לפני שנה

אורישקי

New member
ענבר עדיפה על בשבקין טילטיל אירית וג'ובאני לדעתי

ונעמה ושגב ללא ספק מעל ג'ובאני.......
&nbsp
שי ואריק ללא ספק טופ 2 כמנצחים לעונה אחת, וביחד עם נעמה הם גם בטופ 3 של כל הזמנים כשחקנים

nadav1919

New member
את נעמה דירגתי רק על סמך האיים הקריביים

וכן אני מבין למה אתה אומר שענבר עוקפת את טילטיל ובשבקין אבל הסיבה שדירגתי את ענבר אחרונה היא מפני שהיא הודחה וחזרה. מה ששמונת הזוכים האחרים לא.

אורישקי

New member
אני גם נגד הדחה וחזרה אבל ענבר

הודחה בעיקר בגלל עוד טוויסט הזוי ולא קשור שההפקה הוסיפה שם עם הכוח למעיין,
וישר אחרי ההדחה חזרה. זה לא מקרה כריס בעונה 38.
לעומת זאת בשבקין, טילטיל וכו' - נעזרו בהרבה יותר טוויסטםי ושיחקו הרבה פחות טוב.
&nbsp
נעמה בעיני שיחקה מעולה גם בקאריבים ביחס לעונה עצמה שהייתה מלאה בהתערבויות הפקה - היא ללא ספק הייתה המנצחת הראויה וארגנה שם כמה הדחות ולכן היא עדיפה על ג'ובאני

Bar EL

New member
ענבר לא הייתה אמורה להיות מודחת

ההפקה עזרה למעיין ולבויפרנד שלה עם כוח וטו לא קשור ובלי קשר הם היו כבר באיזה פיינל 8 ועדיין לא היה איחוד, ככה שזה ממש לא מוריד לי ממנה.

nadav1919

New member
תכלס אתה צודק

פתאום משום מקום שגיא מקבל צמיד ווטו - לפני האיחוד !!
ושם אותו על זהבי בן בריתה של ענבר.

חשוד ביותר .....

Bar EL

New member
אדרג גם

כמובן מבחינת משחק נטו:
1.אריק אלפר
2.שי הראל (הם ללא ספק השניים הכי טובים בפער)
3.איתי שגב
4.נעמה קסרי
5.ענבר פיניאבסקי
6.נתן בשבקין
7.ג'ובאני רוסו
(כל ה4 מנעמה עד גובאני שיחקו אותו משחק בערך, היו בעמדה השולטת אבל לא באמת עשו מהלכים אסטרטגים יותר מדי)
8.אירית רחמים מנצחת סטייל מישל, אמבר, דני...
9.טילטיל מנצח סטייל פאביו ואפילו יותר גרוע

nadav1919

New member
הסיבה היחידה ששי ראשון ואריק שני

הוא שבפיינל 4 של איי הפנינה, יואב זכה בחסינות אבל ויתר עליה ולקח את הרכב. סיכוי גבוה מאוד שהיה מנצח בגמר במידה ולא היה לוקח את הרכב ואריק היה מודח באותה מועצת שבט ....

Bar EL

New member
דווקא זה מהעונות היותר טובות של הישרדות ישראל

בעיני העונה הכי גרועה בפער היא העונה שטילטיל זכה בה...
העונות הכי טובות הן עדיין 2 ו3 (העונה של רשת עם מעיין הייתה נחמדה כנל העונה האחרונה עם נעמה)

Seosi

New member
אני מנסה לתת לזה הזדמנות

אבל באמת שהשיחות שם מגעילות. כלומר, אשכרה היה שם מתמודד שאיים על אחר בתביעה משפטית!!! (בן איים על אביב). כמו שרשמתי קודם, יש שם מתמודדים טובים כמו אתי, יאנה, יונתן ולירון, אז אני באמת מנסה לראות מעבר לגועל. וממה שהבנתי התפיסה הייתה שלגב הגיע לזכות על פני אירית, אבל אני בפרק השביעי של העונה, וגב לא מוצג באור טוב..ומבחינה משחקית, אירית אכן משחקת יותר טוב ממנו כרגע.

ולגבי טילטיל, הוא כנראה היה מגיע לפיינל 3 אם היה אחד, אבל אני עדיי חושב שהעונה הייתה ממש גרועה חחח. ולעומרי לגמרי הגיע לנצח.

Bar EL

New member
דיברתי האמת על העונה של נעמה

את איי הקמרינס אני לא זוכר בכלל ...

Seosi

New member
אה חחחחחחחח, טוב שכך

אורישקי

New member
שתהיה לי בריא, איך יש לך סבלנות לשטויות האלה?

גם אם היו משלמים לי עכשיו הרבה לא הייתי יושב ורואה עונות של הישרודת הישראלית מלפני 10 שנםי, ועוד עונה כל כך נשכחת

Seosi

New member
כי יש לי עבודה לעשות ואני דוחה אותה לרגע האחרון

אבל אחרי 6 פרקים, הבנתי שזאת הייתה טעות בכלל להתחיל. יש לי חשש שיוצא לי כאן בפורום שם של אובססיבי, אז אוריד הילוך...

Seosi

New member
חח כן, אבל לפעמים אני מרגיש שאני צופה בזה יותר מדי

B R A Y E R

New member
מנהל
כולנו כאן בפורום חולקים את אותו התחביב
אל תרגיש שונה

אגב, במקום לראות שוב עונות ישראליות של הישרדות, ממליץ לך אולי להשלים עונות טובות של האח הגדול האמריקאי/קנדי

Seosi

New member
תודה
כן, אני כרגע צופה באח הגדול קנדה, אשמח להשלים בעתיד

אורישקי

New member
ועונה 1 הייתה ממש גרועה, הכי גרועה

דווקא העונה של נעמה (שראיתי חלק ממנה) הייתה לא רעה ממה שראיתי וגם לא הייתה עם התערבויות במיוחד. והיה שאם אולי את המשחק הכי טוב שהיה בהישרדות הישראלית של מתמודד מסוים, חוץ מאריק אלפר אמנם

למעלה