבר פיניאבסקי (פלאוון)
8. נתן בשבקין (אוהדים נגד שורדים)
7. טילטיל (הונדורס)
6. אירית רחמים (איי קמרינס)
5. נעמה קסרי (האיים הקריביים - כמובן רק על סמך האיים הקריביים)
4. איתי שגב (VIP 2012)
3. ג'ובאני רוסו (VIP 2019)
&nbsp
המקום הראשון והשני בפער גדול מעל כולם
&nbsp
2. אריק אלפר (איי הפנינה)
1. שי אראל (הפיליפינים)

Seosi

New member
די קשה לעשות דירוג זוכים בארץ

בהתחשב התערבויות הפקה וכדומה. אני לא יכול לדרג את שי כי לא ראיתי את העונה ואין שום מקום לצפות בה, אבל אריק כן במקום הראשון, ונעמה אחריו. לדעתי, ג'ובאני די מדורג גבוה מדי, איתי ונעמה שיחקו משחק יותר חזק ממנו. אפילו אירית משבעת הפרקים שראיתי. מסכים לגבי שלושת מקומות האחרונים. בעצם אולי טילטיל על פני ג'ובאני.

nadav1919

New member
לדעתי

ג'ובאני עוקף את טילטיל בענק. טילטיל היה זנב של רוסלנה באופן מוחלט בעוד שג'ובאני היה זנב של נעמה אבל לא באופן מוחלט. הוא היה קצת יותר עצמאי עם הרבה יותר חשיבה אסטרטגית מטילטיל. גם בפרה מרג',אפשר לומר שג'ובאני היה השליט של שבט איפוגו בעוד שטילטיל לא שלט בכלום בעונה שלו.

nadav1919

New member
זה דירוג עונות

9. הישרדות VIP (רשת)
8. הישרדות האיים הקריביים
7. הישרדות פלאוון
6. הישרדות איי קמרינס
5. הישרדות אולסטארס
4. הישרדות הונדורס
3. הישרדות הפיליפינים
2. הישרדות VIP (ערוץ עשר)
1. הישרדות איי הפנינה

Bar EL

New member
אדרג גם עונות

1.הפיליפנים (נו אני חולה על בריונים כמו שי וזיו
)
2.איי הפנינה
3.VIP הראשון (של איתי שגב)
4.הVIP עם נעמה
5.פלאוון
6.האולסטארס
7.קמרינס למרות שלא זוכר כלום
8.האיים הקריביים
9.הונדורס - העונה הכי גרועה אי פעם בתולדות הריאלטי בערך (אפילו לא ראיתי את כל הפרקים אבל זה באמת היה נוראי מאוד ממה שראיתי) עם המנצח הכי גרוע שתכלס רק בעונה ישראלית היה לוקח

אורישקי

New member
בול כמו איך שהייתי מדרג

למרות שיש מצב שאת הקריביים הייתי שם מעל הונדורס.
&nbsp
לא ראיתי אף עונה כמעט חוץ מעונות 1 3 ו4 במלואן

nadav1919

New member
הפיליפינים הייתה ללא ספק אחלה עונה

אבל בחייאת, חבר. זיו הוא המתמודד הדוחה ביותר בהישרדות ביחד עם שפקס. אני זוכר שהייתי בן 9 כשהעונה שודרה והכי אהבתי את ליאורה. נורא התבאסתי שהפסידה אבל בצפייה חוזרת לאחר עשור (יש חלק באינטרנט) ירד לי מליאורה משום שהיחסים החברתיים שלה אולי היו הגרועים ביותר בהישרדות ישראל וברור לי היום לגמרי ששי היה צריך לזכות

Bar EL

New member
זיו היה קורע

שיחק את המשחק וגם בידר, לא זוכר מליאורה לא ממש היה אכפת לי ממנה
שי וזיו עשו את העונה מבחינתי.
(אגב גם את שפקס אני מחבב) אבל אני מאוד אוהב נבלים.

אורישקי

New member
ליאורה = קוויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לגדמרי עשתה את העונה
למרות המשחק החברתי הגרוע
שי וטלכו היו בכלל שחקנים מעולים
וזיו היה דמות קורעת

nadav1919

New member
הפיליפינים

את הדס, ריקי ואביגיל לא יכולתי לסבול אבל את אביגיל כן אהבתי בעונה 4. הערצתי את הנחישות של ליאורה ואני זוכר שכאשר היא זכתה במשימת החסינות האחרונה לא הפסקתי לצרוח משמחה.
אין ספק ששי וטלכו היו האסטרטגים של העונה אבל לדעתי שי עוקף את טלכו.
טומי וחנוך היו הצדקנים המתחסדים של העונה ובאופן די מוזר חנוך הצביע לשי בגמר. אבל כן ברור שלשי הגיע פי מיליון יותר מטומי.

אורישקי

New member
מסכים עם הכל בערך....

ריקי הייתה נוראיתתתת
את אביגיל גם לא אהבתי ממש ברוב העונה, שאר הזמן כן חיבבתי אבל ממש אהבתי בעונה 4. היא נשדדה לגמרי

nadav1919

New member
יואו איזה לא פיירית הייתה משימת ההדחה בעונה 4.

כל כך לא הגיע לה...

למעלה